Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 17
delphin spune:
Naty, eu il iau cu mine si pt. 2 ore, chiar mai mult. Incalzesti apa pt. lapte mai tare de cat de obicei si prepari normal apoi cu el in gentutza!
asta daca vrei sa iesi cu laptele preparat, dasa nu incalzesti apa, si iei praful separat in cutiutza speciala.Prepari cand vine foamea!![]()
plimbare placuta!
ti-ar prinde bine o chestie asa
http://www.parapascher.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=7224205&num=11&type=136&code_lg=lg_fr
are mai multe compartimente in care pui cantitatea de lapte praf necesara biberonului si iei apa separat
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
luny spune:
ce tare e chestia aia de la Avent, Delphi!!:)
as iesi si eu cuMufa la marsupiu, parca nu e vant..
pediatra lui nu raspunde la tel..
cred ca azi nu sunt sanse sa mai ajung cu el..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Naty- eu ies cu termosul cu apa si cutia cu lapte si bibele sterilizat. Cand i se face fomica, i-l prepar si servesc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Delphin,
. Cred ca totusi e mai simplu sa-l iau gata preparat, in maxim o ora balaurul va urla oricum! ![]()
Gata, plecam
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Am si eu o intrebare... si m-as bucura daca nu ati ocoli-o cum s-a intamplat cu celalalt post al meu...![]()
Cam la cate sapt trebuie sa aiba bebe picioarele drepte? Ieri am fost la socri si m-am suparat f tare, pt ca in urma cu cateva zile se pare ca soacra mea i-a comentat socrului ca David are picioarele strambe si ar trebui sa i le leg ca sa se indrepte... Asa ca ieri, dupa cateva paharele socrul meu mi-a zis sa-i leg picioarele, ca ramane cracanat si ea se uita la el si zambea...in timp ce eu asteptam sa ii zica sa taca. Apoi mi-a mai zis si ea acelasi lucru, adaugand ca celalalt nepot (v-am mai comentat eu mai demult ca e nepotul lor de suflet!) nu avea picioarele asa. Nu va spun cat m-am suparat, imi venea sa plang si sa plec sa nu ma mai duc niciodata acolo... I-am zis ca dr si kinetoterapeutul au zis ca e totul ok, ca nu sunt probleme, dar ea tot insista si zambea insinuant... Ce am suferit in sinea mea, ca de spus n-am mai spus nimic...sa n-o supar!
Deci va rog sa-mi spuneti, cele care s-au uitat prin pozele lui david...vi se pare ca ar avea picioarele mai cracanate/strambe decat alti bebei de varsta lui?! Copiii vostri isi tin picioarele asa sau asa sau si le tin intinse, apropiate si paralele??
Va multumesc!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
N-am plecat inca...
Iulia doarme adaaanc, si mi-e mila sa o scol!
Ioana, fix asa isi tine picioarele si Iulia. Lasa-o Dumnezeului de treaba, si soacra-mea la fel, "Leaga-i picioarele sa stea drepte". Pai cum sa stea copilul, cu pampersul pe el? Si apoi, ei au la inceput o multime de reflexe de stat in flexie-maini, picioare, etc; ca asa au stat si in burta. Lasa copilul in pace, e un scump si un dulce si cand va incepe sa MEARGA, sa exercite PRESIUNE pe bazin si pe oasele picioarelor, atunci se vor modela cum trebuie, nu acum!
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CristinaGoji spune:
Ioana -
mamica ingrijorata, dar cred ca in sinea ta iti dai seama ca iti faci griji degeaba. Nu stiu sa-ti raspund de la ce varsta isi tin picioarele drepte, pentru ca nu am atras atentia cand si-a indreptat picioarele Vladic, dar Dariuta mea e la fel de cracanata ca si David al tau
. Si cred ca e normal sa-si tina picioarele asa. Rectific, nu cred, sunt absolut sigura ca e normal asa. Legatul picioarelor
. Cea mai mare tampenie. Inainte se legea picioarele la toti copilasii si totusi sunt destui oameni adulti cracanati. Cred ca e vorba doar de mostenirea genetica, sau vreo boala grava care deformeaza picioarele,nicidecum nu tine de legarea picioarelor. Ce alta intrebare ai postat si nu ti s-a raspuns? Ca no, se mai intampla sa ne scape si noua sau sa nu stim raspunsul.![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
...si daca-i dai corect Vigantolul sigur oasele vor fi drepte! ![]()
Naty
mamica
Iulia mea
deeapui spune:
Am mai intrat si eu...de ieri dupa-amiaza am avut miscari intense prin burti, deci azi sunt calma. Ma duc sa pun niste poze cu balonul, si revin.
Ioana, si eu iti spun la fel, sa stai linistita..eu parca sa zic ca Alex a stat asa cu picioarele pana a inceput sa plece in picioare..si oricum, ei la varsta asta au inca pozitia fetala, nici nu e bine sa incerci sa-i indrepti. Mie neonatoloaga mi-a zis cand am iesit cu Alex din spital sa nu care cumva sa incerc sa-i indrept picioarele, fiindca s-a dovedit ca are legatura cu displazia de sold.
Deea
37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
deeapui spune:
Ia uitati aici o ochelarista balonata
:
http://picasaweb.google.com/deea.no1mum/Bebe202/photo#5194608679188337410
Deea
37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena