Comori de nov-dec 04 (177)
Raspunsuri - Pagina 9
ochi_verzi spune:
Mey mie mi-a adus tastatura noua ca pe ailalta am varsat apa, sti ca-ti povesteam, asa ca "serifu" s-a gandit ca prinde bine una noua
Dianei rolele in avans, dulciuri, jocuri, papusele...
La voi cu ce a venit iepurasul?
Otilia, unde ai fugit?
Mihaela si Diana 22.11.2004
onitza spune:
Pe Otilia o tin eu de vorba pe mess!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
quote:ahaaaa de aia nu mai era pe aici....
Originally posted by onitza
Pe Otilia o tin eu de vorba pe mess!!!
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Deci noi stateam de vorba pe mess si cand a plecat Ioana numai ce-o vad pe Ana cam pleostita si nu-si gasea locul si se bazaia putin. Are aproape 38 febra, tocmai i-am dat nurofen, e ciudat ca-i somnoroasa si am dormit de la 4 la 7 impreuna.
Eu sper sa fie ca-n alte dati pana dimineata sa-i treaca. Prea a stat dezbracata, s-a jucat la baie cu apa, si-a spalat oalele de la bucataria ei.
Ce ti-e si cu piticii nostrii.
Acum se uita la Frumoasa din Padurea Adormita si canta, e tare fata.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
ochi_verzi spune:
Sanatate Anei, sa-i treaca repede!
Diana nu a prea tusit, ei dar cand am pus-o la pranz la somn a tusit pana a varsat apoi s-a culcat linistita.Acu' seara iar a tusit, insa spre bucuria mea si a ei n-a varsat.Vad ca dupa o repriza de-o juma' de ora s-a linistit si a adormit...
Vorba ta, ce ti-e si cu copiii astia....
Azi ne uitam din nou la caseta de la 1 an(pe atunci nu prea eram moderni, DVD ci aveam doar video asa ca e pe o caseta) si ce mi-a "traznit" mie prin cap ia sa vad pot filma de pe tv..si ia uitati ce a iesit1 an
Otiliav spune:
Ce bine ca ati filmat. Noi avem doar filmulete dupa an cand am plecat eu departe de fata (cu exceptia unor filmulete facute de prieteni nostri cand avea Ana 2 saptamani si o imbaiam), pana atunci nu ne-a dat prin cap sa filmam cu aparatul foto, ni se parea ca nu face ceva iesit din comun ce merita deranjul , am trait momentele doar pentru noi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
monica-elizabet spune:
oti esti o gravidutza tare dragutza si
sanatate multa anutei sa nu maia ibe nimik pana dimineata
Mihaela si printesica ta sa nu mai tuseasca si sa nici nu mai vomite
andreap ma bucur ca sara e bine pe burtikutza si pe ea si pe mariutza si sper sa fie alergie bubitele ei...
aaaa...super masinutza, sa o stapaniti sanatosi...abia astept sa ne plimbarim cu ea
noi si aici la capatul lumii tot logan ne-am luat aceeasi culoare cu cea de acasa...am prins o super oferta si fiindca era si spatioasa tot la asta ne-am bagat...
da try ai dreptate...e alta viatza acum cand e ruxi la gradi pot colinda in voie
onitza bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simtit super bine
noi am halaiduit toata ziua, la cumparaturi, piscina, gratarel, pescuit...acum noi suntem franti de oboseala si astia mici se uita la tarzan
va si ma duc si eu la un filmulet ceva pana ii apuca somnul pe ei si pot dormi linistita
monica
onitza spune:
Neata!
Am facut testul azi ca nu am mai avut rabdare pana maine, oricum si azi e a 13-a zi de intarziere...dar...nu sunt. Oare trebuie sa ma duc la sa vad de ce intarzie asa de mult
Va pup, sa aveti o duminica frumoasa!
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
AM uitat sa spun MIHAELEI ce papusa dulcica era Diana la un an!!! foarte frumoasa surpriza, MIHAELA!!!! pupam printesa!
OTILIA aoleu!!!! ce-o fi cu ferba??? acum am citit de Ana, sper ca acum e mai bine! pupam doua fete cucuiete!
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Inca mai are putina febra asa ca i-am mai dat o doza de nurofen. Azi-noapte i-am dat si Paracetamol. Si e asa frumos afara, trebuie sa o scot si pe ea putin.
Ioana, macar suna doctorul, vezi ce spune. Noteaza-ti la cat timp iti vine ca sa-i prezinti o statistica din ultima vreme.
9+ BB2