Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 15
tuchita spune:
Buna dimineata!
Raportez noapte linistita, un kk pana la gat, o voma pe tot pieptul in rest nimic deosebit!
Nicoleta bine ati venit acasa!
Blankar sa vezi cum o fi cand o face primul kk la olita! va doresc tranzit normal!![]()
Simo sa fie intr-un ceas bun!
Bubu eu chiar daca alaptez mai beau un pahar cu bere ( cu alcool!) sau unul cu vin si n-are nik! dar cum am mai spus, eu sunt mai curajoasa( sau nebuna?!)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Adriutza eu trec nasol prin faza intermediara! Doua luni am purtata neincetat blugii de gravida, acum m-am indurat sa dau banii pe o pereche de pantaloni negri! cu bluzele ma descurc cu ce aveam desi nu imi sta nik bine si incerc sa nu mai uit in oglinda ca ma buseste plansul!
ma duc la sport si imi propun in fiecare zi sa nu mai mananc nik dulce!
intr-o buna zi o sa fie mai bine!
Stii ca se spune ca iti trebuie 9 luni ca sa devii mama si alte noua luni ca sa redevii femeie!
poze
luny spune:
Salut! Raportam noapte cam frichinita, de colicei, nu d-aia gravi, dar des...fara voma!
cine intreba de ceaiul de anason si chimen, eu beau..adik revin la el de azi, am facut pauza 2 zile, ca,de, era Pastele, sa ma tratez si eu cu un suc bun, si s-a cam simtit..s-a cam frichinit bebe toata ziua..si decat sa beau bere fara alcool, mai bine beau juma de pahar debere cu alcool si gata!si gust si vin cateva guri daca mi-e pofta, ca si Tuchi..
Azi avem primul botez, daca nu ma insel!!..BAROSANELUL!! Petrecere frumoasa si abia astept poze!

adriuta, genul ala de depresie il am si eu, tot 5 kg mai am, care par 100, in locurile unde sunt ele situate, respectiv burta, talie, coapse si fund, de nu intra nadragii vechi.
la fel catine, am gasit ceva haine din categoria 'de scandal, tavaleala, sa fie acolo..', care mi se par naspa in comparatie cu garderoba mea normala, da' ce sa fac..![]()
mihutza, felicitari pt zambareli, pozeee!
MUFARINA al meu, pe langa rasul lui non stop, acum gangureste asa de frumos, scoate niste sunete delicioase, gen 'aiaiuuu', nguu'..de imi vine sa-l mananc cu totul!
si asa sta el de vorba cu hucariile lui de plus, in patut, si o ora, mancal-ar mama de tzump!:)
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Neata si de la noi.
Clau si cer preparat pentur colici la farmacia asta???sau se numeste cumva????
IRINA 
+39

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
tuchita spune:
Luny ce-mi place mie de tine! Ce e aia bere fara alcool, nu?
Sorry pentru colici! Mie mi s-a luat de mult de ceai de chimen si anason! Bine ca nici nu am tinut mortis sa-mi pastrez minunata lactatie, ca oricum peste 1 luna trebuie sa il intarc...
Si Seb gangureste si se hlizeste de-mi vine sa-l pap tot!
cat despre botez am impresia ca Underqueen a fost prima!
si eu as fi vrut sa-l fac cand avea Seb 6 saptamani dar intrasem deja in post si ...Sper sa nu urle foarte tare in biserica! Am intrat si noi in linie dreapta cu pregatirile, deja am mari emotii!
in plus sper sa reusesc sa imi iau ceva de imbracat care sa nu fie prea scump si sa arat rezonabil!
poze
blankar spune:
BITZA
Sunt o gramada de produse contra colicilor: gripe water,saab simplex,espumisan,debridat,bonisan
natynic spune:
Da, primul botez al fost al lui Tudor de Maria, apoi s-a botezat si Andrei de Butucica.
Noi raportam noapte bunicica pt Iulia, mai nasol cu mine; am facut o criza de hipoglicemie SUPER NASOALA si norocul a fost ca am auzit-o pe mititica frichinindu-se si m-am trezit si cand m-am ridicat...m-am si prabusit la loc in pat, nu mai vedeam nimic, am apucat sa strig la sotz "Pui, mi-e rau, adu zahar"-pe care zahar l-am inghitit aproape lesinata. Dupa aia mi-am revenit evident, ca asa se intampla; dar stateam si ma gandeam daca nu cumva mi-a salvat viata micuta mea, caci daca se intampla asta in somn, tabula rasa!
Despre haine: stau intr-o pereche de blugi 3 sferturi (
) in care altadata fundul meu inota si acum sta foooarte fix plus 2 fuste cu talie joasa care stau pe talie
. Cu bluzele ma descurc. Asa ca-s in mare dilema pt botez. E aceeasi problema a latirii bazinului dar si a coastelor, nu stiu cum sa zic...Ca burta a dat inapoi surprinzator de bine si sa nu uitam ca am cezariana. Oricum, Adriuta, sifonierul meu (imens!) e 2% haine purtabile si un imens 98% "speranta moare ultima".
Ma duc ca plange constipata mea
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
tuchi, eu din sarcina am mers pe principiul moderatiei, nu excluderii alimentelor, de fapt e stil de viata..ce-i drept, acum moderatia asta e putin mai serioasa!..la fel si cu mancarea, am papat cam de toate, chiar si cateva capsuni, si e ok Mufy!![]()
uite ca nu mai stiu care a fost primul botez..![]()
Si mie mi se luase de ceaiul 'minune', d-aia am facut pauza, dar revin sa vad clar daca e vreo diferenta la bebe, daca tot mazgait si frichinit e ziua, nu mai beau, gata, am zis am spus!
Exact la faza cu outfittul pt botez ma gandeam si eu!!..ce naiba sa pun pe mine, un sac? ca tot e drept de sus pana jos si asa acopera surplusurile..ca intr-o luna nu dau eu jos burti in mod sigur..si nici nu-mi vine sa cheltui aiurea, mai ales ca e botez restrans..sper sa gasesc o rochitza gen babydoll, o sa caut cam cu o saptamana inainte, ca nu cumva sa mi se remodeleze silueta in mod miraculos si sa-mi fie gownul larg!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Neata tuturor si Hristos a inviat!! Am revenit si noi pe crenguta dupa sarbatorile astea care ne-au cam obosit...
Naty, imi pare f rau de ce ati patit, bine ca v-ati recuperat!!
Ela, te asteptam inapoi cu forte proaspete! Mersi pt sms!!
Eu sunt putin ingrijorata pt ca David, desi mananca f bine, nu a mai pus atat de mult ca in saptamanile precedente... Aseara l-am catarit, desi noi il cantarim martea... si avea doar 150 gr in plus! El de obicei lua peste 300 gr pe saptamana. E drept ca mai sunt doua zile pana se implineste o saptamana de la cantaritul precedent...dar nu stiu daca mai recupereaza 100 de gr (macar!!) in 2 zile!!
Ma incurajez totusi, spunandu-mi ca mai sunt si astfel de saptamani in care ia mai putin in greutate si ma multumesc cu faptul ca in 2 luni a ajuns de la 3 kg la 5,350 kg... Nu pot insa sa ma gandesc daca laptele meu nu-i mai ajunge sau nu-l mai satura... Si totusi mananca la 3 ore (noaptea vad ca suge mai des, la 2 ore cel mult... oare de ce??!!) si doarme f bine...nu e marait, nu plange...e f cuminte... Oare imi fac griji degeaba?!
Offf, ce greu e sa fii mama!!![]()
'Cat despre kg in plus la noi
...eu mai am doar 3, dar ma simt si ma vad ca si cum as avea 10!! Nu inteleg deloc de ce! Poate am multa grasime care cantareste mai putin...ma gandesc
... Nimic nu ma incape... sunt debusolata pt ca trebuie sa-mi iau ceva pt botez si parca nu-mi vine sa ma duc acum si nici nu stiu ce mi-ar placea... daca gasesc ceva sa-mi vina bine...Plus ca nu am timp sa alerg ca nu pot sa-l las pe David si trebuie sa dau fuga in Ploiesti ca la noi nu cred ca gasesc ceva... Iar o ora fac numai pe drum dus-intors... Va dati seama ce rapida trebuie sa fiu daca nu-l iau cu mine?!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:

Luny...iar gand la gand...si eu tot la o rochita babydoll ma gandeam...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea