Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Blankar, e si de la Hipp, dar si de la Milupa. Cred ca sunt la fel, ca si compozitie.
Cris, felicitari pt. buricut!
Sovicule, am baut si azi un pahar de bere fara alcool!
Gata, ma duc la baita si eu si la nani!
Noapte usoara, mamicutelor!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Bubu...hm...eu nu alaptez, atata vreme n-am pus si eu gura pe un paharutz si totusi nici acum, de Pasti n-am putut sa iau macar de aperitiv, ca ne-am preumblat (cu copilu convalescent) ba la soacra-mea ba la ai mei si, evident, la intoarcere a trebuit sa fiu io soferu' ca asa te discrimineaza barbatii pe lumea asta misogina 
Cris, felicitari pt buricul supus in fine gravitatiei! Il pastrezi? Buricul meu e pus bine de mama la pastrare-vaii, dar ce urat e! Eu am pierdut buricul Iuliei ca i-a cazut la maternitate cand era chiriasa incubatorului 
Noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Acum am terminat si eu treaba,de calcat hainute,de pus in gentuta,de aranjat una ,alta ptr botez...maine e Ziua cea mare,de maine Samuel va fi increstinat
!!!am emotii cu carul
,am fost si am aranjat si coronita la cristelnita(arata super),dar singura suparare este ca ploua
si maine se anunta tot ploaie...si curtea restaurantului e superba
,si nu prea o sa ne putem bucura de ea
!asta este,ce sa facem...va pup ,poate maine seara sau poimaine dimineta o sa pun si pozici de la Botezul Odorului meu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
adriuta spune:

Pentru Olgutzika si Bitza un LA MULTI ANI! cu drag. Sa fiti saatoase, iubite, pretuite si sa va bucurati de micile daruri care v-au imbogatit de curand vietile. 

Simo27 ii dorim micutului Samuel care va fi crestinat maine o viata plina de noroc, sa fie sanatos si fericit. Dumnezeu sa il ocroteasca mereu si sa ii fie aproape. Iar pentru mamica lui cea buna si draga totbinele din lume si sa fie mereu iubita si pretuita.
Noi suntem bine, papam, dormim...cand avem chef...:) si crestem. Avem 62cm, radem la mama si la tata si am inceput sa zicem ammmm, aaa, aiiii, oaaa.
Eu personal am facut o "mica depresie":)))) Duminica ca incercam sa ma imbrac si eu de Pasti frumos si nu mai intram in nimic. Bai frate daca nu iau masuri donez tot dulapul ca alta sansa nu e. Desi n-am ramas decat cu 5kg de pe urma aventurii si nici nu am avut haine sa stea fix pe mine ...par ca as fi pus 50 de kg. Zau a parca sunt un tanc rusesc :))) Voi cum treceti peste faza asta "intermediara"??? ...sperr ca o sa fie intermediara:)). Mai intrati in haine? Ce imbraca o lauza??? Eu am acm dulapul impartit in 2: haine bune de purtat si categoria...speranta moare ultima.
Hai ca va pup pe TOATE ca tre sa fug... oachici scaparici s-a trezit deja.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:

Hristos a inviat!
LA MULTI ANI PT OLGUTZA si BITZA! Multa sanatate, noroc si tot binele! 

mama ce de pozici frumoase am vazut iar.. Sovi ce sexy esti cu margaretele alea si ai un Sasha sa iti traiasca... Luny, dar ce zambaret e Mufa
.. am vazut si un Marinar Barosan
si Teodora de Stela, Daria de Cristina... mai numai frumuseti pe crengutza ce sa mai.. am si eu poze noi dar tot nu apuc sa le pun...
Bubu si mie mi-a placut poza cu cei 2 copilasi!
Delhpin
cred ca ai dreptate cu sarbatorile... asa e... sunt primele sarbatori departe de RO.. probabil ca o sa ma obisnuiesc.. 
ELAA ce blondutz am vazut!!

Mimonix super ouletzul de PASTE! 
Musara bine ca s-a terminat! 
Naty bine ca e ok acum si sunteti acasa! 
cris, mami p 
pana la urma ieri am fost si noi in vizita si am mancat una alta.. desi mie nu prea mi-a tihnit ca asta mica a fost un pic frichinita..
mamaa de cand m-am apucat de mesajul asta am si uitat ce voiam sa mai spun...
asa... eu cred ca incep sa mai pierd din productia de lapte (plus pofta de mancare scazuta)... si in plus vad ca acum a inceput sa suga mai mult timp.. adica eu produc conform cu cererea ca pana acum sugea max 10... dar acum vad ca a inceput sa suga si 15 si 20 min per total.. si de vre-o cateva zile dimineatza de pe la 4 se screme rau cu partzurile.. mamicile care beau ceai de anason, are efect? sa ma apuc si eu sa beau?
cred ca mai voiam sa mai zic ceva... dar am uitat...
stolul!
Mihaela mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
aaa... mi-am mai amintit..
trebuie sa ma laud si eu ca am inceput sa zambim mai des, nu numai in somn si in plus descoperim sunete noi
... trebuie sa pun poze..
Mihaela mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
CristinaGoji spune:
La multe luni pentru Vlad Andrei si Andra
Simo - sa aveti un botez frumos
SOvi - multumesc de aprecieri, dar slaabanoaga cu bebe in brate e sora'mea
Eu inca nu am curaj sa ma arat in poze![]()
Adriuta - lasa hainele acolo unde is, ca sigur vine ea vremea sa le porti. Acuma si oasele bazinului nu si-au revenit inca dupa nastere. Eu dupa sarcina cu Vlad cam la 8-9 luni am inceput sa incap in hainele de dinainte, ca sa raman iar gravi si sa nu incap iar![]()
Blankar - poate are tranzitul mai lent, mai ales daca zici ca-i moale. Il poti ajuta cu masaj circular al burticii in sensul acelor de ceasornic si flexarea genunchilor catre burtica. Astea trebuie facute cel putin 15 minute ca sa aiba efect.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gecko spune:

La Multe Luni si Anisori Andra de Mihutza!!!!

La Multe Luni si Anisori Vlad Andrei de Maia!!!!

Nicoleta spune:
Salut!
De ieri suntem acasa!! Si nu am timp deloc... stiti voi cum este... poate mai intru sa recuperez, la un moment dat...
Nicoleta
40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
blankar spune:
salutare!
trebuie sa va spun ca sunt tare fericita ca a facut Eric kk azi dimineata fara ajutor
nu m-am gandit ca astfel de lucruri o sa ma faca asa de fericita
multumesc de sfaturi

http://webshots.com/user/blanka75