Comori de nov-dec 04 (177)
Raspunsuri - Pagina 12
florypop spune:
Ne bucuram tare mult ca nu ne-ati uitat.
A fost intr-adevar ingrozitor. Pentru un minut am crezut ca l-am pierdut pe Andrei dar multumesc lui Dumnezeu nu s-a intamplat nimic.
Pupici,
Otiliav spune:
Vai Flory, chiar asa de grav a fost. Sper ca baietii au fost in scaunel si a contat foarte mult.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
florypop spune:
Eram decat cu Andrei care era in scaunel.
Ne-am speriat mai mult dar trece. Acum trebuie sa ne ocupam de masina....:(
Oricum ar fi nu lasati copiii fara scaunel si nelegati.
Am trait clipe de groaza din cauza unui om iresponsabil care cica de abia a devenit tatic si se grabea acasa ca era copilul cu bona. Nu stiu ce a fost in capul lui.
Pup,
paxela spune:
flory, bine ati revenit
uite noroc cu noile afaceri ca mai vedem si noi prieteni dragi
imi pare rau sa aud ca ati trecut prin accident dar bine ca nu au fost probleme
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
florypop spune:
Paxela, pupici.
Am vazut frumusete de printesa.Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Merge treaba cu doi sau nu?
La noi deja se dau lupte grele. Sunt amandoi razboinici.
Mai rau e Rares chiar daca e mai mic, vorba vine ca au aceleasi dimensiuni...:)
paxela spune:
flory merge ca pe loc nu mai poate sta, la noi domnisoara e cea rea scandalagioica etc, el o iubeste o pupa , e drept ca ii mai si scapa cate una, dar ea e mult mai rau ca el
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
diana2004 spune:
Flory, te inteleg perfect, noi am avut o iesire in decor in decembrie 2007,am fost numai eu cu sotul in masina si am avut centuri;oricum masina s-a facut praf,a trebuit sa luam alta.
Otilia,sa nu-mi mai furi gindurile,tocmai ma intrebam ce mai fac Bits, Ionela si Aimee !!!Ti-am vazut burtica si m-au apucat nostalgiile.
Dana,mi-au placut mult plaiurile colindate de voi,sinteti niste norocosi !
mikimi spune:
Dragelor ma bag la pozici, ma bucur Cicisor ca-mi vad nora deja cumara Andra se cam baga in fata....
Andra ajungem in caraibe, avem totul platit dar mergem in iulie de pe 4 pana pe 19.Stiu ca e sezon loios si de uragane, dar speram sa nu ne ia chiar pe noi pe sus.
Dana bate-ma dar nu-mi dau seama despre ce sa-ti dau detalii.Ajuta-ma.
Eu am inceput serviciul de azi, asa ca voi citi doar seara, poze doar de acasa, e nasol ca nu stiu daca voi mai rezista sa mai stau si pe net dupa o zi plina, dar incerc.
Cecilia C spune:
Flory bine ca nu s-a intamplat nimic grav si ca ati scapat cu bine, masina se repara ea.Pupici la Andrei si Rares si asteptam pozite
Miki de-acum esti o oama ocupata si nu cred ca-ti mai arde sa stai la calculator dupa ce vii seara tarziu, ce zici???? sper sa nu fie asa si macar din cand in cand sa vii sa ne dai de veste ce se mai intampla la voi in regat Pupici la baieteii frumosi si la mamica lor si mai frumoasa
Roxana m-am uitat la pozele voastre haioasa cu travestii, superbe, una si una, s-au distrat copiii de numa..si voi pe langa ei cred...super si ouale de Paste..sunteti bestiali sa vedem data viitoare ce costumatii mai urmeaza, abia astept. Pupici la travestii
Otilicooo pai se poate???? sa nu stii tu cine e in poza??? te-am penalizat de data asta sa vedem data viitoare daca mai scapi Ada e in primele poze, ha ha
Azi am avut si noi sedinta foto cu Alexia, ea a fost balerina si eu fotograful. Fac la gradi lectii de balet in fiecare miercuri si azi i-am cumparat o rochita de balet si tot cu ea a stat toata ziua, asa ca pentru cine vrea, va rog sa o priviti pe Alexia balerina , eu una sunt foarte mandra de balerina mea.
Pupici la toate cu mic cu mare si buna dimineata la cine e pe cale sa se trezeasca
andreap spune:
ma bucur mult ca va plac pozele
Cici,din pacate nu voi sta decat 6-7 luni acasa...banii astia!ce dulce e Alexia in rochita aia
Monica....mai tu vrei bataita????Nu mai am mult pana la cele 85kg la care m-ai cunoscut tu!acum 2 sapt.aveam 78 kg..nu stiu de ce toata lumea imi spune ca am luat mai putin acum....cred ca ati uitat voi.
Roserb..ce idei au nebunicii tai..imi place de Mihnea rujat..vezi numai sa nu devina un obicei!
Diana..nostalgie zici???
Pupici
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004