Ai nostri, ca brazii! dec(04)-ian&feb05 (63)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Lorellay, si eu i-am dat ursuleti cu echinaceea si scria pe tub ca se dau o luna si apoi pauza 1 luna...parca...ar trebui sa scrie pe prospect.
Simona, nu numai la gradi, dar si in parc sunt copii rai. Vladut al meu n-a dat niciodata in alt copil, ba chiar cedeaza si le lasa jucariile daca e unul mai ambitios. Si si-a luat-o si el de mai multe ori de la altii si l-am invatat sa nu mai stea ca blegul, ori il impinge, sa nu mai poata ajunge la el, sa fuga si bineinteles sa vina sa-mi spuna sa o atentionez pe mama respectivului copil.
Chiar acum cateva zile a venit un baietel sa-i ia o jucarie si Vlad nu i-a dat-o si ala i-a tras un pumn in ochi, dar pumn, ca lumea, de a cazut saracul in fund si se uita mirat la mine! Apoi cand l-a mai vazut pe copilul ala fugea de el si venea sa-mi zica ca ii e frica de el. Eu nu stiam cu cine e copilul in parc, dar m-am nimerit langa bunica lui si i-am explicat de ce a fugit Vlad de el si l-a certat femeia pe ala mic.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, v-am admirat pozele, la mare si la...cheliutza!
Lorellay, eu i-am dat echinaceea, dar in sezonul rece, ursuleti sau sirop. la noi a avut efect, a mers toata iarna la gradi fara intreruperi.
PatriciaArdeleanu spune:
sirimie, si Rebecca are la gradinita un baietel care o cam chinuie (ciupeste, impinge, trage de par) si i-am spus sa le spuna doamnelor si sa ii spuna baietelului ca il spune mamei ei si ca vin eu si il cert. cind m-am dus intr-o zi si tocmai o lovise, l-am certat si i-am spus ca daca o mai loveste am sa ma duc sa spun politistului de copii. nu stiu cit de bine am procedat, dar asa mi-a venit atunci si vad ca nu prea se mai ia de ea, dar oricum el dclara ca o iubeste si asa isi manifesta iubireasi sta numai dupa fusta ei. si prin parc sint copii rai, citeodata nu imi vine sa cred ce batausi sint unii, incerc sa o tin mai departe de ei, sau intervin eu, atrag atentia mamelor respective-care oricum nu au nicio treaba cu asta. Rebe niciodata nu a avut chestia asta cu bataia, muscatul, etc, dar va trebui sa invete si ea sa se si apere la un mom dat.
lbelciug spune:
Simona, si noi ne-am confruntat cu problem amuscatului. I-am spus lui Matei sa nu se mai joace cu acei copii si i-am explicat ca nu e frumos sa musti. Acum stie ce inseamna "obraznic".
Patricia, multumim. Ai inceput pregatirile pt vacanta? Plecati chiar pe 1 aug?
lorellay, eu nu sunt de acord cu administrarea vitaminelor.
Fetele, cine poate face un capitol nou? Crinuta am inteles ca doreste o pauza de forum.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, da, pe 1 august, avem biletele deja cumparate. sigur, ne pregatim, citesc regulile bagajelor, etc, ce pot lua.
kita spune:
Liviana ce deperipetii ati avut; nici nu vreau sa imi amintesc de momentele in care l-am vazut pe Andrei plin de sange;
Eu am recomandare de la dr. sa stau numai acasa in medical; s-au suparat cei de la servici ieri cand le-am dat vestea.......desi le-am trimis impreuna cu certificatul medical si scrisorile medicale, dar incerc sa nu mai imi amintesc de reactia lor, desi ma doare.
Andrei de duminica e la tara cu soacra-mea si alearga toata ziua prin curte
Kitacu fulgulet +16-17S
si Andrei (10.02.2005)
lbelciug spune:
Kita, ai grija de tine, odihneste-te, rasfata-te acum cat Andrei e la tara. Urata reactia celor de la servici, mai ales ca pana acum ai muncit la ei pe branci. Poate dupa BB2 te muti in alta parte unde sa fii apreciata mai mult.
patricia, daca ai nelamuriri ma poti contacta pe PM. Stii ca poti sa-ti faci check-in online cu 24h inainte de zbor? Mie mi-a fost tare utila optiunea asta.
PICATURI DE VARA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Pai echinaceea stiu ca sunt pentru imunitate..nu ca supliment nutritiv. codrin e mai tot timpul racit.
Kita..de ce esti in medical?Ai probleme cu sarcina?
Eu o sa imi iau 2 sapt medical de luni...si la mine va fi la fel reactia la job..dar nu am ce face..Codrin e in vacanta.Saptamana asta sta cu soacra-mea..da spatamana viitoare nu mai are cu cine, si trebuie sa-mi iau eu cumva..sa stau cu el 2 sapt pana-l duc la mama.
Si noi avem probleme cu copiii rautaciosi, care imping, lovesc, nu dau jucarii.Deocamdata il invatam doar sa plece, s anu se mai joace cu acei copii.O sa vina timpul sa-l invatam sa se apere si el cumva..da inca nu stiu cum si cand va fi.Si il invatam intr-una ca e frums sa dea orice are, mai ales ca vine bb2...nu vreau sa fie gelos deloc.deocamdata il iubeste, imi pupa burtica mereu, vorbeste cu ea...
Sorana 21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
sirimie spune:
Bona mea m-a anuntat ieri ca pleaca la sfirsitul lunii . Adica va sta la mine fix 4 luni. Ce intelege Vladut din oamenii astia care nu stau pe linga el
?
Oricum, la gradinita urla in continuare cind il las dimineata. Nici nu stiu ce sa fac, de unde sa scot eu o bona buna, sau daca sa il las program lung Nu imi dau seama daca e rau de tot daca il las acolo program lung
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lbelciug spune:
Of, Simona, imi pare tare rau ca iti pleaca iar bona. Dar ce motiv tot invoca? Vladut cu siguranta se simte confuz, mititelul. Eu as zice ca indiferent de solutia gasita, sa te asiguri ca va fi de lunga durata ca sa poata si el sa intre intr-o rutina; re-adaptarile probabil il dau peste cap. Cum de bone nu poti fi foarte sigura, as zice ca tot colectivitatea e solutia optima. Eu sunt f multumita de cresa, sper sa fiu si de gradi.
Ai primit PM-ul meu?
Restul fetelor pe unde sunteti? U-uuuu!
Cine deschide capitol nou?
PICATURI DE VARA