Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)
Raspunsuri - Pagina 9

maraki spune:
Hello fetele,
Silvi, Canda asa este cu blondul? Eu credeam ca il decolorez la inceput si dupa aia pun vopsea in fiecare luna la radacina. Adica lunar ar trebui decolorat si dupa vopsit? M-am hotarat la schimbarea asta pt. ca am multe fire albe si se vede aiurea de tot cam la 2-3 sapt. de la vopsireMie imi creste parul foarte repede si ma gandesc ca la blond s-ar vedea firele negre ca si contrast
Oricum sant obisnuita sa ma vopsesc cam la 3-4 sapt. si asta o fac de ani de zile
Ieri la Olympia a fost ceva organizat, Giorgos zice ca nu este in fiecare duminica dar a fost frumos de tot Erau cu circul, veneau circarii sa adune copilasii sa le dea costume de clowni,nasuri,in alt loc se pictau pe fetze,il alta parte era o barna pusa pe o saltea groasa pt. gimnastica
Alte locuri erau cu forme de lemn pt. construit castele,jucarii multe pt. bebelasi, mingii, masinute, picioroange, farfurii pt. acrobatie( sa le invarti pe betze )Beneficiai de absolut tot pe gratis
Mi-au placut tinerii care erau cu circul, foarte deschisi si prietenosi cu copiii, le aratau unde nu stiau, se jucau impreuna...eu am ramas placut impresionata
Angelo vreau sa spun ca se ducea peste tot unde vedea mingii mari,nu pleca frate de langa copii sau oameni pana nu se elibera mingia sa o aduca langa restul adunate
Bianca intru acum in drop sa vad restul de pozeMa bucur ca a iesit o vacanta reusita
revin...merg sa fac o cafea.....
Giova am murit de ras te si vedeam in lift cum tipi cand de fapt nu erai blocata....eu cu lifturile vechi sant Asss Imi placea sa ma blochez si sa deschid usa sa sar pe palier...acum cand ma gandesc....tare periculos era ce faceam noi
Blocam oamenii cu batul de chibrit
speriam o( tare sa se zgaltaie liftul ) prietena si saream in sus cand eram cu ea in lift...aia facea crize de frica
si si baga unghiile in mine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

maraki spune:
vai ce nenorociti!!! atatia ani, de fapt dintotdeauna a fost la Udriste politia rutiera pt inmatriculari masini, acum cine i-o fi pus sa se mute la mama dracu in Pipera?????
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Giova spune:
Canda pai Steriul trece si pe la matusa prin calan. doamne cate bai faceam in el, vara in vacante. Oricum faine poze, peisaje...ma bucur ca a fost totul ok.
maraki iti dai seama daca venea careva sa ma vada??? Mie in liftul asta nu mi-e frica, e ultima generatie, cica daca se strica merge pana la cel mai apropiat etaj ca sa poti iesi. nu ramane intre etaje ca cele vechi.
am vazut in poze ca Angelos era fermecat de mingile alea mari.
Mira super poze, mai ce coltisor de rai e oravitza asta. haideti la Timisoara ca aici nu ploua. cu atatia copii, chiar ca faceti de-o gradinitza
. fain ca s-au intalnit verisorii.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Bee spune:
Buna fetele.
Silvi, vazut pozele de la mare. Super! Te cred ca e energic Alain! Lasa ca e mai bine asa.
Sa va zic de energica mea. Ies ieri din casa cu ieri sa mergem la socrii. Radu isi aminteste la usa sa ia palinca pt socru-meu. Ok, se intoarce in casa, nu gaseste (evident)intru dupa el ii arat, ies afara, ia-o pe Ana de unde nu-i. Noi stam la parter, ma uit spre intrare, spre beci si aud un gascior de sus: "Mami!" Ana mea era deja la etajul 4 . Afara e urat, ei raciti si fata mea une sa-si consume energia? Urcand scari. Nu mai spun cum a fost la Oradea: alergatura in continuu! Am fost intr-o zi intr-un super parc pt copii, cu castele de aventura (scari de franghie, locuri de catarat, tobogane, tuburi, etc). A fost terminata. NU am mai putut-o scoate de acolo. Le-a incercat pe toate. La un moment dat era intr-un castel maaare si circula pe sus. Si n-o prea vedeam. Si in cele 4 colturi erau gauri cu franghie pe margine si eram ingrozita sa nu cada. De unde! CA un titirez alerga. Si nici nu puteam urca dupa ea. Brrr. Am scos-o de acolo strigand "Ana, ciocolata!" Cum am zis cuvantul magic, cum a aterizat jos pe un tobogan.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

silvi_2005 spune:
Multumim de aprecierile lasate in drops, sunteti dragute.
Bee vai de mine a urcat singura, bine ca nu a cazut pe scari.Alain urca tare rau scarile ca nu vrea de manuta ci vrea singur si ne certam intotdeauna ca e neatent si nu pot sa il las asa. Pupicei de la noi.
Giova macar la mine nu s-a stins lumina ca ma speriam si eu . Tu ai noroc ca isi consuma energia si la gradi Marcolino eu una....sunt mai treminata seara ca el.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

pufumic spune:
Hello, hello,
Anasol, sa-ti traiasca bebe Ianis, sa fie sanatos, mancacios si vesel! Refacere rapida si mult laptic pentru pitic!
Eu sunt nauca. Oare v-am mai spus ca urasc lunea? Aoleu, si cand e si lunea de dupa o mini vacanta... o urasc si mai abitir.
Noi am fost in Bulgarica de 1 mai, neprogramat, neasteptat. Noroc cu un amic de-al lui Doru, ca altfel nu pupam noi, desi m-am rugat o zi juma de consort sa mergem. Daca nu mergea si omul amintit, ioc exursie, ca masina noastra e cam pe duca si n-avea Doru curaj sa plece cu ea solo. Asa, daca era ceva, ne remorca amicul. Slava Domnului, n-a fost cazul. Fost, plimbat, mancat, venit inapoi seara. Scurt, dar frumos. Si oarecum oositor, ca si Vladimirescu se califica cu punctaj mare in grupa copchiilor care nu stau locului prea mult. Ne-a cam alergat.
De azi, la gradi again. Si se pare ca suntem tot in etapa: ce faci la gradi? muc (musc). Tre' musai sa intrebam daca e chiar adevarat sau raspunde asa la oha. Sper sa nu ma trezesc ca mai traumatizeaza pe careva in asa hal incat sa nu mai mearga la gradi.
Cam atat despre noi. Daca ma lasa piciutanul, ma bag sa vad poze, ca vad ca-s multe proaspete.

Florinini spune:
Anasol felicitari ptr.bebe Ianis, sa fie sanatos si norocos, s acreasca mare si cuminte, multa sanatate tie si sa te refaci cat mai repede!!!
Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

silvi_2005 spune:
Vad ca eu una bantui la greu in zona, se vede ca am lipsit.
Florini ti-am vazut minunea de baiat, e tareeeeeeeeeeee frumos o sa stea fetele la coada. Cum mai sunteti?
Pufumic f bine ca v-ati distrat un pic.Il trecem deci si pe Vladimir pe trupa spiridusilor nazdravani.
Maraki nu stiu cum sa iti zic, nu trebuie sa te decolorezi lunar dar la maxim o luna jumate trebuie decolorat ca sa iasa culoarea uniforma pentru ca e iluzie ca din parul negru faci blond altfel.La mine nu se vede f tare cand creste ca am parul natural cu volum si usor ondulat si se ridica dar daca nu in 2 saptamani se vede radacina. este ceva program nu mai stiu cum ii zice cred ca ceva cu Cosmo care iti arata cum ti-ar sta cu orice culoare de par si cu tip de aranjament cauta si vezi in primul rand cum ti-ar sta blonda.
Noi nu am mai ajuns azi la piscina, ramana pe maina ca pana am terminat cumparaturile in 2 magazine s-a inchis la piscina . vestea buna e ca am maine la 10,30 programare la haltgarderie sa merg cu Alain sa facem inscrierea si sa stabilim in ce zile va merge.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Giova spune:
L-am luat pe pitic de la gradi, mi-au zis educatoarele ca doamne cat mai vorbeste si parca s-a inaltat. Vocabularul l-a imbogatit si nu-i mai tace gura, dar de inaltat nu. doar a slabit, la cat de bine a mancat in Alba.
am stat prin parc, piata cu moto si acasa, caci a venit ploaia.
Silvia eu una recunosc ca nu stiu cum as fi rezistat cu marco zilnic acasa, la cat de energic e.
costum intreg musai sa caut si eu, nu mai sunt de 2 piese, la ce burta am.
Bee nu mai zi de atractiile de la locurile de joaca ca innebunesc. de cate ori se urca marco pe ele stau cu frica in san.
Imi aduc de-aminte ca mi-a zis mama ca la Alba in parc, tata l-a lasat doar pe tobogane mici, si copilul a ascultat de el, nu ca aici.
Florina superbe pozele, am scris si in drops. oricum camasutza aia e mortala.
Pufu ma bucur ca ati umblat si v-ati relaxat. Mortal mai e si energicul Vladimir. am vazut in filmulet ce cuminte este si ce sta intr-un loc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

mirela10 spune:
ma mai linistesc si eu cand citesc ca mai sunt spiridusi neastamparati,ca asa nazdravan s-a facut si dani...azi de exemplu isi punea saliva pe manuta si dadea pe peretii din camera.degeaba am inceput eu pledoaria cu vorba buna,apoi am trecut la palmute la pampers,ca tot asa facea.ba a luat un batz(ca el vine aprovizionat de afara cu bete si pietre,samburi si ce mai crede el interesant)si a zgariat peretele.si stiti ca abea am varuit...
apoi cand nu-i convine ca-l cert ma mai palia o pauzaste...
seara a inceput sa adoarma tare greu,il mai las sa urle ca nu mai sunt in stare sa mai stau cate 1.30-2ore in picioare langa patut ca sa adoarma...
ieri am facut o gramada de plimbari in parc si la cumparaturi ,noaptea am avut ceva contractii si dureri de oase,si atat.mor ,numai pot.nu pot manca,sunt super constipata si super balonata,noaptea adorm in jur de 3-4,am tot timpul senzatia ca as face pipi...
hai ca m-am plans destul...DPN-ul e pe 8mai,sa vedem accum...
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)