Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Anasol felicitari si refacere rapida!
Restul fetelor pupici multi si promit ca intru pe luni.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Giova

mesaj de la Anasol, la 11:19
" am nascut baietel, 3700 gr, suntem bine, acu' ma coase."

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Anasol sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos, papacios si cumintel E baban puiutul Bine ca ai scapat, sa ne pove cum ai nascut

Fetelor eu mi-o inchipui pe Anasol cum sta cu cracii in sus si butonand la mobil sa trimita mesaje

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANASOL,FELICITARI ,SA FIE SANATOS SI PAPACIOS PUIUL TAU!!!

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Aaaa giova pai atunci ai dreptate! Eu cand eram in Ro ma duceam in fiecare zi la cumatra mea, santem prietene foarte bune Giorgos ne numea: kolos kai vraki adica cur si chiloti Asa spun grecii la persoane nedespartite Ce bine ca ai scapat cu pampersul Angelo nu vrea la oala dar nici eu nu l-am mai pus...daca aude mamaaa...ea tot spune ca nu e normal la varsta lui sa faca pe el Pe mine sa spun drept, m-a tampit netul asta...din cauza asta l-am lasat si nu am insistat....pai daca facea fii-mea la 2 ani pe ea, o mancam......
Bee distractie placuta la botez si sanatate copiilor Am fost si noi invitati la un botez anul trecut in iulie, nu ne-am dus ca mi-ar fi fost greu cu copil mic.....sper sa te descurci tu

sant ofticata pe italian: am fost dupa salariu si mi.a zis ca daca vreau sa ascult muzica sa imi aduc aparat de acasa Era un buton defect de la comp si jur ca nu era din cauza mea...ce cretin Plus ca a zis cand mai las bilete sa nu mai scriu pe niste cartonase ( are stive ) ca alea costa bani Sa scriu pe carnetele de la chelneri Si i-am zis : de maxim 2 ori pe sapt cat las bilete, iti fac paguba??? Se cunoaste ca a venit asta din italia, a lipit pe dinauntru la usa de la bucatarie,un afis pe care a desenat o geanta si a scris controlare Sa nu plece personalul seara cu sunca, rosii, ceva de mancat mai usor Doamne asa zgarcit eu nu am vazut!

Stiti cum vreau sa ma fac la par? Il tund putin mai jos de lobul urechii si ma fac blondaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Oricum pana iese blond o sa fiu ca naiba....Litsa a zis ca la prima decolorare voi fi cu parul portocaliu....acum sa vedem daca rezist vreo 2 luni pana arat cat de cat a om

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

ANASOL FELICITARI! Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si norocos! Ai avut oarece viteza la nascut. Sper sa fi fost si usor (sau putin dureros). Si evident refacerea sa fie si ea rapida!
Mirela . Hai odata! Cat il mai tzii la cuptor pe cel mic? Parca ma vad pe mine de nu mai nasteam. Metoda clasica, recunoscuta si placuta (mai ales negravida fiind) ai incercat-o?
Ana mea e cobza! A trebuit sa o las cu socrela cat am stat la Botez. Pe Razvi l-am tinut cu noi si a fost ca de obicei: agitat. Copiii mei sunt asa de energici si agitati, ca prefer sa plec cu ei, decat sa se agite acasa. In deplasare ma mai distrez si eu (cu ei in brate). Ana ii canta lui Radu "iepurasu-n iarba" (il culca) Dar pe asta cu "Melc melc codobelc/ ia-ma si pe mine-n zbor/ eu ma duc la gradinita sa ma fac o doctorita" n-o stiati nu? Nici eu. Le amesteca fata mea, de le face varza.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am iesit in seara asta. in schimb l-a luat Clau la o plimbare, asa ca eu am lenevit, am facut baitza si am calcat.
ne-a imputit italianul de la etj.1. bai astia nu-s normali: pun gratar pt. iarba verde pe balcon. si cred ca a pus si motorina ca sa aprinda focul, de am stat tot cu geramurile inchise. nu l-am vazut pe balcon, ca ii ziceam vreo 2. daca la ei nu e voie, la noi cred, ca totul e posibil.

maraki sunt curioasa cum iti va iesi culoarea. de ce vrei blonda? si dintr-o data?
Pampers??? nu am scapat de el. a dormit la pranz fara si cand s-a trezit..mi-a facut in pat. pe urma pe el. asa ca...inca e prietenul nostru. se pare ca are perioade, mai ales cand suntem in vizite sau la cineva...e un copil exemplar: face la wc. acasa....jale frate! il apuca toate tampeniile.
Mirela facem galerie pt. Andrei?
Bee ce haioasa e Ana, auzi la ea...e isteata...dintr-un foc a terminat toate cantecelele. Bine ca ati scapat de botez cu bine.
Irina te asteptam de luni la o poveste. tare vreau sa aflu cate prostioare a mai facut mario.
Mira da un semn cand vii in Tm. musai sa ne vedem. chiar vreau sa o sun pe Ana luni sa vad cand ma intalnesc cu ea.

copilul meu se vede ca a dormit de la ora 17.30-19. acum vad cat e ora si el e plin de viata.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

HRISTOS A INVIAT!

Anasol, felicitari, mamico! Refacere usoara si abia astept sa ne povestesti despre cum a fost de data aceasta si ce iti fac puiii.

Noi tare bine ne-am simtit perioada asta, de la Paste pana acum. Nici nu-mi vine sa cred ca eu maine chiar ma voi duce la birou.
Am petrecut excelent si ma simt c bateriile incarcate. Aveam mare nevoie de asta.

Fetele au fost superbe. S-au inteles tare bine si ele, s-au jucat atat de frumos impreuna ca si acum ma minunez cat de reusite au fost zilele acestea.

Am tuns-o si pe Roxanica. O puteti vedea in poze, ce schimbare a suferit, mititica.
Poze aici: http://www.dropshots.com/danae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Astery, ma bucur ca ai vesti bune. De ce nu papa Razvanel?
Te rog sa-mi dai si mie pe PM noul tau numar de mobil.

Bumbita, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Bravo! Daca asta v-ati dorit, ma bucur mult pentru reista voastra.

Bee, a trecut botezul, asadar? Super. Tare simpatica Anuka cu cantecelele ei. E foarte inventiva, minunat!

Giova, si eu am problema asta cu nasii, dar nu-i bai, sa fie fetele sanatoase, altele nu mai merita sa ma stresez.

Fug sa le dau de mancare, sper ca maine sa am timp de la birou sa mai scriu cateva randuri.

Noapte buna!

Mergi la inceput

vad ca nu prea va inghesuiti pe aici.
Noi de dim. la Zoo si dupa amiaza prin jurul casei, a plouat, frigulet, eu la cm, etc.
A iesit doar seara Clau cu piticul sa aduca pilota de la spalatorie si ata.
Iar s-a apucat italianul de gratare...cum am simtit miros de motorina ..cred ca mi-a crescut tensiunea, caci m-a luat o durere de cap. asa ca am iesit pe balcon si i-am spus cat se poate de frumos, la fel de frumos a plecat si el si si-a stans focul, nu mi-a zis niciun cuvant, doar mi-a dat din cap. Daca vrea gratare pe balcon sa-si cumpere gratar electric, nu dintr-asta de iarba verde.
am pus si eu ceva poze de la paste si de la Zoo:
http://good-times.webshots.com/album/562999704txWLbi?start=72
si
http://good-times.webshots.com/album/563300735qJPnAc

Dana maine ma uit la poze, azi nu mai reusesc.
Ma bucur ca ati petrecut frumos, pacat ca a trecut asa de repede si trebuie sa reintram in program.

_

Mergi la inceput

mesaj de la Anasol:
"Va pup pe toate. Nu l-am alaptat inca, asteptam lapticul. Io cam am probleme, scuip sange. Azi m-au dus la ORL, se pare ca de la efort, impins, scremut, s-au iritat vasele de sange din gat. fac tratament. Ianis e bine, numai ca are icter si-l mai tin sub lampa aia foto."

_

Mergi la inceput