Comori de nov-dec 04 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
mikimi spune:
Buna dimineata !
gata m-am adunat si eu in fata computerului ca nu prea am avut ti mp pana acum.Am tot strans, spalat, adus/dus haine de primavara/vara de la soacra-mea si invers.Si in plus am vrut sa iau si eu initiativa in casa si sa-i fac sotului o surpriza.Cat a fost el la Cluj am cumparat dulap, am ocmit mesteri sa-l asambleze, am mutat masina de uscat, am mutat frigiderul...un pic de organizare, dupa ce l-au montat i l-am aranjat frumos cu toate camasile pe culori, pantalonii la fel de ziceai ca-i Hermes cel putin.Ei, ce credeti? "stii ca nu-mi plac surprizele women, nu? nu-mi place! ( desi nu era nimic ca sa nu-i placa...numai sa fie de-andaratelea.M-am bosumflat si abia dupa ce a vazut ca sunt foarte suparata mi-a zis ca-i place si ca e nemernic...offf, ce sa te faci si cu barbatii astia.
In rest am spalat la copii, pe Alexander il trimisesem la munte ca sa pot face cat de cat in liniste toata mutarea deci ieri am facut un drum pana acolo sa-l si iau, asa ca n-am avut vreme de poze.Oricum pozele de la mama din Kuwait au ramas doar la ea, am copiat un Cd dar acasa am constatat ca e gol, asa ca vreo 2 luni pana vine cineva de acolo nu le am, pt cele din NY mai astept cd-ul prietenilor care au fost cu noi si sa aleg ce e mai bun ca avem niste fete obosite ca stricam toate pozele...deh..doar 3 zile ne-au dat peste cap.Si Chisinaul il pun mai repede.Ma rog nu a fost Chisinau, am fost la Orhei.Minunat am fost primiti, asa ospitalieri nu am mai vazut, au pus masa pentru noi de 5 ori pe zi, daca vroiam sa arunc o scobitoare pe masa pica tot intr-o farfurie, toate bucatele erau elaborate si orice inghititura era insotita de un pahar de cognac.Frate...cura de acoolizare.Ne sculam de la micul dejun "manga".Aveau si sauna acolo si dupa ce o incingeau la 130 gr(cine face sauna stie ca e iad deja), aduceau niste maturele din frunze si te "biciuiau" pe tot corpul ca sa-ti iasa mai bine toxinele din corp....pai dupa sedinta asta bagai o bere, un cognac si o sampanie.Si apoi mancare.
Dar am stat la slujba toata noaptea ca se uita parintele dupa noi si nu puteam lipsi nici macar 5 min, asa ca am vazut toata slujba, foarte frumoasa, mai ales ca au canatt si in rusa si in greaca.Dar dureaza frate...pana la 5 min si apoi ne-a pus la masa pana la 7
mikimi spune:
Am vazut pozicile voastre, sunt minunate, copiii adorabili.vazusi Mihaita ghidus cu verisoara lui, Deliuta domnisorica mare si frumoasa.
Irisina pe plaiuri mioritice si daca tati era mai dragastos in poze cu mami muream de ciuda, ca altfel sunteti o pereche extraordinara(eu trebuie sa-l bat pe al meu sa ma pupe intr-o poza), Diana mare domniorica si cu apucaturi de adolescenta-auzi indragostita draga de ea!-.
Si i-am zis-o si personal, cea mai proaspata burtica frumoasa si sexy.Subscriu si eu la lenjeria marfa".
Ce mai face Miria?
Pupam burticuta Andreei si bbelina draga si frumoasa de acolo, imi vine sa te fur t ce porti tu acolo.
Si andra, m-ai dat gata cu soarele de mexic, cu acele culori si cu bronzul vostru caraibean.Iti sta foarte bine relaxata la plaja, zici ca erai sora lui Alex.
onitza spune:
OTILIA o sun maine, azi e duminica si nu o deranjez ...sunteti afara? zici ca e soare la voi? fericitelor! la noi e o vreme de stat in casa si ....numarat bani...ca ...cica nu acum!
MIKIMI sa va fie de bine plimarile! si zici ca ti-ai furat-o la sauna!!!??!!!! las' ca face bine! cum te simteai dupa? poate il fac fericit pe Mihai si adun niste urzici din spatele blocului sa imi dea peste fund ca sa dispara celulita!! M-am mai uitat peste pozele voastre de aprilie si Yannis crestinat..ai copii adorabili! si e superba rochita de la botez!!! ...of...amintiri! cu astea ramanem!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
andreap spune:
Multumesc de aprecierile la adresa masinutei mele..si mie imi place.ideea e ca nu aveam eu bani de schimbat masina acum,dar pe cea veche o voia tata..asa caal meu sot s-a hotarat sa0-mi ia mie una noua si gata!Asa ca pastrez traditia:cum fac un BB,cum schimb masina
Otilia,super burticutza..sanatate Anei,poate e doar un eppisod trecator
Onitza,imi pare rau ca e nagativ testul..luna viitoare.
Miki,decat sa furi fata mea,fa-o tu pe a ta..ca esti tanara,frumoasa si sigur a 3-a oara e cu roz
Mariuca e bine,am avut o tentattiva d eplimbare,ploaia ne-a bagat repede insa in casa.
Incerc sa conving sotul din dotare sa mai descarce niste poze...va dar de stire daca reusesc
Mai vb
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Otiliav spune:
A iesit fata mea afara, a facut putina plaja si la ora 6 avea din nou febra 38.7 , sper sa-i treaca pana maine sa o pot duce la gradinita ca la servici deja sunt in urma cu diverse nu-mi permit sa lipsesc.
Ea este zglobie, nici nu zici ca are febra, am pus si niste poze cu ea la plaja aici.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
Cecilia C spune:
Otilia super pozele cu Anuta cea draguta, un pupic dulce de la Alexia pt Ana , a vazut-o Ale si a zis ca si ei ii trebuie sticluta de apa asa cum are Ana, insa cu Aurora nu cu Belle, ca la Ale tare ii place de Aurora....asa ca trebuie sa merg sa vad de sticluta
Mai, dar la voi cate grade sunt de fata ta merge la plaja????? vad ca e super faina vremea la voi, la noi de maine vin 18 grade dar nici vorba sa faci plaja. Pupici pe burtica frumoasa si la Anuta
Dana super pozele de la PAste vad ca ati calatorit si bine ati facut, Irisina e o dulce ca de obicei iar parintii ei arata ca niste porumbei acolo intr-o poza.
Noi de Paste am stat acasa ca Alexia a fost bolnavioara sambata, a dat afara si nu a putut manca nimic si a avut si un pic de febra, a avut stomach flu cum zic astia..apoi a luat-o si pe Aduta dupa cateva zile, de vineri si eu am colectat virusul si 2 zile n-am putut manca nimic, asa ca fara sa vreau am slabit 2 Kg, spre fericirea mea, ha ha...de azi si Ovi e in aceeasi oala cu noi asa ca n-am scapat nici unul, Alexia ne-a cadorisit cu virusul asta...toti copiii de la gradi au fost bolnavi, asa ca n-am scapat nici noi.
Ca sa nu ne uitati, am pus si noi niste pozite
roserb spune:
Neata!
Am mai pus si eu cateva poze noi, sa nu ne uitati si sa vedeti noua distractie a copiilor mei, imbracatul in travesti
Gata vacanta din pacate!
Am vazut toate pozele (mai putin ultimele ale Otiliei si Mihaelei, ca nu pot de aici), care mai de care mai frumoase, pup toti copilasii!Dana, frumos tare e pe la voi pe acolo si ce bine ca se mai pastreaza inca traditiile!
Andreea, ma bucur ca totul a fost bine la eco.Sa stapanesti sanatoasa masinuta noua! Ma distreaza Mariuca, o sa faca cu fi-miu o pereche de coma, el visator si ea cu sabii si ...bice maybe.
Noi am umblat de nebuni zilele astea , mai mult prin vizite ca vremea a fost mizerabila, am vizitat si marele mall nou din Baneasa, si nu m-a incantat prea tare, dupa cum ma si asteptam- preturi mult mai mari decat in afara si inauntru lume de proasta calitate in cea mai mare parte. Niciodata nu am inteles pupezele care se duc la mall imbracate ca la discoteca, nu pricep scopul si pace, dar poate sunt eu prea baba.
Aime, voi ce mai faceti, dragilor? Sunteti in vacanta?
Pupam bolnaviorii, sa se faca bine repede.
Fug si mai intru dupa pranz ca e vai de capul meu cata treaba s-a adunat la servici.
Roxana&Co
andreap spune:
Salutare!
Otilia..plaja???????????Sanatate multa.
Roxana...mortali!
Nimic nou sub soare..ultima saptamana de muncaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Pozr noi am pus la semnatura,atat in albumul "burtica",cat si la "Martie Aprilie 2008"
O saptamana super
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Wow, Oti... Ana e la pantaloni scurti + maieutz ... nu-mi vien sa cred ca e asa cald in Norvegia. La noi inca n-a trecut de 22-23 grade.
Super burticutza ta... o sa creasca mai repede cred...fiinda 2-a sarcina. Sanatate Anei!
Andreea, te-am vazut... nu-mi vien sa cred ce repede a trecut timpul si ca indata o sa apara si Sara pe lume. Maricica burtica cu fetitza. Mariuca e o dulce si-i sta tare bien cu roz pal. In pat si la noi se sare la greu... abia astepata sa n=o vedem, si deja incepe.
CiCi, pupam si noi fetele vesele, v-am pomenit w-e asta, a fost Cori la noi..
Hai mai Miki ca tu numai pe drumuri esti...te invidiez!
Astept sa-mi dai detalii cu Fethiye...