Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi.
Anasol felicitari mamico!!!!!!Sa iti traiasca minunea!
Giova deic nici voi nu pedalati am vazut pozele, e tareeeeeeeee frumusel Marcolino, in pozele cu oual de cu iepurasul Richie e de revista nu alta. A crescut tare mare si mi s epare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine. Vai ca mi-ar placea si mie o seara ca pe vremuri in tineret, parca au trecut 100 de ani de atunci .
Mirelus o sa salvez pozele, ce ma facut si salvat pe laptop nu am salvat si in alta parte, am mai trimis la bunici si recuperez eu cate ceva. Ce mai faceti voi? S-a mai calmat Dani? Alain trece acum printr-o perioada in care e mai agitat ca niciodata poate ca e varsta...nu stiu. pupici de la noi.
Dana tare dragute printese ai, sunt a doua papusi sa iti traiasca. Mie imi place mult tunsoarea, e f sic. Ppici la printese.
Maraki sfatul meu de blonda vopsita e sa incepi cu un blond inchis pentru inceput ca la ce culoare ai tu nu o sa iasa ceva ca lumea altfel din prima. Eu tare mult m-am chinuit pana am ajuns la culoarea care vroiam. Eu acum il decolorez la radacina dar numai la 2 luni cu decolorant de la Garnier sigur gasesti si tu e f bun ca nu distruge parul. Te decolorezi cu ala si apoi te vospeseti a doua zi cu ce vrei, eu folosesc L'Oréal 02 Récital Préférance, deschide bine si la fel nu degradeaza. Daca ai nelamuriri de vopsele te lamuresc cu oricare ca le-am incercat/folosit pe toate iti de la fiecare gama ce nu mi-a placut. Nu trebuie sa stai decolorata asa fara sa te vopsesti nu stiu cat daca folosesti produse ok.
Noi am fost ieri pana la urma la mare in Belgia, am mers in Ostende la Marea Nordului ca imi era dor de plaja. Nu a fost o idee f buna ca am venit morti de oboseala mai ales Jean care fusese de garda. piticul meu a fugit nonstop vroia numai in apa desi era rece de te paraliza nu avea nici o treaba cu circ il scoteam afara. A facut o tura de-a lungul plajei salutand pe limba lui cu bonjo si ovoar pe toata lumea si m-a fugarit de mi-au sarit capacele. alti copilasi se jucau frumos in nisp al meu fugea ca apucatul 5 ore cat am stat asa a facut fara oprire, a stat jos 5 min la mas is 2 cu jucariile de nisip. Azi am fost la un lac din zona aceeasi poveste a fost singurul care de doua ori a intrat imbracat in apa cu tricou si pantaloni scurti, norco ca sunt cu sacosa de haine dupa mine mereu. Fuge si sta numai in apa, nu sta locului la un topogan sau ceva nici 5 minute ma termina sincer nu am mai vazut asa copil, e unicat pe unde mergem. Tipa daca nu il las, ce mai ma si vad cu nany si camerele de filmat dupa mine. Am decis cu Jean sa fim mai fermi ca nu se mai poate asa. Cand ma gandesc ca am asculta numai muzica lina si am facut tehnici de relaxare toata sarcina....si ca am citit tot ce se putea despre cum sa ne crestem copilasii... si incer cele mai diverse metode ....si ma uit sa vad ce rezultate am ma apuca rasul/plansul. Scuze ca m-am lungit asa dar chiar ma pune pe ganduri piticul meu. E super simpatic si cooperant cand vrea, dar si cand il apuca nu te mai intelegi cu el. O sa pun poze maine ca azi sunt super obosita.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

ANASOLLLLLLLLLLLLLL felicitari si tot binele din lume
MARAKi am fost blonda vreo 3 ani dar tare pretentios este ma decoloram la 3 saptamani(merita)asa ca spor la vopsit
DANA ENE superbe printesele tale
GIOVA bine ca ai luat atitudine cu italianul
SILVI pupicei la nazdravan
CUSCRA ma bucur ca sunteti ok

noi suntem bine,PAPAN un nazdravan fara pereche ,dependent de mine daca intru la dus sta sotul cu el in fatza cabinei pana ies, vorbeste f bine, pampers punem chiar daca spune ca face (are program la ora 3)nu i chip sa l punem pe oala,de papat papa dar si multa cocalatalapte bea aproape 2 biberoane ...la atra i a placut f mult se juca cu pui,bobocei si cu catei care cand il vedeau erau innebuniti faceau niste giumbuslucuri de parca erau de la circ...dormea f bine si profund

bianca?a inceput as faca cuceriri...ea nu cred ca realizeaza dar noi hoaste batrane...venea un baietel la tara toata ziua la ea (un baiat al unui prieten)un frumusel...in ziua de PASTE ma fost la padure iar mama unui baietel tot ii zicea s o faca nora ...ce dredeti ac azis???cred ca stresat o aia prea tare ca tot il ridica in slavi pe baiat ca pana la urma bianca a zis..,,scuzati ma dar nu i pe gustul meu..de am intrat in pamant de rusinecand am ajuns acasa ,seara a batut la usa un coleg (ala cu inelul)care avea un cadou ptr ea ,un maimutoi...asa ca fetelor AM PUS O

VA PUP SI S IN ZONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici, ieri am incercat sa scriu pe forum si la mine nu mergea, azi de la lucru iar nu mergea...pana la urma sa constat ca de la mine era problema .
Nu v-am citit ...putin pe sarite si cateva pagini dar am s-o fac azi daca pot de la lucru, daca nu de acasa.
Am ajuns si noi din Bulgaria...super a fost , ne-am si bronzat putin..din 5 zile in 3 am facut plaja de dimineata pt ca a fost vreme frumoasa.( Am pus poze in drop pt cine vrea sa ne vada). Dani nu a facut pana la urma varicela, in schimb l-am dus cu muci si am venit cu muci.
Mai lucrez putin si sa vad ce timp am si mai revin cu povesti.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Nici eu nu pot intra pe forum. Noroc cu un link dat de maraki ieri. Bianca cum ai rezolvat?
Piticul s-a trezit foarte tarziu, l-am imbracat prin somn, iar la ora 9 l-am luat in brate si l-am dus spre usa...asa s-a trezit. la gradi nu a zis nimic, bag de seama ca a fost prea adormit...dragul meu...iar m-am acomodat cu el si-mi lipseste.

Fete eu m-am ingrasat in sapt. asta cam 2-3 kg. exact nu stiu, dar vad pe haine si pe mine. ma urasc, nu alta.
de azi trec la cura, nu mai mananc nimic.

Silvia macar tu ai facut ex. pt. relaxare si ai ascultat muzica lina, dar eu nu am facut nimic si tot la fel este. pe soacra o oboseste, ea nu poate tine pasul cu el. a iesit odata cu mama si cu ea, si a zis ca fetita de care are grija e mult mai linistita. saraca, la ora 19 s-a pus in pat. a terminat-o prapaditul meu.
asa face si marco, ar alerga non stop, vai de noi....si urla si mormaie cand il iei de undeva de unde-i place sau ii interzici ceva. sincer nu stiu cum sa o scoatem la capat. daca ii zici cu binele sau daca esti mai ferm, pt. el egal cu zero. la fel se manifesta. si a gradi asa e de cuminte...total opus de cum e acasa.
Cosmi pai ai fata maricica deja, normal ca bat la usa pretendentii. pe papan smecherosul.
Bianca am vazut pozele, super fain si ma bucur ca ati prins si vreme frumoasa. Apa in schimb...cred ca era cam rece, nu?

o sapt. buna sa aveti. fug la treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello hello,
mai dam si noi un semn de viata :)
ANASOL felicitari pentru bebe Ianis, vad ca nu a mai asteptat pana a venit tanti doctor.
Mirelus tot cu bebe la purtator? Tinem pumni sa se hotarasca si bebe Andrei sa vina odata ... te cred ca ti-e greu cu burtoiul. Dani e un scumpic, auzi mai ce canta el acolo de pitici cu gagici ... asta e din Alba ca Zapada 2 ca in versiunea 1 noi n-am vazut nici o gagica :))))

Ioana vad ca ati revenit si voi acasa. Am vazut ca ati primit iepuras, sa nu imi zici ca l-ati adus acasa??? Oricum Marcolino e un scump cum are el grija de iepurila. Am vazut ca aveti adidasi si camasa ca noi :)))

Bianca ma bucur ca ati scapat de varicela si a fost ok la bulgari.

MIRA deci sunteti deja in Ro ... de-abia astept sa ne vedem!!! O sa trimit pe PM numar de telefon, sa dati de stire cand reveniti in TM. Ce face trupa de nazdravani? cred ca sunt super incantati de vacanta.

Maraki vorbesti serios cu blondul ala? Esti tare curajoasa daca te bagi la asa schimbare! L-am vazut pe Angelo la Olimpia park ... ma gandesc ac era acolo ceva organizat pentru copii. Va invidiez de-a dreptul, as vrea sa se organizeze si la noi ceva de genul asta, unde copii sa prinda drag de ceva sport ... unde sa se poata juca ...

Cosmi vad ca va bat baietii la usa ... aveti domnisorica acasa, normal ca vin si baietii la usa.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa e ...avem domnisorica mare cu toate ca e cam imatura si tare mi as dorii sa nu mai fie asa sensibila dar se pare ca asta tine de felul ei de a fioricum e un copil tare bun si se poarta foare bine cu STFEFAN si l iubeste tare mult

faza tare: sambata noatea sotu care dormea in dormitorul biancai ptr ca lui papan nu i ajunge patul cand suntem toti 3 a iesit la beie ...surpriza...se blocase usa la dormitor si a tb a doua zi sa aduca levierul sa o poata deschde (papan da cu usile intr un mare fel)ce ma faceam daca eram eu aici la pc cu stef????? iar usa de la intrare eera inchisa cu cheia care ramane in usa??tb sa chem ajutor pe mess si sa vina pompierii clar...asta i faza buna, dara daca ramanea stefan singur?cred ca clacam...oricum mi am facut niste scenarii de ma apuca depresia.,......sigur ne vedeati la stirile de la ora 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi,e o vreme frumoasa aici de ne simtimi ca in California fata de cum e de obicei.
Giova draga mesajele tale ma mai linistesc ca e si Marcolino asa energic si faptul ca Jean zice si parintii lui confirma ca asa a fost si el. O sa il dau rapid la ceva sport sa isi consume energia asa.
Cosmi vad ca aveti pb sentimentale deja lasa ce o perioada f frumoasa. bine ca ati rezolvat cu usa si nu s-a intamplat altfel, pupici de la noi.
Eu am uitat sa va zic ca m-am blocat in lift vineri cu Alain cu caruciorul, Alain era calm si happy pe mine ma lua cu vertij, am sunat de pe mobil si in 5 min a venit careva si ne-a deschis noroc ca am avut semnal ca apoi am incercat sa il sun pe Jean si nu mai prindeam reteaua. De atunci cam evit liftul care de altfel mi se parea f sigur....pana la urma nimic nu e sigur.
Pun niste poze facute zilele astea aici http://www.dropshots.com/psilviaro2 sunt ceva mai multe pentru ca din motive de trafic limitat le incarc asa si le trimit si la ai mei si latoata lumea tot asa cu drops_ul. Azi merg si imi iau costum de baie intreg si imi fac abonament la piscina pt Alain, e terminat dupa apa si daca tot am vreme buna si ne putem deplasa linistiti nu mai aman deloc desi nu am chef f tare asa balena cum sunt .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda pai camasa e de pe renumitul site. papucii din Parndorf.
I-a zi unde ati fost voi cu cortul? peisaje misto am vazut pe-acolo.
Iepurasul l-a primit daniela de la mama. a vrut sa-i ia si lui marco dar nu am lasat-o. Chiar ieri ma intreba ca ce sa faca cu el? ca dani nu mai vede de el si ea numai de Richie nu are timp.
Cosmi chiar ca e tare faza. bine ca nu ati fost voi in camera blocati.
Silvia vazut pozele. se vede din ele ce nazdravanm e alain, cunosc, cunosc.... Ma dispera ca nu se deschide odata piscina aia la standarde europene, caci ii vor duce de la gradi la innot. tare mi-ar place si lui la fel, plus ca-i va prinde foarte bine.
Nasol cu blocajul in lift. noi o singura data am patit-o, se luase curentul si eu ca proasta am inlemnit si tipam dupa ajutor. eram la subsol, iesisem din garaj si nu aveam nici semnal pe telefon. Pe urma am verificat usa si se putea deschide cu mana, dar la cat de panicata am fost...claustrofoaba sunt, stiu, dar nici chiar asa. marco nu avea nimic, era naspa ca era intuneric.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Noi am fost cu cortul pe valea Strei-ului, undeva langa Hateg. Ce sa zic a fost superb, Filip a patrulat toata ziua, de-abia il bagam in cort la nani. Peisajul era de vis, pasuni verzi, pomi abia infrunziti, verdele ala crud de primavara peste tot ... plus tot felul de animale: oite cu mieluti abia nascuti, cal cu manz frumos frumos, care n-a vrut sa stea la poza, vacute ... Din pacate a cam plouat, si a fost destul de rece ziua (noaptea am dormit in puf si ne-a fost chiar cald), dar chiar si asa ne-am simtit foarte bine. Al meu sot cu alti baieti din trupa au plecat la catarat, si noi am cam stat in tabara de baza si ne-am jucat. Am vrut sa mergem si noi, dar n-a fost vreme buna ...
De acum o sa tot mergem ... chiar planuim o iesire la Anina, acolo e o mocanita care trece muntele si vrem sa ne dam o tura cu ea.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anasol felicitari pentru baietel. Sa creasca mare si sanatos!!

.........la noi ploua cu galeata
http://picasaweb.google.com/miraklucker/RomaniaMai2008,

cateva poze de zilele astea.
giova, Canda , ne vedem sigur. Pe la sfarsitul saptamanii suntem din nou in Tm. Va dau eu de stire.
..........gata mi/a expirat timpul. David vrea el

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput