Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 21
tuchita spune:
Vio lasa frumosul sa doarma! Nu trebuie sa manance noaptea!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
La Grigore Alexandrescu era pauza de masa intre 1 noaptea si 7 dimineata. Cand am facut remarca cum ca e prea mare intervalul mi s-a zis ca deloc, noaptea e facuta printre altele pt repaus digestiv. Nici eu nu ma mai stresez daca "vine ora" noaptea; o simt pe Iulia daca ii e foame si ma scol, dar daca nu se frichine dorm si eu; azi noapte a avut de ex 6 ore de somn.
Amina Marina, mai da odata datele nasterii ca nu te mai gasesc, sa te trec pe listuta.
Si acum:
CAPITOL NOU!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Tuchita, n-are, dom'le copilul nimic
!!! E barbat, ce asa multe lacrimi??!?
Delph, mi se pare ca amandoi au ochii tai, dar la David mi se pare evident ca seamana cu tine!!! Si osatura fetzei...e a ta. De la tati poate doar chelia
. Dar si Seb seamana fff mult cu tine!
Naty, Iulia are ochii taticului ei! Usor migdalati, asa...ti-am mai zis ca mie mi se pare ca seamana toata cu el!
Violeta, de ce sa te simti vinovata? Alimentezi copilul la cerere, nu? Ce e rau in asta?! El stie cel mai bine ce nevoi are. Papa bine in rest, e fericit, esti o norocoasa!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Asta e si parerea mea...daca bebe doarme nu trebuie trezit sa pape...cu anumite exceptii...stiti voi care (icter...)
Naty, pai nu zice de fata cu sotul...e ca a ta
... Ma innebuneste numai pe mine, ca daca ar zice sa auda si el nu stiu ce ne-ar auzi urechile
. Nici n-am vrut sa-i spun aseara despre asta, ca facea urat...dar pana la urma l-am intrebat la baita daca i se pare ca are picioarele strambe...ca maica-sa a zis asa...asa... si cica e normal sa le aiba asa...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
VioletaH spune:
Tuchi, mersic de sfat.
Am o problema spinoasa: de la un timp am o durere intepatoare in sanul stang, undeva in partea dreapta a sanului. Mai demult era rarut, insa de cateva saptamani e din ce in ce mai des, de cateva zile e o durere aproape constanta. Sunt cam ingrijorata. Abia saptamana viitoare luni am reusit sa-mi fac programare la medic. Ce poate fi???
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
ccris_ccris spune:
Naty, da, vrem sa pastram buricutzul fetei, sa i-l aratam cand o fi mare, la fel si testul de sarcina, pe care tati l-a purtat timp de 9 luni in servieta.
Apropo de starile pe care le avea tati, cu ameteli si alea-alea, nu mai are nimic de cand s-a nascut fata, se simte excelent, i-au tercut toate bolile, cred era anxios tati, acum s-a relaxat.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE