Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 18
delphin spune:
pt. doritoare, aviz naty,tuchita super utila:
http:// reclama/products/254-articole_utile/2677-avent_philips_doza_pentru_lapte_praf.mbs
stiti voi fara pauza inainte de w
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Olgutzika spune:
Pup fetele!
Si eu doua raspunsuri repezi:
1. Mihutza, eu beau ceai cu chimen+fenicul+
anason. Lapte am din belsug, iar copilul nu are colici deloc. Nu stiu daca din cauza ceaiului am scapat pana acum, dar nu am nimic de pierdut oricum. A! Ceaiul este o bautura pe care am urat-o din tot sufletul meu...dar gasindu-i un scop nobil, am putut sa il inghit. Pup fetele frumoase si mai vesele
.
2. Ioana, David e absolut ok cu greutatea! Nu ai de ce sa iti faci griji, cata vreme doarme linistit, face pishu, caca...ti-ai dat singura toate raspunsurile, oricum. Nu te gandi ca va lua mereu in greutate in ritmul primei luni...Ioana mea avea vineri seara 4940g...deci la 2 luni si o zi...David este foarte bine, stai linistita!! Iar cu picioarele....nu ma zic nika, au spus fetele suficient. Roag-o sa iti arate niste poze cu nepotul preferat care la doua luni avea picioarele drepte! Ca sa ne impuscam toate in cap
! Din kkturile soacrelor, ce sa mai zic...Nu te mai necaji, stii foarte bine ca nu ai cu cine....
Va multumesc inca o data tuturor pentru urarile voastre
! La aniversarea celor douazecideani ai mei
m-am simtit fuarte bine
! Am pus pe "hold" problemele ( cretinatatea soacra-mii, criza de nebunie a cumnatului meu si metastazele unchiului meu ), dar de azi trebuie sa incep sa le fac fatza : ignor soacra, imi ajut sora cu un cuvant bun si imi duc mama si bunica sa isi vada fratele, respectiv copilul pe ultimii zeci de metri...asa ca daca ieri a fost o zi frumoasa, azi...ma incearca cu totul si cu totul alte sentimente!
Va pup tare!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mami_papatot spune:
o declar tampita pe ma-sa la copil,
pt. urmatoarele:
- mancat cate o rosie mica duminica si luni;
- lasat copilul ieri sa planga o ora (nota bene - pt ca e ma-sa tampita si mananca rosii si copilul a facut, banuiesc, colici)
ii acord totusi un Oscar ma-sii copilului, pt ca a ascultat sfaturile mamicilor si i-a dat aseara la 22:00 10 picaturi de sabsimplex...si cine a dormit snur de la 23 la 7 dimineata? aud? bebe Honey , sa-i mananc eu boticul ala pufos!
CONCLUZIE: MULTUMESC FETELOR, SFATURILE VOASTRE SUNT DE AUR!!!!!!!!!!Si sa nu uit, ghici cine sta ochi beliti gura cascata pe forum sa citeasca sfaturile voastre? acelasi florinel preferat care ma certalea ca pierd timpul pe forum...ieri il vad ca incepe sa faca genuflexiuni cu fata in brate si zic...ce ai soro? pai asa a zis o fata ca da mai bine aerul afara? ei, ash!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
delphin spune:
trebuie sa ma laud ![]()
http://community.webshots.com/album/563239296TVxWyV?vhost=community
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Olgutzika spune:
Delph,
!!!! Sa iti traiasca voinicii!!! La muuulte multe lunishoare, David! Cat de tare seamana cu tine!!! Apropos, Seb a mancat tort
?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gecko spune:
' neata fetele.
nu am murit...nici intrat in coma..sunt doar mamica ocupata foc.
am un print de baiat tare cumintel...dar sunt si eu o mamica tare constiicioasa si am luat aminte de la cursuri...daca bebe doarme trebe si mama sa doarma. asa ca fur cat de multa odihna pot...adica de fiecare data cand el doarme...iar in restul timpului...uite tzitza nu e tzitza...uite pupul nu e pupul...si alintaturi si maimutareli...viata foarte ocupata duc.
sambata spre duminica Patrick a avut o noapte tare grea...iar la chinuit un pardalnic de partz. asa ca am facut cu schimbul cu tati la bb...eu il alimentam si mangaiam vreo ora jumate...dupa care trecea tati la aparat ca sa ma pot odihni eu si tot asa pana a doua zi pe la vreo 12 la pranz. eforturile noastre au fost in final incununate cu pampersi cacaciosi.
de doua nopti ne-am trezit noi inaintea puiului. in prima noapte a dormi 4 ore legate...iar azi noapte a dormit 5 ore...de am ajuns sa stam noi treji langa patut asteptand sa se trezeasca minunea.
in schimb de pe la 6:30 dimineata nu-i chip sa mai doarma. face orice doar somn nu baga...si o tine asa pana pe la 1-2 dupamasa. si chiar si dupa pranz mai mult cu forta bag somn in el. e puiul lui mami si la pieptul meu doarme cel mai bine.
gecko spune:
am ramas datoare mihutzei...si la mine e greu draga mea. dar ne vom adapta...si va creste Patrick si vom avea amintiri legate si de tara asta...si nu ne vom mai simti atat de goi pe dinauntru. in zilele proaste visez la romania si pana si gropile din asfaltul romanesc...mi se par o forma minunata de relief. dupa aia aud o poveste gen naty cu iulia la spital...si realitatea romaneasca ma izbeste iar in ceafa. si ma gandesc la conditiile in care am fost eu in spital aici si realizez ca sunt nebuna daca pentru o fractiune de secunda regret pasul facut. si dupa care povestesc pe messenger cu mama si imi face capul calendar despre cum trebuie crescut copilul, cate zeci de caciuli trebuie sa poarte in cap la 30 de grade si cum trebuie sa ii leg picioarele ca sa nu ii fie strambe (aviz numeioana) si cum nu am voie sa ies din casa 40 de zile, si alte si alte babisme de mai am un pic si imi dau demisia din functia de mama...si atunci realizez ca nu e foarte rau ca nu o am de ajutor in perioada asta...ca de fapt as face depresie postpartum din cauza ei si nu in cauza copilului...ca sa nu uit de aprecierile ei la adresa "siluetei" mele (nu de alta dar ea are 150kg)...si uite asa ma linistesc cu dorul de tara si de neamuri.
adriuta oricat am da jos din kg sarcinii...nu vom mai incapea curand in toate hainele dinaintea ei. ni s-a latit bazinul..si banui (sper) ca va reveni la o forma apropiata celei initiale dar un pic mai incolo. problema mea sunt incaltarile. am avut edeme foarte urate la picioare si acum s-au tras super fain...dar mi s-au deformat picioarele...si inafara de adidasi nu intru inca in nici un fel de papuc. si imi vine sa ma strang de gat...ca nu sunt o mare pasionata de cumparat pantofi si alte incaltari...dar vara trecuta a fost o perioada prolifica din punctul asta de vedere...am cheltuit bani frumosi pe varii incaltari..care acum le folosesc pe post de bibelou.
luny spune:
am venit de la plimbarica, am fost si la policlinica si nu era nimeni, da' nimeni frate, abia la 3 cica vine tura 2...maine e dimineata dr, ma duc atunci..
mami.p
felicitari pt noaptea minunata!! eu mananc rosii la greu, si nu dau colici..nu cred ca asta era buba la Honey..
delphi, sa-ti traiasca baietii scumpi!
David zambaretul, la multe lunite!!
gecko
ocupata!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
numeioana uite un link cu un grafic de crestere valabil pentru baietei.
http://pediatrics.about.com/library/graphics/boysbirthmed.gif
e normal sa ia mai mult in greutate in primele 2 luni dupa care sa se mai linisteasca cresterea. plus ca nu vad de ce trebuie sa il cantariti in fiecare saptamana. bb e vesel, mananca, doarme...are cel putin 6 scutece ude pe zi...atunci totul e in regula. nu isi are rostul cantarirea. iar cu picioarele strambe...pana nu umbla nu se indreapta. si dupa ce incepe sa umble...va trece o vreme pana sa nu mai fie asa incovoiate. nu baga si tu de seama gurile rele.
numeioana spune:
Am fost sa iau invitatiile...care s-au schimbat intre timp, pt ca nu mai aveau modelul luat de Simo... (Simo, ai terminat toate invitatiile
!!)... Apoi am platit lumina, am fost la ai mei sa iau caructul lasat acolo ieri, am pregatit toate actele pt banii de la Primarie si am venit fuga fuguta sa vad ce raspunsuri mi-ati dat... Am citit tot pe nerasuflate si m-am linistit...Stiam ca asa veti raspunde...dar tot aveam o urma de indoiala...
Va multumesc din suflet tuturor!!! Pfuuu, ce bine e sa nu te mai simti ignorata...ci ajutata!!![]()
Pupici!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.