Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 19
gecko spune:
am si eu o intrebare. vreau sa ii imortalizez la Patrick piciorusele pentru album din ala cu cele mai importante momente din viata piticului plus ca imi trebuie si pentru certificatul de nastere. dar nu stiu cu ce sa il dau pe talpi. acuarele...cerneala...ce? ca as vrea ceva care sa si tina...dar care sa fie si in regula cu pielea lui. vreau si eu o idee.
Olgutzika spune:
Antena 2, emisiune despre alimentatia bebelusilor!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ccris_ccris spune:
randunici,
In sfarsit s-a linistit fata mea si doarme ca un ingeras! M-a bagat in sperieti dupa vreo trei reprize de vomitat in jet pe gurita si nasuc, de m-a podidit plansul si suna repede pediatra. Mi-a zis ca a mancat prea lacom la ultima masa (ea mananca lacom la fiecare masa, e tare nervoasa cand ii e foame, isi mananca manutele si urla ca din gura de sarpe, zici ca-i nemancata de 3 zile) si d-aia a vomat. Eu am crezut ca nu i-o fi priit ceva din ce am mancat eu. Si eu mananc rosii, ridichi, am mancat si salata de fructe... E drept ca are ceva colicei, se strange si se inroseste, dar dupa ce face kk sau partz, se linisteste. Eu o mangai pe burtica sau o incalzesc cu foenul (saru'mana fetelor pt. sfat, e excelent) si se linisteste. Acum, la ora 2 i-am dat mai putin sa manace, 15-20 de minute, si ridicata de 3 ori la ragait. Asa mi-a zis pediatra si vad ca a mers. Nu a mai vomat si nici de foame n-a plans. Pana acum stateam cu ea 20-30 min la un san, pauza de ragait, inca 20-30 min la celalat si adormea, regurgita si tot asa. Offf, are doar cu cine semana lacoma la mancare 
Am fost o fuga la control (o ora dus-intors, noroc c-am prins liber pe centura), timp in care a stat cu mama, sunt bine, ne mai vedem peste 5 saptamani.
Am scos-o si pe-afara 10 min, mai mult mi-a fost teama, fiindca e vant.
Maine vine preotul sa-mi faca o molifta, sa pot iesi si eu din casa ca lumea, azi m-am dus cam cu inima stransa la dr., dar asta e!
Cam asta e cu noi.
Povestea nasterii nu stiu cand o s-o scriu.
Papacios, esti norocoasa ca ti-a dormit 5 ore legate azi-noapte, bravo! Noi ne trezim de 2 ori pe noapte, la 2 si la 5, apoi la 8 si tot asa. Cred ca mai dureaza pana se invata sa doarma legat cateva ore.
Delphin, ce dulce e Davidutzul tau si ce mare s-a facut! Sa-ti traiasca.
Felicitari Simo, pentru botezul Barosanelului, sa-ti traiasca, sa-i fie de bine!
Pup toate randunicile fara exceptie si o sa mai auziti de noi!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
bubu05 spune:
Wow, cat e ceasul...scriu repede si ma duc la nani, poate fur o ora 
Raportam ca de la 12 noaptea am stat dupa pitic pana la 3 dimineata cu frichinici
, apoi a dormit pana la 7 jum,papat si iar nani pana la 9 jum.
Am fost si mi-am cumparat blugi de balena, abia am gasit unii care sa-mi placa, deci am cu ce sa ma imbrac 
Cu botezul...ba e alba, ba e neagra...pe 1 iunie am gasit restaurant, dar nu poate nasul, ca nu e in tara
, pe 15 iunie poate nasul, dar nu e liber la restaurant
, asa ca va ramane, probabil, pe 29 iunie...whatever, sa stabilim odata, ca ma ia cu ameteala...
Tot rochita babydoll vreau si eu la botez!
Ioana, ti-au raspuns deja fetele cu legatul picioarelor
, o prostie mai mare ca asta n-am auzit...decat soacrele, care le stiu ele pe toate
Ai un pui superb, cu picioruse frumoase!
Noi inca n-am scos certificatul de nastere, ca astia de la primarie au liber pana pe 5 mai...normal...o saptamana liber de Paste si una de 1 mai
M-am imbatat la cate sticle am dat pe gat pe-aici 
Asa...mi-am facut si eu manechiura, mai incolo sa ma usuc la par si sa ma fac mumoasa.
Va pupic si ma duc in patut!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Papacico, felicitari pt. somnicul frumoasei! Ai citit ce am scris despre ea?? 

Deea, super balonasul, mai ai putin si-l dai si tu jos!
Delphinas, sunteti niste scumpi!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
delphin spune:
Aoleu ficatul meu! Creste si inca cum
Multzam fetelor de aprecierile cu privire la flacaii mei!
dulce !
Papacico, ma bucur pt. tine de realizarea albinutzei..si Florinel din dotare...acu vede ca e util forumul?![]()
Gecko, bravo ca reusesti sa te odihnesti!Mie mi-e ciuda ca nu pot sa dorm cand vreau! Si eu am apreciat mult ca nu am avut-o pe mama la ajutor![]()
Ioana,
au zis fetele bine, zi da si faci cum stii tu.Spune-le ca-l tii legat, dar doar noaptea![]()
Cris, bine ca ai reusit sa va calmati...bine ca e linistita micutza acum.
Eu nu am nici o molifta...dar nu stau in casa...nu e preot pe aici prin apropiere![]()
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
si eu gata cu plimbarica! Am fugit pana la cofetarie si am dat comanda de tort( tot in Baneasa!) maine sper sa fac o tura de shopping cu soatza sa ne imbracam si noi pentru botezz1
Delphinas da' ce baieti superbi! Chiar asa, a mancat Seb din tort? sau nici ala nu e bun?
Ioana imi pare rau de tine ca tre' sa suporti remarcile socrilor! sotul tau ce zice?! sfatul meu..mai raut ca-i mai dragutz! Ce bine ca socrella e in inima Ardealului si ca nu vrea sa-si lase puii ca sa ma viziteze! Desi o sa ne revedem cu drag sambata seara, ca vine pentru botez! oricum n-are curaj sa-mi zica nik saraca ca eu is tare rea de gura!
Mami_p ma bucur pentru tine! dar fii atenta ca trebuie sa ii dai Sab de 3 ori/zi, in fiecare zi, chiar daca nu urla! Si nu-ti fa probleme ca e prea mult pentru ca substanta activa nu se absoarbe din intestin!nu cred ca rosia i-a facut rau fetei! Atentie daca bei lapte! Mie Ilinca mi-a facut niste colici ingrozitoare de la lapte dulce si iaurt asa ca acum nici n-am mai pus gurita! Il felicit pe Florinel pentru genoflexiuni!
Gecko
mamica indragostita!
Sovi la inceput Seb scotea aerul dupa 15 minute!
CCris
Bubu
Si eu daca nu m-am stresat pana am stabilit botezul....
Deea ce dragutza esti!
Naty nu-i asa ca nu e nimic mai frumos in lume decat zambetul copilului tau?
Si ca sa nu uit...iar dau cu gura chiar daca va suparati pe mine! DACA ISI MANANCA PUMNII NU INSEAMNA CA LE E FOAME CI DOAR CA SI-I DESCOPERA! LIMBA ESTE ORGANUL LOR DE SIMT CEL MAI BINE DEZVOLTAT! DACA INTORC CAPUSORUL CA SI CUM CAUTA CU GURITA NU INSEAMNA CA LE E FOAME! E O MISCARE REFLEXA DE INTOARCERE A CAPULUI SPRE ZONA UNDE LE ESTE ATINSA FATA!( se numeste reflexul punctelor cardinale!)
alimentatia la cerere e intr-adevar cea mai buna, problema e ca noi, mamele, nu stim/putem sa diferentiem tipurile lor de plans!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
quote:
Originally posted by gecko
am si eu o intrebare. vreau sa ii imortalizez la Patrick piciorusele pentru album din ala cu cele mai importante momente din viata piticului plus ca imi trebuie si pentru certificatul de nastere. dar nu stiu cu ce sa il dau pe talpi. acuarele...cerneala...ce? ca as vrea ceva care sa si tina...dar care sa fie si in regula cu pielea lui. vreau si eu o idee.
Violet de gentiana?...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Olgutza Ioana ta are lacrimi? Ca Seb al meu e mai mare si n-am zarit inca nici o lacrmioara! e drept ca nu prea urla el dar oare n-ar fi trebuit sa le zaresc? Nu-mi mai amintesc la cat timp trebuie sa para! Glandele salivare ii functioneaza ca a inceput sezonul balelor usor, usor...
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze