Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, sunt ca de obicei, greturi seara si arsuri, de dimineata aveam 60 de kg in cap , am scapat de 1-2 kg ca nu pot manca seara . Si la pranz mi-e tare foame dar trebuie sa mananc putintel sa nu mi se faca greata. Ma chinui sa pap ceva dimineata desi nu obisnuiam, pentru ca nu pot trai doar cu masa de pranz.
Andra, nu cred ca aveti traficul ca in Bucuresti si de asemenea banuiesc lumea este mai calma. Deci perfect pentru a invata sa conduci. Stii ce stresata am fost si eu anul trecut dar nu am avut de ales, nevoia te invata. Acum ma bucur ca pot umbla in stanga si in drepta, copilul si bagajele nu le mai car in brate. Plus ca gradinita ei nu are autobuz in apropiere, ar fi fost cam imposibil sa ma descurc fara masina. Eu am incredere ca vei reusi sa scapi repede de emotii si nu uita, daca sotul este cicalitor si panicos, mai bine nu il iei cu tine.
Cu copii te-ai obisnuit aproape, dar daca ai un job care presupune si deplasari mai lungi, offshore de exemplu, pai sigur esti mai linistita sa-i stii bine in alta tara. Ai mare noroc cu parintii tai. Eu asa mare nevoie am de mama la sfarsitul lui mai pana pe 10 iunie, si totusi nu poate/vrea sa vina 2 saptamani. O sa o las pe Ana la o prietena si voi pleca la Berlin dar o sa fiu foarte foarte stresata, am niste scenarii teribile in cap.
Roxana, ma bucur ca tu constientizezi si incerci sa faci ceva ca Bianca sa nu mai fie asa de exigenta cu ea. Nu zic in cariera este bine, cu toate ca pentru a-si atinge anumite scopuri nu le pasa de familie si prieteni. Am avut colega de facultate exagerat de preocupata de a fi prima. Pe mine notele ma interesau pentru ca nu vroiam sa pierd bursa, traiam din ea. Ea a renuntat insa sa mai concureze cu ceilalti, a renuntat la a avea bursa, isi dadea doar 3 examene in sesiune ca sa le ia cu 10 si celelalte 2 ca restante si in felul acesta a reusit sa aibe note mai mari decat ceilalti care dadeau 5 examene in sesiune dar erau integralisti si aveau bursa. Nu pot sa-ti spun cat de mult ne iubea cand avea un interes si cum uita de colegi cand era vorba de ceva in avantajul ei. Si mai ales scorpioancele sunt asa, baietii sunt destul de diferiti.
Eu cica am ascendent in scorpion si sunt la varsta la care ma influenteaza, dau si eu vina pe zodia asta pentru ce reactie am avut cand am nascut si i-am vazut copilului atatea "defecte", noroc cu capricornul din mine care imi soptea ca e copilul meu si trebuie sa-l iubesc asa cum este .
Asa, in cariera pana la urma este bine ca sunt ambitioase, numai ca in viata de familie trebuiesc putin tolerate ca sunt asa critice si acide (aici vorbesc strict de colega mea de banca din liceu, isi iubea fratele dar ce putea sa-l sicaneze).
Oricum pentru copii asa ambitiosi este buna terapia de teambuilding, exact ce faceti voi acum, jocuri in echipa, trebuie sa mai invete si sa piarda, sa stie sa-si ceara scuze sa nu devina un mic tiran. E foarte bine ca are un frate, parca vad ca va sari la bataie pentru el mai tarziu.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Roserb,bine ca v-ati distrat!In ceea ce priveste Bianca..e tare!Eu,cand vad "crizele" de personalitate ale Mariucai,ma "consolez" spunand ca macar nu o sa fie o proasta,sa-si bata joc toata lumea in viata de ea..pupam Mihnea cel ghinionist!
Otilia,greturile sunt un semn bun,nu?las' ca trec ele..
Monica..pe unde esti?Cum merge cu scoala,gradi?
Noi suntem bine,maine imi vine o femeie la curatenie,ca eu una sunt prea ca sa mai pot face ceva....am din nou +23 kg,si mai am pana nasc..asta e!
Mariuca e bine,cumintica(..deocamdata)....astept lectia deschisa de pe 12 Mai,sa vedem ce face,ptr.ca acasa imi face capul mare de poezii si cantecele..ma si mir ce memorie are..
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Andreea, pupam burtica, lasa kg nu iti mai face griji ca oricum la tine zboara odata cu burta,cat despre "cumintenia mariucai" eu nu stiu cum rezisti, ma uit la fimea, care ii e copie fidela, si ma intreb cum ai rezistat atata timp, ca eu una am incercat toate metodele pasnice sa o fac sa priceapa ca nu e ca ea, si ... pana la urma iam luat un tricou care exprima tot scrie pe el" tu esti mai mare eu tip mai tare"

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexa super tare fraza de pe tricou. Vreau si eu pt fica-mea.. Eu am prietene care au nascut al doilea copil fetitza dupa primul care era baiat si au zis ca daca primul era ca al doilea sigur nu aveau curaj de facut al doilea bebe ...si ca ma inteleg pe mine de ce nu vreau fratior la Denisa.... Si eu zic la fel ca Andreea...rea dar macar desteapta .Lasa=le sa fie sanatoase si sa ne toceasca noua si ultimul neuron

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

paxela..vezi ce bine e sa ai fetitza?????Ce o sa ma fac eu cu 2......nu stiu.Sper ca BBlusa sa aiba mai putin "personalitate",sa fie mai docila,ascultatoate..bla..bla..
Mariuca e cumintica zilele astea;daca e numai cu mine afara e OK,daca vedem alt copil cunoscut parca..in casa..dezastru:jucarii peste tot,pictam peste tot....necazul cel mare intervine cand intram in magazin..degeaba ii explic,vrea si stie ca trebuie sa primeasca...dar in ultima vreme incerc sa ma temperez la cumparaturile de jucarii:1 pe luna(incerc..)la salariu..sa vedem daca reusesc.Atunci incepe scandalul,lacrimi,tipete de-mi vine sa o..e vina ema ca am rasfatat-o excesiv!
hai ca ma intind la vb ca pomana..se vede ca voi duce dorul net-ului peste 1 saptmana.
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iar ati fugit? Pe Miki am vazut-o pe mess online.
Andreea, Ele, nu ma speriati ca si eu vreau mai cuminte ca Ana, oare am noroc?
Andreea, nu te mai stresa cu kg, stim noi cat de bine le-ai dat jos prima data, nici cu burtica nu ai ramas, esti maestra.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ele
Eu am prietene care au nascut al doilea copil fetitza dupa primul care era baiat si au zis ca daca primul era ca al doilea sigur nu aveau curaj de facut al doilea bebe ...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

dA DA AM VENIT !!!!
Hristos a inviat !

Va pup c drag, mi-a fost tare dor de voi si de nazdravaniile copchiilor.Am reusit doar cateva pagini sa citesc, ma duc si la poze acum.
Noi am petrecut super de vreo 3 sapt, am fost cu sotul intr-un w-end romantic(doar noi 2) la NY, apoi am fugit eu cu copiii la mama in kuwait si pastele l-am petrecut in Rep Moldova, invitatii unui preot.Totul a fost la superlativ, vreau sa descarc si poze si sa va povestesc si 2 cuvinte de noi.
so, revin

Otii !!!! citesc eu bine? ai burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreap suntem relativ ok multumim ca te gandesti la noi
cu gradi merge bine, nu mai plange dim cand o duc dr imi zice totusi sa nu o las singura acolo insa dupa aceea intr-un minut isi revine,
alex e si el ok cu scoala, se descurca f bine
ne-a venit si ieri si am inceput plimbareala...
azi insa mi-a facut ruxi iar o "bucurie" mi-a vomat in somn dupa ce(zic eu ca de la asta este si ma rog la DD sa nu fie de la altceva...adica vreo enterocolita ceva) a mancat vreo 5 jumatati de piersici dn compot si am vazut ca nu le mestecase delok...le inghitise pur si simplu dupa ele a baut si un biberon plin cu apa fiindca=i fetitza lea si daca-i dai 1 l de apa il bea pe tot...nu-l lasa...si uite-asa
miki bine ati revenit,asteptam pozele...ma bucur ca v-ati distrat
roserbina mihnutul si pe bianca...parca zici de ai mei
va pe toate sa aveti o mini vacanta placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try

Diana, pt mine ce admiratie mai ai? ca pt felis am inteles eu admiratia la cat munceste fata asta, dar eu? Eu cand o am pe mama aici sunt cea mai mare puturoasa. Uite, poti sa ma admiri de sapt. viitoare incolo cand o pleca mama si-o sa raman cu toate pe cap.
Ma vaita mde barbate-mi uca nu face mare lcuru, dar constat ca s-a luat boala si la mine: imi fac planuri si nu mai apuc nimic sa pun in practica.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

fiecare admira pe celelalte pt ceva... Eu le admir pe mamicile cu mai mult de un copil... (2 sau 3...) pt puterea si curajul lor.. pt ca stiu ca orice casnicie are problemele ei, orice mama are temerile ei... In fine... Cred ca ati prins ideea...
Ideea e ca oricum nu reushesc sa le fac pe toate... DAR... AS PUTEA SA FAC MULT MAI MULTE... INSA... IMI LIPSESTE MOTIVATIA... IMI LIPSESTE ELANUL... Parca am ajuns sa fac totul fara chef... de nevoie... Am avut intr-una din aceste zile... o scurta perioada de timp.. cd m-am lasat 'luata de val' si m-am lasat sa cred ca totul e ok... si parca mi-a revenit entuziasmul si elanul.. iar eram... nimic nu imi mai statea in cale... nici nu stiu de unde am avut timp fizic pt cate am facut in acel scurt timp... Incerc totusi sa evit... pt ca ... e shocul mare apoi... cu "trezirea la realitate"
Pe de alta parte e f adevarat... ca atata timp cat il am pe Mihai in fatza ochilor... si il vad fericit... ZAMBETUL MEU ... ESTE REAL... chiar daca undeva inauntru meu... sunt multe... el e deasupra la toate aceste... 'multe'
Revenind la admiratii... eu am dat doar un exemplu... ca va admir si pt multe altele... dar asta e cea mai mare 'durere a mea

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput