Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
s-a intamplat ceva cu stelutele mele, erau 2 galbene, si vad 3 rosii, iar la prima vedere fugitiva credeam ca a scris naty, da' ce naiba cauta textul meu cu id-ul ei?!..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
salutare si de la mine!
Simo, petrecere frumoasa!
tuchita, curaj cu pregatirile!
Noi nu stim cand il vom boteza, oricum inainte sa plecam si va fii ceva taaare restrans.
Raportez noapte ok, trezit 3 si 7, papa nitzel frichit, acu' doarme la mamasa' in bratze!
Alcool nu prestez, defapt beau un fel de limonada cu gust de bere care cica are mai putin de 1% alcool. Vin rar de tot o jumatate de pahar...stau prost cu antrenamentul si adorm instantaneu daca depasesc cota.
Papacico ma bucur ca a mers cu madame suzy!
zambete si gangureli prestam si noi, aseara a prestat pt. papa si papa era in al noualea cer!
sovi
gecko, nu mai zici nimic?
fetele de peste balta...va pupez! asa am si eu ce citii noaptea cand dupa bibe astept sa scoata gazele!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
numeioana spune:
Luny, si eu mananc de toate si chiar nu m-am abtinut de la nimic... Intr-o zi am mancat 3 kiwi, capsuni mai multe ca tine
chiar si portocale... castravete, rosii... Si David n-are nimic absolut!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Naty tre' sa-ti trimit un PM legat de hipoglicemiile tale! dar nu stiu cand ca acum vreau sa ies o tara la plimbare!
Luny am probat eu o rohie d'aia si aratam ca o gogoasa infuriata!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
sovietica spune:
Neatza!
Vio, cred ca am inteles, o sa incerc, sarumana.
Bubu, nici vertical pe burta mea nu vrea. face cam ca aici
cu capul pe mine si se chinuie. o sa incerc cu antebratul.Felicitari pt stabilirea botezului.
Naty, eu ma gandeam ca daca nu regurgiteaza, poate nici nu prea are ce ragai... Da o sa mai incerc si metodele de voi, sa vedem ce o iesi.
Mai, da cat timp actionati voi sa scoata gazele, ca nu mai stiu cine m-a zis ca daca n-a scos intr-un minut-doua, slabe sansele sa mai scoata ceva!
Simo, Duhul Sfant sa curga valuri peste voi, si Samuel sa primeasca cel mai destoinic ingeras pazitor!
Adriuta, asta este cu hainele... bluzite mai largi, si blugii de graviduta (cei fara burduf, care veneau pe sub burtica)... Mi-am propus ca pana la botez sa nu ma gandesc. Probabil ca la botez voi avea si eu ceva batai de cap cu tinuta.
Mihutza
nici eu nu prea am pofta de mancare. Asa ca procedez ca la inceputul sarcinii. Torn pe gat ciorbe pe care incerc sa le fac mai consistente. A, si mai beau bere fara alcool, chit ca eram impotriva ei (ca si impotriva cafelei decof si altele), dar am remarcat diferenta la productie. La cursul de mamici ne-a zis ca mai bine cautam ceva cu extract de hamei, dar eu inca n-am gasit.
Cristina...
pardon atunci. Da n-am dubii ca esti o dama bine! Ti-am dat un pm mic 
Nicoleta, bine ai revenit!
Blankar, felicitari pt victorie!
Luny, abia astept si eu sa fiu rasplatita cu gangureli! daca mai intarzie mult, il pun pe randunoi sa gangureasca, pt pacea sufletului meu :))
Am uitat sa va zic ca de Pasti si luni, Sasha a trecut testul de foc cu clanul nostru, caci ca de obicei ne-am adunat la marea masa, la unchiu, ce tine de dimineata pana seara, si sasha a facut fatza fiecarei rude ce a venit sa il vada in camera de la etaj. Eu am refuzat sa il cobor in livingul cu multimea, am zis ca cine vrea sa il vada, sa vina sus cand e treaz copilul. A fost un inger! Si videointerfonul de un mare folos.
Ma duc sa caut panza topita ce o pastrasem pt wrap. sa vad ce reusesc. Asa mi-e teama sa nu il invat atasat de mine...
pup
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
delphin spune:
Naty,
si sincer ma bucur ca a frichit Iulia, dar cel mai tare ma bucur ca era randunoiul tau acasa!Ai grija si de tine, nu numai de constipata ta mova.
la ea!
In rochia de care vorbiti...nici nu indraznesc sa intru cu picioarele mele strambe si groase.
In haine intru...dar nu la fel ca inaite de sarcina...atunci erau largutze, acum sunt stramte
se vede ca e grasime si nu corp armonios.Of!Incerc sa fiu rezonabila in toate...dar cand ma scap in dulciur sunt ca vitzica la lapte!
Naty, dupa cat timp ti-a venit CM? Mie inca nu...dar abia acum cred ca s-a oprit lactatia de tot!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
luny spune:
ioana, bravo! si eu pap tot ce ai zis tu, nu am riscat cu varza si fasole..
tuchi, mie imi vine, sau venea bine, pt ca am picioarele cam subtiri..oricum, scurta sa fie rochita, lasand croiala de-o parte..macar sa gasesc sa-mi placa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
sovi, si daca il inveti atasat de tine unde-i baiul?
Sa vezi la 5 ani cum pupa fetele pe gura pe dupa casa
.Atunci sa vezi! Nu mai esti tu chiar pe primul loc, deci profita din plin acum!
pozici
natynic spune:
Sovi mie incepe sa nu-mi mai fie teama de atasament...fac eu fata la atata dragoste!
. Si nu-i adevarat ca daca nu ragaie intr-un minut gata, mi s-a intamplat si dupa 5-7 minute...
Am bagat racheta cu glicerina in posteriorul copilei, ma duc sa cercetez ce s-a petrecut...
AAAA, am uitat sa raportez cel mai important lucru: aseara, dupa ce am aspirat-o cu batista bebelui, s-a uitat foarte lung si intens in ochii mei si deodata mi-a tras un zambet larg si CLAR adresat mie ca efectiv m-a luat cu fiori pe sira spinarii. Doamne, ce senzatie!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by delphin
sovi, si daca il inveti atasat de tine unde-i baiul?
Sa vezi la 5 ani cum pupa fetele pe gura pe dupa casa.Atunci sa vezi! Nu mai esti tu chiar pe primul loc, deci profita din plin acum!
Alooo, vezi ca vorbesti de pretendentul fetei mele! Atata-i trebuie, sa pupe fetele pe dupa casa ca vai de steaua lui!

Delphin, eu am avut lohii 5 saptamani, pauza o sapt, apoi o sparcaiala de CM, apoi unul normal peste 3 saptamani si acum din nou, la 30 de zile. Dar la mine lactatia s-a dus demult...
Constipata a facut o kk verde si mai tare si acum e bine dispusa, cu ochii pe pereti. Asa scoate-o acum afara, problema e ca in maxim o ora i se va face foame; eu n-am mai iesit cu bibe dupa mine. Delphin, daca mai esti pe acolo: cate se poate pastra bibe cu lapte? Am o chestie cica de transportat biberon, termoizolatoare, ma rog, nu stiu cat de buna e...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea