Comori de nov-dec 04 (177)
Raspunsuri - Pagina 8

try spune:
Otilico, baga-ti burta la inaintare, nu graficul ala cu pastaia ca ala nu ma intereseaza .
Andreap, sa stapanesti sanatoasa masinutza, e mare lucru cand ai independenta fatza de sot in privinta asta, mai ales intr-un oras mare. Uite la Monicutz cu mse plimab de colo colo de cand are masina. Alta viatza, nu-i asa Monica?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

ioana_du spune:
Danette, Iris este o copila superba ........ Stiu ca ti se spune asta tot timpul, dar nu-i nimic, cred ca nu te superi daca ti-o mai spun si eu o data

andreap spune:
Saru'mana de urari..poze nu am cu ea,da' o vedeti aici,daca vreti:
http://www.automarket.ro/masini-noi/peugeot/207-231/
numai ca-i rosie..asa le sat bine la 3 fete
Am fost le eco ieri;BBlusa are cam 2.200,fara circulara de cordon,pozitionata cu capul in stanga jos....e frumoasa(normal!!!!!),are un cap rotund si un nas carn.....cel putin la eco
Mariuca a intrat si ea cu mine,a stat cumintica cat a durat ecografia.numai ca la sfarsit a spus raspicat "nu mai venim niciodata la doctorul asta"..si parca avea si lacrimi in voce..probabil la cat de sarac la vorba e Iosup,mai serios.chiar ursuz uneori..eu stiu ce o fi gandit bietul copil..
Acum m-am speriat putin,dar sper sa nu fie cazul;de ieri Maria are niste bubite pe ea,de fapt 2 pe manuta staga,cam 5 pe frunte,una in spranceana..cele de pe mana sunt mai amri,s-a cam scarpinat.cele de pe frunte normale.ii dau peritol si o ung cu mixtura mentolata..sper sa fie intoxicatie,nu vreo boala gen varsat de vant..febra nu are,mananca bine,e vesela,se jeoaca...offff..emotii din astea nu mai avusesem de mult.
Aseara a fost prima seara in acre si-a strans singura si din proprie initiativa jucariile...ce surpriza mi-a facut!
Alte nouati..nu avem.
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Otiliav spune:
Andreea, bine ca ai aparut. Ti-am trimis pe mess o adresa unde poti comanda hainute de gravida http://www.anastefania.ro/index.php .
Am pus poze multe cu burtica aici dar nu se vede nici o diferenta, parerea mea, avand in vedere ce burtoi aveam si fara bb. Se vad cumva cele -2 kg pe solduri si putin la maini sau cel putin asa simt eu. A, si toate pozele-s facute dimineata ca seara nu ma incumet .
Am pus si poze de azi cu Ana dar si unele mai vechi aici.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2

Otiliav spune:
Vai ce masina faina ti-ai luat, nici nu vreau sa ma uit cat costa in Norvegia cu taxe, probabil vreo 20000 de euro. Sa va plimbati cu drag cu ea, fete cochete. Si o sa fie doar a ta sau mai o atinge si tati?
Povesteai de bubite, tind sa cred ca este o urticarie, si eu tot un stres din acesta am ca prietena Anei care a fost sambata la noi este plina de bube.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2

onitza spune:
Hristos a inviat, fetelor!!!!!
V-a fost dor de noi??? Ne-am intors azi de la Moreni, cu copil schimbat, plin de energie, dragoste, un lungan, care a pus pe el kilogramul pierdut, are iar 15 kile. Ne-am plimbat pe la Manastirea Ghighiu si la Sinaia, am vizitat cu totii Pelesul si Manastirea Sinaia, iar in ziua de Paste am facut gratar la iarba verde, alaturi de un unchi pe care nu il mai vazusem de la nunta mea. O sa pun si poze, cand am timp, am vazut poze fugitiv, o sa ma mai uit o data, ca sa le si comentez (in bine, evident).
Tin s ao felicit pe MIHAELA
pentri postul obtinut!! BRAVO SCUMPA MEA!!! DUMNEZEU NU DOARME!!!!!!! SI ITI DORESC IN CONTINUARE MULTE SATISFACTII IN MUNCA NOASTRA DEOSEBITA!!!!!
Mi-a intarziat si mie 12 zile!! ...dar nu cred ca am ramas...
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

ochi_verzi spune:
Salutare!
Andreea, superrrr! S-o stapaniti sanatoase/sanatosi.
Vorba Otiliei o fi doar o intoxicatie la Mariuca.sa treaca repede.
Otilia, ti-am admirat burtica, se vede bine si vrem poze lunar.
Ioanasar'na!Mey ma faci sa
mai ales la cat te-am zapacit in ziua aia pe mess
nici nu speram atunci la asa ceva si tu tot imi ziceai ca va fi bine, ca o rezolv eu cumva
...a rezolvat norocul.
si-un lungan si-un "grasan" plin de energie si mey de vrei sa fie intarzierea asa cu ochi, pai atunci asa sa fie
Diana inca tuseste, aseara si azi la pranz a varsat iar.Dupa ce mananca o apuca tusea si no, se termina cu varsatura.De azi am inceput sa-i dau suc din ala din ridiche neagra cu zahar ca nu mai aveam miere
si la noi in zona n-am gasit, dar maine 'om lua de undeva si miere.Bine ca-l bea.
Azi a venit si vara-sa si vai ce s-au mai iubit ele cand s-au intalnit, ca nu s-au vazut cam de 2 saptamani(au fost plecate la Baia Mare)...tare s-au mai pupat si imbratisat doar ca n-am stat mult la ei ca erau obosite de pe drum.
Si cum tot am ajuns acolo m-am suit pe cantar yuiii ca in sfarsit am ajuns si eu la o greutate rezonabila
56,5...
No merg sa-mi pun ciorba la fiert sa nu stau dimineata prea mult in bucatarie.
Mihaela si Diana 22.11.2004

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by onitza
Mi-a intarziat si mie 12 zile!!...dar nu cred ca am ramas...
![]()
Oanasi
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Ei na, 12 zile zici, suna a ochisori zau asa. Sau ati fost cuminti ca doar ati tinut post

Oricum bine ca ati venit ca tare pustiu este pe aici. Si ma bucur ca ati petrecut bine de tot.
9+ BB2

onitza spune:
OTI ma doare sufletul sa spun cum a fost la ai mei, cand te stiu asa departe si cu dor de Moreni...i..ti-am vazut burtica frumoasa, mi-au ramas felinarele la lenjeria ta superbaaaaaa!!!! esti supersuexoasa!!!
m-am bucurat sa vad soare la voi, o Anuta fericita cu mami si mai fericita!!!
MIHA nu m-ai bate la cap pe mess nici sa iti propui intentionat!!zau!! pai hai sa facem apel la memorie cand te zapaceam cu intrebarile si rugamintile in pragul titularizarii de anul trecut!!! eeee, ce zici?? si stai ca se apropie cu pasi repezi cea de anul acesta.... ..una peste alta, oricand ai nevoie, sunt pe baricade cu draga inimaaaa!! imi pare rau de Diana ca e bolnavioara!! of, mititica, pupam sa treaca!
Ce v-a adus iepurasul???
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

onitza spune:
OTI, la
nu am tinut tot postul ca a zis duhovnicul nostru ca avem dezlegare
..am tinut numai in prima si ultima saptamana de post.
...luni fac testul, daca nu imi vine pana atunci.
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL