Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, foarte frumoase pozele voastre, parca am avut o lectie de geografie. Mi-au placut mult cele cu bisericuta de la Surdesti, o locatie mai intima si traditiile inca in viata, mi-a placut ca multi aveau costumul popular (chiar si cu adidasi albi sau pantofi negrii, ca aici) dar puisorii mici la costum tare frumosi mai sunt. Am vazut insa ca pe afara erau persoane fara costum popular, se uitau dupa garduri. Chiar asa scumpe sunt de nu si le permi toti.
Am remarcat ca difera portul in Oas, au fustele acelea umflate si mai scurte.
De manastirea de la Barsana mai citisem, se si vede din poze ca este mai comercial locul, si multi turisti prezenti.
Am vazut si poza cu voi doi porumbei.
Ce haioasa este poza de aici, super.
Mereu ne faci pofta sa tragem o vizita prin locurile minunate din Maramures.

Fug la nani, ma striga fata mea ca s-a facut noapte si trebuie sa vin si eu la nani. Hm, reversul povetelor date ei.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti...... m-ai distrat cu "bisericuta de la Mutulesti"... defapt Surdesti este cu diactritice la ambele S-uri.

Mie imi place sa merg prin Maramures de sarbatori. Imi place sa-i vad pe oameni in porturile tarditionale. Sunt 2 zone din Maramures si Oasul pe care le-am strabatut a doua zi de Pasti. Osencele mi-au placut si mie tare mult... sunt mai spectaculoase costumele.
DIn pacate in Maramures incepe destul de tare sa razbata kitch-ul... asa cum ai observat, pantofi in loc de opinci... in sate porti de inox in loc de portile lor mandre de lemn.
Sunt o gramada de proiecte care au scop sa-i faca sa constientizeze cat de important este ceea ce au pastrat pana acum si sa nu piarda... odata cu mirajul vestului... fiindca multi tineri lucreaza in Spania, Italia, Franta.
Toti se intorc acasa, dar construiesc modern, nu mai fac casute din barne de lemn. Si asta nu e bine deloc. Unii isi vand casele batranesti de barne unor firme italiene care folosesc lemnul pentru parchet sau mobila cu patina... trist...

Costumele tesute in razboi sunt destul de scumpe, dar cred ca cei care nu aveau portul traditional erau 'musafiri'. Cei ai locului e obligatoriu sa fie in costum. Si il au oricum...
Biserica din Shurdeshti e monument din patrimoniul Unesco, are cea mai inalta turla dintre toate bisericile de lemn din Maramures. Acolo era mare sarbatoare, Udatoriul din Surdesti... e un moment in care este serbat primul om care a iesit la arat in primavara. Se tine intotdeauna a doua zi de Pasti.

Noi am facut o tura scurta de Maramures...dar tot drumul am vazut oameni pe strazi imbracati de sarbatoare. Asaaa frumos m-i se pare. Isi poarta costumele cu f. mare mandrie. Si mi-a parut bine sa vad fete tinere, adolescente imbracate asa.

Cat despre crucile de la Sapanta... sunt si vesele si triste unele... epitaful pe care l-ai remarcat tu Otilia, e haios... m-a distrat...."moarte fortata cu sticla de horinca in mana"

Si daca odata o sa ai chef, ma ofer ghid... .. ca nu ma plictisesc niciodata acolo. E unic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Vai ca am vazut o fetita cocheta si frumoasa si pe fratele ei Silviu la fel de frumos
Am vazut-o si pe Irisina cea delicata, mei imi place grozav poza aia cu florile am admirat si plaiurile maramuresene.Am fosty o singura data in Baia Mare la nunta fratelui meu(cumnata e de acolo si nunta i-a facut-o bunica ei, asa a fost dorinta) si tare mi-au placut obiceiurile.
si pe Alex care a prins drag de colorat si pe Adrian care se matzaieV-a simtit lipsa si acu' nu se mai dezlipeste de tine.
pe Ruxi sa fie bine si sa nu mai verse...
pe toata lumea de la mic la mare si de la mare la mic si yuiii era sa uit...Miki, bine ai revenit ziceai ceva de poze...

Diana e racita, marti seara a si varsat ca avea mucii aia pacatosi in gat si-a tusit pana a varsat...a doua zi eu am fost la Deva sa-mi rezolv cu postul si a ramas cu bona.Am tot sunat si era ok.I dau biseptol jumatate de tableta de 2 ori pe zi si picaturi de tuse ca ei doar cu Ambroxol îi trece.Febra nu face, bine ea de regula nu face febra, cred ca ultima oara a facut pe la 1 an si ceva...dar tuseste, nu mult insa de cateva ori pe zi, destul de urat.Scapam de una dam de alta...

Dar sa va zic si o "bomba"fii-mea s-a "indragostit" Avem un baietel in bloc, Simi, e clasa I si s-a jucat de cateva ori cu el, cu mingea si dupa ce am venit sa lasam rolele mi-a repetat de cateva ori sa iesim cu mingea, dar in fata blocului sa se joace cu mingea cu Simi.No bun iesim, se joaca ei, ce se joaca si Simi pleaca la copiii mai mari, iar ea trista "a plecat Simi si m-a lasat" îi lasa-l mami ca-i mare.Bun. Venim in casa si aut tot Simi in sus, Simi in jos si serioasa ma intreaba "de ce nu mi-ai facut codite sa ma vada Simi?"...ma bufneste rasul si-i zic "mama, dar de ce sa te vada cu codite?" la care ea "pai e iubitu meu"...no ca m-am socat...auzi la ea ce scoate...
Suna mama intre timp si incepe sa-i povesteasca ea de Simi, alt soc si mama mai zapa o intreaba "e frumos?" la care ea "da, sigul ca-i flumos da mami asta zice ca-i male nu de nasu meu"pana si sotului i-a povestit la tel. despre el, in loc sa-i zica ce-a facut ea...
Mey copii astia-s prea precoce...pai in clasa a IV-a va vrea sa iasa cu iubitul la plimbare si intr-a VI-a face altele

Am rezolvat-o si cu postul, m-am detasat in oras in interesul invatamantului ca fara post nu ma puteau lasa si aproape nu era asa ca am scapat iar ne naveta Sunt asa incantata pentru ca nici nu visasem la asa ceva la detasare nu mai aveam dreptul iar cu titularizarea..hmmmm...cam aiurea, unicul meu neuron nu mai functioneaza in parametri normali
Am pus si eu cateva poze de azi.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danette, wow ce fain v-ati distrat...super, super pozele...multumesc ca am calatorit un picut virtual prin locurile acelea frumoase si pe tine si pe irisina frumushica
mihaela felicitari...ma bucur ca ai scapat de naveta. si fetitza eleganta si frumushica in tot ce face
noi suntem ok...parca zici ca nici n-a fost ziua de ieri cu starea aia nasoala...Doamne ajuta
azi ziceam ca nu plecam prea departe de casa dar am fost la zoo pana la urma fiindca e ca un parc imens si are si lac si animalute si parc...tot ce trebuie pentru a se distra piticii la maxim...apoi am vizitat un pic la palatul presedintelui si ne-am intors acasa franti maine speram sa fie frumos sa mergem din nou la plimbarica
va pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Iata ca revin si eu la munca si la calculator!
Felis...ce chef de scris ai avut..poate candva vei avea chef si de un parc,sa ne mai vedem toate macar 1 ora udneva,ca tot vine caldura
Try,pai nu m-am speriat ca voi avea 2 fete..ma gandeam ca poate BBlusa Sara va fi mai..docila si atunci imi va fi mai usor;ca daca-i capoasa ca sora-sa.....ce coditze soro!de sabie,minge si 'fortza mistica' ai auzit?asta-i baietoi!seara abia asteapta sa vina sebi sa faca o lupta mica cu el..
Danette,super poze!
Miki,ce plimbareti ati fost
Paxela,sa va fie de bine distractia
Monica,sa stapaniti sanatosi masina!Sa va poarte cu bine pe unde vreti voi
V-am spus ca de 1 saptamana am si eu masina noua?????
Azi merg la eco 4D,ultima din aceasta sarcina de acest fel;din alea simple voi mai face probabil.In rest...toate bune.BBlusa misca de zor,contrcatiile le 'stapanim' cu medicamente..Mariuca e bine,stam afara cam 3 ore pe zi,de luni la grdai iar.
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
V-am spus ca de 1 saptamana am si eu masina noua?????
Azi merg la eco 4D,ultima din aceasta sarcina de acest fel;din alea simple voi mai face probabil.In rest...toate bune.BBlusa misca de zor,contrcatiile le 'stapanim' cu medicamente..Mariuca e bine,stam afara cam 3 ore pe zi,de luni la grdai iar.
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Pai nu ne-ai spus si meriti bataita. Fete dragi sa le conduceti sanatoase, sa nu aveti probleme cu ele. Hai puneti poze cu ele sa vedem ce conduceti.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

8+ BB2

Mergi la inceput

Dana, am nodificat, se vede ca-s gravida , adevarul este ca mi-am pus problema daca asa se numea sau ba dar mi-a fost lene sa deschid din nou pozele, asa ca am scris cum retinusem ,adica aiurea.

8+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap, nuuu....nu ne-ai zis si sa o stapanesti sanatoasa
oti multumim
va pe toate sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by danette

Fetelor, sper ca ati avut cu toatele Pasti fericite, eu n-am mai apucat sa intru pe DC sa urez din timp.
Abia in seara asta sper sa reusesc sa citesc in urma si sa vad poze.

Am incarcat insa pozele din zilele trecute, si pun cateva sa vedeti pe unde am colindat... acum de 1,2,3 mai trebuia sa mergem in Kracovia, insa efectiv am o groaza teribila de-a mai pleca cu ea, iar mama nu putea s-o tina.

Aici sunt pozele:
http://family.webshots.com/album/562044969ByFpXd

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Minuante poze, Dana. Locurile-alea sunt de vis. Mi-a placut tare mult poza aia cand se vede valea si dealurile mari impadurile de-o parte si de alta. Rupt de orice inseamna om. Iar biserica si maramuresenii aia super. Eu am fost in corul scolii in generala si costum de maramureseanca am purta. Grea mai era frate vesta aia - a mea era cu ciucurasi rosii, dar mi-am adus aminte cu placere de bucatile alea bicolore care se pun in fatza si in spate peste fusta aia creatza alba (nu stiu denumirile lor specifice).
Ala era cimitiru' Vesel?
Irisuca e o dulce, iar voi toti niste frumosi (BTW, daca te vad cu sora-ta in pzoe mi-e greu sa va deosebesc, am remarcat doar ca tu esti mai inchisa la par).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ochi_verzi
Am pus si eu cateva poze de azi.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mey, nu stiu daca ti-am mai zis-o, da' frumoasa-i fi-ta. Are-un chip de papusica, iar cand ii faci codite e si mai si (stie ea ce stie cand te pune sa-i faci codite). Chiar ca-i precoce intr-ale iubitului.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput