Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 10

stancutza spune:
Hello zuzici, din nou!
Intrucat eu voi lipsi pe perioada nedeterminata ca plecam maine la ai mei la Focsani, vreau sa va anunt...ca o sa-mi fie dor de voi. O sa incerc sa mai intru de acolo, imi iau laptop-ul cu mine si daca reusesc sa ma conectez prin mobil o sa mai intru sa zic si eu o vorba.
Dar daca nu...pentru perioada cat lipsesc...doresc tuturor zuzicilor si clopoteilor sanatate, pe probate ca-i mai buna decat toate!
Na ca fac si rime, m-a inspirat Miri cu poezelele ei :-)
Miricut, dupa ceasul de aici mai ai putin si...intineresti cu un an! La Multi Ani draga noastra, sa ramai la fel de voioasa si sfatoasa cum te stim! Numai fericire si, bineinteles, petrecere frumoasa maine!
Nemary, La Multi Ani! pentru poimaine, sa fii sanatoasa si fericita cu bebelina Daria cea frumusica si domnisorica!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

creata2008 spune:
Miri, La multi ani si de la noi, detasati temporar in alt oras. So, Piatra Neamt e cu tine. Te pupam si te imbratisam!
Semnat, Cretele. Una joaca un turneu de table, iar alta e cu cracii pe sus si rade cat poate de vreo ora.
PS: nu mi-am putut imagina ca voi avea un copil atat de vesel!! Rade non-stop. Cand vorbesti cu ea, cand te vede, de una singura, la jucarii, la Jojo... e incredibila!!!!
PS2: Irinouka, si eu m-am uitat la data tizei Mariutei mele, bebe de Dany. Pentru ca Mariuca cred ca nu mai are mult timp, probabil e o chestiune de zile, si se va intoarce pe burta. Si ma intrebam daca nu e prea devreme pentru asta. Se pare ca nu, cu toate ca Maria e cu aproape 2 saptamani mai mare decat ai nostri. Etapele de dezvoltare ale fiecarui copil, deh!
PS3: Mitshu, nici nu mai e mult pana la botez. Dar cred ca ai emotii!
PS4: Ramona, vazut poze, placut poze mult. Razvanel e un scump, seamana putin cu Tudor al Gratielei. Nu prea stie ce i se intampla, are o fatuca mirata. Si Mariuca are mai multe poze de genul asta, cu ochii mari http://good-times.webshots.com/photo/2077492340102497651MfBtgX. Sunt super haiosi.
PS5: am mai pus poze pe ringo, daca aveti chef sa intrati, cu mare drag va asteapta acolo. Si o sa reusesc sa le pun si p-astea, de zilele astea, sper maine pana in pranz.
Acum va spun somn usor, back to backgammon!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona

mav spune:
Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut frumos. Am venit cu... surpriza!
Eu sunt la munca azi si maine... si-s obosita dupa ziua de ieri... cand am avut onoarea si bucuria imensa de a-l boteza pe bebe Serban, al Monicai!
Am febra musculara la maini... desi finutul nu e un grasan, dar l-am tinut mult in brate, de drag! E un frumos
(dar voi deja stiati asta!), si-n cuminte si e iubitelul meu mic!!!!
Am pus doar cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze, pt ca in biserica a fost extraordinar de aglomerat (au fost botezati 7 copii deodata!) si n-am reusit sa ne pozam mai mult...
Ma simt foarte fericita, implinita sufleteste, ca l-am botezat pe Serban!
Poate daca n-as fi pierdut sarcina aceea, anul trecut, n-as fi avut acum asa finut scump... Am incredere ca DD ne da anumite incercari, ca sa ne intareasca! Si cred ca, de data asta, totul va fi ok cu bb din burtik!
Va pup! Tre' sa ma intorc la munca....13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

danonique spune:
Buna dimineata!Eu sunt rupta.S-a trezit Albert de vreo 5 ori noaptea asta.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

danonique spune:
IRINOUKA multa sanatate lui Rares!Sper sa se faca repede bine.MONICA si HONEY felicitari pentru increstinarea puiutilor!RAMONA am vazut pozele cu Razvan si e tare frumos si are o fatuca atat de expresiva.MATGRAVIDUT am vazut-o si pe printesa voastra.Sunt foarte reusite pozele si Bianca e un adevarat inger.Pupici tuturor.
poze albert

danonique spune:
Eu beau o cafea dar vad ca nu e nimeni pe aici sa imi tina companie.Vad ca majoritatea aveti mai mult timp liber spre seara pe cand eu am doar dimineata vreo 2 ore cand pot intra pe forum.
poze albert

danonique spune:
Sunt din ce in ce mai ingrijorata ca Albert nu se rostogoleste inca singur.Daca il ajut vad ca ii place.Pe burtica sta destul de mult timp si intoarce capul dintr-o parte in alta sa ne urmareasca.Oare faptul ca e mai grasun are vreo legatura cu intarzierea?L-am cantarit azi dimineata si are deja 8 kg si 140 gr.E destul de lungut(70 cm) si nu mi se pare obez.Saptamana viitoare ajung la dr sa vad ce zice.Trebuie sa facem si ecografia bazinului zilele astea.Sper sa fie totul bine.Mamicile cu bebelusi nascuti in decembrie imi puteti spune si mie daca ai vostri se rostogolesc deja?
poze albert

danybv spune:
buna dimineata fetelor
- Creata asa este fiecare bebe are treapta lui de dezvoltare dar sa nu va speriati ca bebe nu face anumite lucruri pe care alti copii le fac , cunosc niste mame aici in Tulcea care ma tot intreaba a ta face chestia aia ? uite a mea face asta deja ( parca as fi la un concurs de dezvoltare a bebelusilor )
- irinouka ai sa vezi ca si Rares va incepe cat de curand sa-si tina capul mult mai bine si va face de toate specifice bebelusilor
- am vazut poze de la mav scumpic foc finutul
- in rest Maria a inceput sa doarma toata noaptea , ultima masa fiind la ora 22 si se mai trezeste la ora 6 dimineata cand isi cere dreptul: laptele acum a inceput sa manance 200 ml de lapte
- va pup pe toate
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

emabucuresti spune:
a tinut-o asa cca. 3-4 zile, apoi tot moale a facut, asa face in continuare ca-i dau doar san, dar nu au mai fost mirositoare si spre verzui
esti o mamica perfecta pentru copilul tau, nu te mai indoi, si cand simti ca trebuie sa-l vada un doctor,mergi ca sa te linistesti-
quote:
Originally posted by raca
Ema si eu am impresia ca tot cu baby drink i-am declansat scaunele moi si dese. Dar nu i-am mai dat niciun fel de ceia de o sapt si situatia nu s-a schimbat. La tine dupa cat timp si-a revenit Milan la normal?
Irinuka, vorbeai la un moment dat de debutul dermatitei la Rares. Faza e ca si Razvan are de ceva vreme la tample zone cu pete rosiatice cu pielea uscata. La fel si in sprnacene si intre sprancene. Numai ca nu sunt tot timpul rosii zonele astea. Daca il scot afara la soare isi revin la culoarea normala dar a doua zi apar din nou. Mi-e frica sa nu fie dermatita atopica ca stiu cat ati tras voi cu ea si cred ca de asta si aman mersul la medic cu el... De asta spuneam mai sus ca inca nu sunt convinsa ca sunt in stare sa am grija asa cum trebuie de bb.de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

danonique spune:
MIRI iti spunem si noi LA MULTI ANI si sa ai o aniversare fericita alaturi de frumoasa ta familie.Iti multumim ca esti alaturi de noi si ne incurajezi de fiecare data.Un milion de pupici pentru cea mai scumpa mamica.
poze albert