Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
diana, am vazut pozele andreiutul frumushel si voua sa va fie de bine excursia, ma bucur ca v-ati distrat
noi am inceput scoala/gradinita de astazi, ruxi nu a mai plans...speram sa fie tot asa de-acum inainte...maine si poimaine are teatru la gradinita si e tare fericita
paxelino... sa-ti treca "bubele"
va pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Diana, pt mine ce admiratie mai ai? ca pt felis am inteles eu admiratia la cat munceste fata asta, dar eu? Eu cand o am pe mama aici sunt cea mai mare puturoasa. Uite, poti sa ma admiri de sapt. viitoare incolo cand o pleca mama si-o sa raman cu toate pe cap.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

No, am fost un pic si cu rolele, era chiar caldut fata de cum era la pranz, ne-am jucat si cu mingea la bloc si am incercat "sa tesem frumos" dar inca nu pricepe cum e cu "una da, una ba" sa bage acul acela de plastic si sa traga fashiile de hartie, dar invatam noi.
E innebunita dupa baie cu spuma, ar vrea si de 10 ori pe zi.
Otilia, drept spui dar nici acu' nu-s foarte ocupata, programul meu e scurt, fac una alta cand doarme ea la pranz, dar vremea nu ne permite.Insa astept si nu astept vacanta ca vin si examenele...incerc o titularizare, am gradul...vai si miercuri am de mers la sedinta publica pt reducere, dar nu prea am ce alege ca apar si dispar posturi si pe liste diferite restrangere si pretransfer dupa cum "bate vantul prin buzunare"..asta este, ceva voi gasi, sper...
Diana faine poze
Monica, ma bucur ca ati inceput cu dreptul saptamana la gradio Ruxi sa fie si in continuare tot asa.
Try las mey ca stim noi ca nu-i asa dar no, o mana de ajutor conteaza.
Felis, mai scoate nasul din hartii, mai ia o pauza

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi acasa. A fost super la Cluj. Am mancat de toate si a fost o vreme foarte frumoasa. Eu daor am stat la soare si am mancat . Adriana, da, eu din Cluj sunt. De mult ma gandeam ca poate ne intalnim vreodata, dar niciodata nu ne ajunge timpul acolo ca sa facem tot ce am vrea.

Roxana, Try, Simona, multumesc. E burtica mare... mie mi se pare ca mai mare decat cu Danutz la 9 luni. Asa ca abia astept. Sper doar sa fie bebitza sanatoasa.

Felis si Mihaitza frumos. Au dreptate fetele ca arati super. Si cel mai bine iti sta cand zambesti. Iti doresc sa fie zambetul si din toata inima, sa nu iti mai umbreasca nimic fericirea.

si lui Andrei iepuras de Diana. Mai ce plimbaretzi...

pictor Paul. Ca tot se plangea mami ca nu picteaza bine baiatul. Acum ii picteaza si ouale de Paste.

32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
am venit si noi doar pt. 2 zile in cluj la munca...maine plec seara inapoi la pitici la tara ca avem liber joi si vineri. o sa stam cu ei....waw!! 5 zile!!!! . aseara inainte de a se culca iarasi ma tot intrebau: "mami asa ca nu pleci la servici. asa ca stai cu noi?" ...m-am saturat de naveta asta deja. mi-e atat de greu fara ei...insa nu stiu cum m-as descurca cu ei aici...inca...solutia va fi probabil tot o bona dar deocamdata cred ca le e mai bine acolo. mi-e teama sa nu inceapa sa aibe vreo"suparare" mai mare pe noi din cauza asta, tudor mai ales care e mai sensibil dar si mai "matur" in acelasi timp. uneori ma sperie cu remarcile pe care le face.
poze...iarasi n-am ...aseara am ajuns pe la ora 1 in cluj si numai de descarcat aparatul nu-mi ardea...m-am uitat in schimb (si inca ma uit ) la ale voastre...felis...m-ai complexat again. pai tu arati intr-un mare fel . si cand vad ca mai si zambesti tare ma bucur (am vazut si explicatia ta cu rasul dar...in poze chiar se vede ca te simti bine )...mai am poze de vazut...ca nu prea ma trage "ata" la munca

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Sunt din nou pe baricade,asa ca mai 'fur'cateva momente cu voi
Otilia,cum esti?
Felis
Monica,inca petreci?
Cum v-a spus Diana,ne-am vazut cu ea si Andrei la pitesti.Sclifosita mea a facut numai fitze...mai era un pic si o.In rest suntem bine,eu pe ultima suta de metri,de fapt ultimele 2 saptamani.Intentionez din 12 sa stau acasa.Mia rau o sa fie cu net-ul..poate i s eface mila ciuva sa-mi ia calculator(mos Craciun,iepurasul de Paste etc)
Pupicei

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adevarat A Inviat!

Ne-am intors si noi ,jumatate de familie, copiii au mai ramas cu ai mei pana maine la munte. Am avut noroc acolo de vreme mult mai buna decat in Bucuresti, astia mici s-au distrat pe cinste, au mancat si au dormit precum capcaunii.
Mihnea a mers si la Inviere, eu a trebuit sa raman cu Bianca in casa, pentru ca , daca nu mai doarme dupa amiaza, pe la 11 a cazut lata, si desi am incercat s-o trezesc vreo jumatate de ora, nu am reusit. Bineinteles ca a doua zi a apucat-o supararea, ca de ce nu am luat-o, etc, etc.

Am facut zilele astea si miscare sportiva - fotbal, badminton, si ce am mai nimerit, asa ca am reusit sa nu ne ingrasam. Mihnea vad ca se descurca f bine la sport, si cu racheta, si cu piciorul, asa ca daca nu-i place f tare cartea,am gasit alternativa, il facem Hagi2!

Bianca in continuare nu suporta sa piarda la nici un fel de joc, e ceva de groaza, se oftica maxim de cate ori greseste, ceea ce ma scoate din sarite. I-am tot explicat ca la scoala nu o sa fie mereu pe primul loc la toate cele, ca e imposibil, si ca s-a obisnuit rau la gradinita unde o asculta toti smirna. La care ea, f ganditoare: "Da, e drept, la gradinita nu mi s-a intamplat niciodata sa nu fiu prima, ce rau ca incep scoala, vreau sa raman la gradinita"- asta a fost deci ce a priceput, ca o sa fie rau la scoala.

Mihnea a reusit sa se impiedice ieri cand urca scara de la beci in graba, si, conform legilor lui Murphy, a cazut exact cu zona din gingie unde avea abcesul(facut a doua oara), nu va spun ca circa a facut ce plin de sange a fost si cat a urlat saracul...Drept bonus, peste vreo jumatate de ora i-a ars si Bianca o paleta peste nas. Dupa ce i-am facut morala, s-a apucat cica sa-l impace, la care el, fluturand paleta amenintator catre ea" Bianca, eu nu ti-am facut asa ceva, recunoaste!!!"

Felis,vazut poze, si zic si eu ca arati f bine, .

Diana, bine ca ai mai aparut pe la noi, nu mai stiam nimic de tine. Ce mare a crescut Andrei de cand nu l-am mai vazut, iar voi vad ca v-ati plimbat ceva, sa va fie de bine.

Ochi-verzi, in sfarsit v-am vazut pozele cu mica patinatoare, mai, frumoasa fetita aveti, e o dulce!

Adriana, eu in locul tau as incerca sa-i aduc pe copii la Cluj, la o gradinita cu program lung , ca sa-i vedeti macar in fiecare seara cateva ore. Spun asta pentru ca de acum ei se maresc si o sa va simta lipsa din ce in ce mai acut.

Try, vad ca ai planuri mari cu renovari si alte cele, iti doresc sa le realizezi asa cum vrei, ca stiu cat de hotarata esti cand iti pui ceva in cap.
Ma intorc si eu la trebi, zilele astea sunt f lejere, iar joi si vineri avem liber, yuhuuu.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

waw roxana cred ca ai tras o sperietura cand ai vazut guritza plina de sange a lui mihnea . am citit si ce spui despre bianca...sa fie un nume predestinat? la a mea daca e in "toane" nu ajungi nici cu scara. ea trebuie sa fie mereu prima, ea e cea mai frumoasa, ea se imbraca numai cum vrea ea, ea face cum vrea ea...stiti obiceiul din ardeal cu "udatul" fetelor cu parfum...a trebuit sa aiba si ea parfum ca si tudor...altfel nu am avut zi buna...si exemple am o gramada. insa cand vrea sa fie cumintica e cea mai blanda si intelegatoare fetita din lume.......crezi ca eu nu am vrut sa-i aduc la gradinita cu program prelungit? unu ca nu am mai avut locuri, 2 au fost dar s-au imbolnavit f.des si trebuia sa stau acasa cu ei cam 2 saptamani pe luna...acum nu am mai cautat ca vrem sa ne mutam si sa nu tot facem experimente pe gradinite...plus ca cea la care au fost trebuia sa-i iau cel tarziu la 16.30, ei mereu ramaneau ultimii si plangeau cand vedeau ca numai dupa ei nu vine nimeni. eu m-am gandit ca daca fac ultimii 2 ani de gradinita aici le ajunge inainte de scoala, asa ei nmerg la gradinita la care am fost si eu, e foarte cocheta si aranjata, doar 4 ore si sunt linistiti....doar ca tudor e suparat pe mine din cauza ca nu stau cu ei si eu mor de dorul lor, atat tot

ia uitati aici http://www.buddytv.com/closedquiz/personality-quiz.aspx cu ce-mi "umplu" eu timpul azi

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
Roserb,ce bine e cu 2 copii,n-ai timp sa te plictisesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Roserb, mortal mihnea: recunoaste ca eu nu ti-am facut asa ceva. . Iar cu Bianca, nu-ti face prea mari griji pt ca tocmai ambitia asta a ei o va purta sus. Si nu-ti fa griji ca viata va avea ea grija s-o invete si ca nu poate fi prima mereu, insa ambitia/incapatanarea asta a ei nativa o sa-i fie de mare ajutor.

Adriana, cand te aud mereu cu puii departe incerc sa ma pun in situatia ta si tare greu imi este. Eu nu pot concepe nici sa-mi trimit copiii in vacanta o luna singuri in Ro. Si nici macar cand s-or face mai mari, sa zicem peste 5 ani. Nu stiu de ce, mi-e greu sa-i dau departe asa de mult timp, desi stiu ca lor le-ar prinde bine o astfel de experienta. Da' cine stie cand m-or prinde ei suparata odata si le iau bilete la nervi si-i fac pachet la maica-mea - uneori stau si incerc sa ma inchipui cum o sa fiu peste vreo 5 ani cu ei, mamica de 2 handralai care-o sa-mi manance urechile.

Ochi-verzi, bafta cu serviciul si noroc mult pt un nou post. Nu va mai spun ca in planurile mele mai cochetez si sa-mi schimb serviciul. Iar in 2 luni trebuei sa termin si scoala de soferi sa fiu apta de examen - pt mine asta e un mare stres caci mi-e frica de condus. Ce s-o alege in final din planurile mele multe, numai Dumnezeu stie.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput