Ai nostri, ca brazii! dec(04)-ian&feb05 (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, multumesc de incurajari Nu am primit nici un PM de la tine

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Simona si eu l-am avut pe Codrin la cresa program lung..pana la 17.
Dimineatza cand il ducea tati..urla..si se agata de el.Da ii trecea.Oricum de pe drum spunea "eu tot plang la cresa". Dar din comportamentul copilului ne-am dat seama ca ii e bine acolo.Era bine ingrijit,mancat, dormit, jucat.
Acum e in vacanta si saptamana asta a stat cu soacra mea..e cel mai fericit.Ne spune in fiecrae dimineatza sa venim acasa noaptea.II convine cu ea: nu doarme de pranz, manaca ce vrea si cand vrea, dulciuri la geru, alergat prin casa, sarit in pat..ba am vazut ca intr-o sapt a uitat "te rog frumos", "multumesc"...
Da saptamana viitoare imi iau un medical si instructie ce vede..ca nu se poate asa..prea mult rasfat.

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Simona si eu l-am avut pe Codrin la cresa program lung..pana la 17.
Dimineatza cand il ducea tati..urla..si se agata de el.Da ii trecea.Oricum de pe drum spunea "eu tot plang la cresa". Dar din comportamentul copilului ne-am dat seama ca ii e bine acolo.Era bine ingrijit,mancat, dormit, jucat.
Acum e in vacanta si saptamana asta a stat cu soacra mea..e cel mai fericit.Ne spune in fiecrae dimineatza sa venim acasa noaptea.II convine cu ea: nu doarme de pranz, manaca ce vrea si cand vrea, dulciuri la geru, alergat prin casa, sarit in pat..ba am vazut ca intr-o sapt a uitat "te rog frumos", "multumesc"...
Da saptamana viitoare imi iau un medical si instructie ce vede..ca nu se poate asa..prea mult rasfat.

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Deschide cineva capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sirimie, scriu aici ce iti trimisesm pe PM:

"am vazut mesajul tau postat la subiectul cu Casa si as vrea sa imi spui de unde ai luat mobila pt camera lui Vladut, cat a costat, eventual sa imi arati niste poze cu ea. Merci frumos.
Liviana"

Lorellay, cred ca numai un admin ar putea sa ne creeze capitol nou deoarece el poate edita prima pagina cu lista de mamici. (sau de Crinuta care isi stie detaliile contului.) Asa e cu rasfatul la bunici, nici eu nu sunt de acord cu el, de aceea cei mici ai mei stau la socri doar cand e urgent si nu am solutie. (parintii mei sunt la BR si vreau sa-i vizitez in w-e caci sotul nu poate veni acasa prea curand din delegatie )

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, inca nu i-am luat mobila pentru camera lui. Inca ma lupt cu taica-so sa eliberam camera de mobila veche si inutila care e acum in ea , nu gaseste niciodata timp.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ziua buna, doamnelor,
Am deschis subiect nou. aici

Mergi la inceput