Comori de nov-dec 04 (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Andrea super burticutza, ce mamica sexy esti si mai ai numai o saptamana de lucru????? super, cred ca nu-ti vine sa crezi nici tie ce repede a trecut vremea..si apai urmeaza 2 ani cu fetitele acasa, si mai super..as fi vrut sa pot sa stau si eu 2 ani acasa.....superba si Mariuca " smecherila" si cum se stramba si poza cu puiutul in mana e super.....pupici de la fete pentru fete si abia asteptam sa o cunoastem pe Sara.

Fug sa vad pozele Roxanei si-apoi unii la servici, ha ha

Miki, asteptam detalii.

Dana si la Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,sunteti mortali mey! Cine a avut asa idee?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by roserb

Neata!

Am mai pus si eu cateva poze noi, sa nu ne uitati si sa vedeti noua distractie a copiilor mei, imbracatul in travesti

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mey, abia acum se vede cat de bine seamana Bianca cu Mihnea (viceversa nu-i valabila ).
Pupam frumosii si cumintii tai.

Poza cu mancatul mi-a adus aminte de fi-miu, alex. Care nu mai poate manca la masa fara cutit (din ala de uns, nu-i dam de-ala ascutit) - daca uiti sa-i aduci cutitul, are el grija sa-si aduca unul. Si sa stiti ca de cand il tot manuieste a capatat si desteritate. Iar asta il motiveaza mai mult sa manance singur - din pacate insa la capitolul ciorba tot prost stam - altcineva trebuie sa fie carausul lingurii.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Salutare!
Otilia..plaja???????????Sanatate multa.
Roxana...mortali!
Nimic nou sub soare..ultima saptamana de muncaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Pozr noi am pus la semnatura,atat in albumul "burtica",cat si la "Martie Aprilie 2008"
O saptamana super

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Ptii ce burtica ai la 32-33, esti buna de nascut (nu ca asta ti-as dori). Bine ca intri-n concediu ca nu te vad cum te plimbi cu burtoiul ala zilnic la servici.

Oti, sa stii ca se vede ca ai burtica. Nu neaparat ca sare-n ochi, insa se vede cum se contureaza forma, nu e vorba de sunci "parazite", ci de o burta cu un mare scop. De-abia astep sa afli ce e bebe. Pana atunci sanatate cat cupride si sa te bucuri din plin de sarcina. Mai ales ca vine vremea buna.
Pupam pe ana cea "bronzata" .

Miki, ati mai ajuns in caraibe la vilutza aia care mi-ai aratat-o?

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Cici, tu faci echipa de balet in casa, vad ca nici adutza n use desminte cu picioarele intinse prin patut. Mi-aduc amitne ce haioasa era Ale la varsta ei cum statea mereu in cap si cu picioarele intinse-n spagat. Nu ma pot opri dom'le din uimire cand o vad pe adutza ta, e atat de aproape in toate fatza de alexia, in curand o sa ti se psuna ca-s gemene. Si vreau sa zic ca adutza e chiar mult mai razareata decat alexia. Ale a inceput sa fie mai serioasa, sa aiba momente de ganditoare, dar pustoaica aia mica e toata un zambet si-o veselie.
Pupam scumpele noastre (ca deja nu sunt numai ale tale), sic!

Ochi-verzi, diana vad ca era motzata de mica .

Onitza, pupam pe paulica si cu ciclul... o sa-ti vana ai sa vezi. By the way, lucrati la proiectul doi sau nu? Gata, v-ati hotarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, pai tu crezi ca Ana asteapta 20 de grade sa scoata hainele de pe ea, au fost ieri cam 15-17 grade si uneori adia si vantul dar oricum sarbatoare pentru ce temperaturi sunt de obicei aici. Sezlongul era intr-adevar cald dar si ea este tare calita, are stofa de vikinga si mutrisoara . Pai eu eram in bluza cu maneca lunga, subtirica, dar aveam si bluza de trening peste. Si cat a stat afara nu avea febra, era sub efectul Nurofenului dar alearga mult, se incalzeste.
Cicisor, pai tu asa crezi ca va uitam. Ce bine in sta Alexiei in turcoaz si sa ma bati dar nu-mi pica fisa care din ele este in prima poza, parca Ada dar nu bag mana in foc. Mi-au placut tare mult ouale voastre, si cele facute cu patrunjel si cele cu abtipilduri.
Roxana, gata acum stiu cum se aduce lumina acasa, se pune lumanarea intr-un pahar de plastic. Super tari prichindeii frumosi. Nu i-am vazut niciodata in alt set de poze sa se iubeasca asa de mult, parca in toate pozele sunt imbratisati sau se joaca frumos impreuna.
Andreea, burtica, te cred ca-ti este greu ca este tare mare. Uneori mai gandesc si masochist si zic bine ca am greturi ca o sa cresc mai incolo destul, ca nu cred sa scap fara douazeci si ceva de kg, ca doar se spune ca al doilea este mai mare putin decat primul.

Ce mai stiti de Bits, Ionela, vad ca si Aime cam lipseste la apel.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca Ana este ok, m-am plimbat doua ore cu ea pe afara, sunt rupta, ea a mers cu bicicleta, s-a dat la toate leganele posibile pe drum, la tobogane. M-am dat si eu in leagan cu ea . Ce repede isi pot reveni. Nu stiu de unde are atata energie ca azi la gradinita au fost la plimbare si afara, cum poate frate sa stea la joaca de la 9 dimineata pana la 7 seara, 10 ore , masa au luat-o ila padure.

Andra, uneori simt presiune, mai ales seara, dimineata parca nici nu-s gravi.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

De cand noi am plecat vad ca multe s-au intamplat.

Felicitari andreeap!!

Probabil sau mai bine zis sigur nu ne mai stiti. Suntem bine sanatosi, proaspat iesiti dintr-un accident de masina dar suntem ok.

Va deranjam numai sa va spunem ca daca sunteti interesati de albume foto cu poze profi pentru pitici sa ne spuneti.

Aveti cateva exemple aici:

http://www.teleobiectiv.ro/Albume/Fotografie%20Copii/indexalbum.html

Va pupacim,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce de pozite am vazut
roserbina, andreap, flory pe toate dar mai ales pe copilashi superbe poze

andreap, mai ai pana sa ajungi asa cum te-am cunoscut eu

monica

Mergi la inceput

Flory, ce surpriza placuta, eu nu v-am uitat si sunt convinsa ca nici celelalte mamici. Ma bucur ca ati scapt cu bine dupa accident, of, e bine ca D-zeu a avut grija de o familie asa frumoasa ca a voastra.

Eu as fi interesata de un album, dar nu se poate acum, in iulie.

9+ BB2

Mergi la inceput