Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Saru'mana pt aprecieri (Ramonab, Creata, Lavi (mishu), Irinouka si tuturor fetelor care au vazut-o pe buburuza).

Ramonab, o minune de baietel ai!

Creata, abia astept s-o vad pe Mariuca de pasti.

Lavi(mishu), nu mai pune la suflet ce zic oamneii (chiar dak sunt din familie si este destul de greu); sa stii ca eu te adnir foarte tare pentru ceea ce faci si cat de bine te descurci.

Na, ca "s-a sunat" (de buburuza)

Va pup

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Danybv ma bucur sa aud ca Maria doarme toata noaptea.Albert desi e mai mare se mai trezeste inca macar de doua ori.Felicitari si pentru rostogoliri!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata zuzici!
Mav sa-ti traiasca finutul si sa-ti ajute dumnezeu ca peste ceva timp sa ne pui poze si cu puiul tau
danibv...nu sunt grupuletze...chiar daca vb doua zuze le s-au nimerit pe forum...intr-un anumit moment si nu cred ca se supara cineva...daca intervii si tu...pune mana si posteaza mai des
mitshule da vazui ca aseara avusi tastaturici...recuperasi zius de duminica...
Ramona e un scumpic puiul tau...da si tu arati tare bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Miri la multi ani mamico...sa sarbatoresti frumos alturi de familie....multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Ginnette chiar vroiam sa vad pozele Adelei.Au dreptate fetele care au zis ca e tare frumoasa.Are niste ochisori mari si o gurita dulce de tot.Cred ca va rupe inimile clopoteilor cand vor iesi din pampersi si vor intelege ce e frumos.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri,
sunt curioasa, f curioasa cum a inceput aceasta zi la voi!!!! Iti dorim LA MULTI ANI! si sa ramai mereu asa cum esti acum ( cu schimbari numai unde crezi tu ca tre schimbat (?!)). Si sa ne fii mereu aproape.... si noi avem nevoie de tine.....

Danonique,
si eu aici la o cafea. Benji s-a trezit la 03:00 la 04:00 dormea iar tun dar eu rasfoiam reviste cu barfe despre staruri. La 05:00 m-am tarat in pat, pe la 05:30 am adormit si la 07:00 m-au trezit vecinii, niste italieni galagiosi care curata cu un compresot f zgomot la 7 dimineata gradina de vara a pizzeriei lor!!!!!!
Nici Benji nu se rostogoleste din proprie initiativa, adica fara ajutor sau sprijin (plasat adecvat pe o suprafata mai inclinata).

Mitsu,
m-am "linistit" ca mai sunt bebei care nu stiu sa adoarma singuri si dau concert cand pica de oboseala! Incepeam sa cred ca are Benji ceva de e asa nervos..... Doamne fereste!

Felicitam puisorii crestinati zilele acestea, sigur a fost ceva special in preajma Pastelor! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi, destepti si cu ce haruri credeti voi ca mai trebuie inzestrati...
Botezul lui Benji va fi la vara in august dar eu cand ma gandesc ca va fi in biserica mea de suflet, unde acum 2-3 ani printre cereri in rugaciuni se strecura si dorinta unui bebe mic si scump ma ia cu frig, lacrimi, etc....O sa fie un moment special. E biserica unde s-au cununat ai mei, ne-am botezat noi fetele, am facut prima comuniune...... daca va fi posibil tot acolo va face si Benji prima comuniune..... sa ajungem noi odata asa mari.
Revin.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Miri la Multi Ani si din partea mea!
danonique si eu pe aici dimineata, imi pare rau ca nu stiu sa-ti zic depre rostogolire, noi mai avem ceva timp de asteptat
la multe lunite si la multi ani si pentru Palugel si scuze de intarsierea cu care urez, dar acum am fost pe faza.
Pupici si la multe lunite si ani si celorlalti clopotei ce serbeaza lunite zilele astea!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Ieri Vanessa a facut prima pictura adevarata pe peretii casei.Nu stiam de ce e asa cuminte.Problema nu e de pictura ca se sterge cu putin efort dar a desenat cu un ruj de la Guerlain pe care tati mi-l facuse cadou cu putin timp in urma.Imi venea sa ii dau doua palme la fund dar s-a uitat asa de mirata la mine cand am intrebat-o ce face si mi-a raspuns atat de senina "Vane schie" adica Vanessa scrie ca nu am mai putut face nimic.

poze albert

Mergi la inceput

Ceska si Ema va multumesc pentru raspunsuri.Pupici.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Stancutza drum bun si distractie placuta la Focsani! mai ales dsca mergeti la curte va fi super pentru bebita ta, o sa doarma mai bine si noaptea de la aer curat.Uf eu nu am inca curaj sa plec undeva in provincie la aer curat, ca suntem micuuuuti.Pupici micutei Sofia, fetita cu perisor lung si frumos!

quote:
Originally posted by stancutza

Hello zuzici, din nou!

Intrucat eu voi lipsi pe perioada nedeterminata ca plecam maine la ai mei la Focsani, vreau sa va anunt...ca o sa-mi fie dor de voi. O sa incerc sa mai intru de acolo, imi iau laptop-ul cu mine si daca reusesc sa ma conectez prin mobil o sa mai intru sa zic si eu o vorba.

Dar daca nu...pentru perioada cat lipsesc...doresc tuturor zuzicilor si clopoteilor sanatate, pe probate ca-i mai buna decat toate!

Na ca fac si rime, m-a inspirat Miri cu poezelele ei :-)

Miricut, dupa ceasul de aici mai ai putin si...intineresti cu un an! La Multi Ani draga noastra, sa ramai la fel de voioasa si sfatoasa cum te stim! Numai fericire si, bineinteles, petrecere frumoasa maine!

Nemary, La Multi Ani! pentru poimaine, sa fii sanatoasa si fericita cu bebelina Daria cea frumusica si domnisorica!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput