Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Felis, Mihaela sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi...tare frumushei mai sunt si nepotzica ce mare s-a facut felis...iar tu esti
andreap ma bucur ca sunteti bine
oti ma bucur ca v-ati distrat
paxelina ce mai fac prichindeii?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica multumim, picii sunt bine, sau ma rog mai bine, asteptam sa treaca pastele sa repetam analiza fetii sa vedem ce iese , ca antibiotuicul de inf urinara nu am putut sa il dau, erau pastile si extrem de amare, deocamdata ne chinuim cu 2 masele, care cred ca vor sparge inainte de dintele 8
silvi e bine, are o memorie de urs cred ca a starit de 50 de poezii, si cantece, e cumintel spre deosebire de sorasa, dar zvapaiat cum il stiti
no am petrecut pe la bunici , nasii ei, nasii lui, am fost la biserica, si dupa la un club , ca iam depozitat la mama, poate ma invrednicesc si de poze pe seara, azi am reusit sa si cad , mi-am facut o mare jultura in genungi si inca 2 pe acelasi picior, mai am si pe o mana si pe celalat picior, ca de si eu mai rau ca copii, si mai eram si cu mandra in brate, noroc ca ea nu sa lovit, ca am tinuto

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Otilia,.

Ca sa nu ne uitati si pt ca am in sfirsit timp liber,va pun niste poze,unele cu Andrei si altele cu mine si sotul pe Coasta de Azur.

www.community.webshots.com/album/563238299vwmpBE
si
www.community.webshots.com/album/563237428nwqkFC

Asta dupa ce am vazut pozele lui Try care m-au lasat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Otilia,.

Ca sa nu ne uitati si pt ca am in sfirsit timp liber,va pun niste poze,unele cu Andrei si altele cu mine si sotul pe Coasta de Azur.

www.community.webshots.com/album/563238299vwmpBE
si
www.community.webshots.com/album/563237428nwqkFC

Asta dupa ce am vazut pozele lui Try care m-au lasat .

diana2004

Nu se deschide pagina... am zis ca e de webshots, da ale mele se deschid...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Nici eu nu pot vedea pozele Dianei
Paxela, cum ai reusit?
Ma bucur ca-s bine copilasii
Si noi am terminat ieri tratamentul si acu' stam un pic sa inceapa munca pe la laboratoarele de analize sa repetam urocultura(oricum 3-4 zile trebuie pauza).In mod normal n-ar trebui sa mai apara ceva dar pt siguranta, repetam analiza, asa ne-a spus medicul.Vineri trebuia sa iau rezultatele de la coproparazitologic, ca atunci erau gata, dar la ora 9 nu era nimeni pe acolo.Abia astept sa vad cum au iesit, ca va ziceam am dus la doua laboratoare, pt linistea mea.
Azi am fost un pic la cimitir si ne-am plimbat.Cam frig la noi dar bine ca nu ploua si sper sa nici nu inceapa s-o scot un pic cu rolele. Bicicleta are o "buba" se blocheaza roata din spate, nu stiu ce-a patit dar sper s-o rezolve tati ca apoi e bai...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Paxela,tu cred ca ai vrut sa-ti aduci aminte cat de tare doare cand iti julesti genunchii.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIHAELA... pe aici e vreme cam urata... mai ploua marunt... mai sta... dar tot vreme urata e...

Chiar Paxi... cum ai reusit mama?... Bine ca ai tinut bine pe Delia... la mami se repara mai repede...

MONICA.. da tu... vad ca ai cam putin chef de vorba ... Ruxi ce mai face?.. DA Alex?

Eu mi-am mai scos putin nasul din acte sa mai vad ce mai ziceti... V pup si trec la hartiile mele...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, ce ne-ai pacalit dar eu sunt smechera si am gasit adresa aici (nu degeaba avem link pe numele copilasilor din listuta ).
Suberba Riviera ca intotdeauna si vad ca v-ati plimbat si pe Cannes si la Monaco. Ati urcat cu trenuletul la castel? Sa va fie de bine plimbarea in doi.
Si Andrei iepuras ce mare a crescut, trage la narghilea .
Felis, ce-ai facut cu examenul? Iar ai acte multe ca deh este sfarsit de luna.
Alexa, ai semne de buna purtare.
Mihaela ce printesa in spuma am vazut, e o dulceata de fetita! Acusica vine vacanta si ai timp de role.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Adevarat a-nviat!

Diana, daca ati fi avut si soare si caldura tare bine ar fi fost, dar oricum vizitatul e un sport care se poate face pe orice vreme. Si la noi acum e urat si frig afara ,de aseara ploua marunt si toata sapt o sa avem iarasi sub 10 grade ziua, unde de-abia ne invatasem si noi cu manecutele scurte. Dar macar au inflorit magnoliile.
Iar andrei seama tare bine cu tati. Si ce mai trage la narghilea, ptii.

Felis, mey, tu ai niste picioare de adolescenta, mey. Esti de invidiat. Iar Mihaita este inpresionabil de afectuos cu copiii mai mici.

Bine, mey, otilico, pai tu de-abia iti vazusi visul cu ochii (esti gravida din nou) si acu’ ai timp de tristeturi? Zic ca e de la hormoni starea asta, asa ca n-o baga pre atare-n seama.

Ochi-verzi, ce dulce e samuraiul tau in cada.

La noi trecut-a si Pastele, sambata o trimit pe mama-n tara si ramane piticotzimea doar cu tataie - e cam stangaci (sau poate m-am obisnuit si eu cu maica-mea careia nu trebuie sa-i spun de 2 ori cum sa faca o chestie ca imediat intelege). Iar eu o sa raman... singura. Sa vezi de-acum smotru, curatenie, gatit etc. Noroc ca vine vara si e ziua mai lunga.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Mey...nici nu indrazneam sa va spun ca nici eu nu vad pozele ...noroc cu Otilia.
Cind citesc cite lucruri faceti voi parca nu-mi vine sa ma mai pling ,toata admiratia pt Felis si pt Try,ma descurc si eu dar de cite ori stau mai mult la servici sau am treburi prin oras ma simt vinovata ca stau putin timp cu Andrei.Cred ca e defectiune de mama cu un singur copil asteptat prea mult timp.
Ieri ne-am intilnit cu Mariuca si Andreap si Maria ca o domnisoara adevarat a refuzat sa-i dea minuta lui Andrei asa ca sensibiliul meu a inceput sa plinga.Dupa 1 mai o sa mergem si noi la gradi,cred ca o sa-i placa.

Mergi la inceput