Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Diana, eu la prima cezariana de acum trei ani i-am dat doctoritei 200euro, anestezistului 1.5 milioane, asistentelor cate 500mii, cred ca la neonato 1 milion in prima faza si ii dadeam dupa aceea la fiecare vizita cate ceva. Acum tot cam atat cred ca o sa dau, poate la doctorita ceva mai mult, ca de acum suntem cunostinte mai vechi, mi-a facut si amniocenteza.

Si de scris ne poti scrie si cand nu esti chiar senina, cum zici, poate te mai inseninezi cu noi. Stiu ca greutatile tot singura le duci, dar un pic moralul poate tot il ridicam, mai bagam o majoreta, ceva

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

neatza!

nu exista o suma fixa pt cezariana impusa de doctor? dam cat vrem?

P.S. cu jocul ala, am inebunit. am stat pana la 2 azi noapte. mi-am descarcat si pt telefon...sa rupem tastaturaaaaa, ihaaaaa!! si ai dreptate. e antrenant! eu una sunt inebunita dupa joculete strategice sau puzzle-uri ce-mi pun mintea la contributie...

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata burtici!
Suntem din ce in ce mai putine la apelul de dimineata...
Gabitza, iulia Eu eram dependenta de integrame pana acum vreo 6-7 luni. Cumparam o gramada de reviste, pe care le terminam imediat..Dar acum nu mai am chef, rabdare.. nu stiu..dar nu ma mai atrag, deloc. Imi place in schimb sa joc table cu sotul meu. Mai ales ca am un noroc la zaruri..il bat mai mereu si ma amuz teribil pt ca el e putin ofticos..

Azi as fi vrut sa merg la ikea, sa luam fotoliul, dar nu e deschis... E si o vreme asa deprimanta..ce ma enerveaza Nu poti sa te plimbi, sa stai la un gratar..nimic.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Toata nopata nu am putut dormi cum imi creste maseaua de minte!Acuma imi vine si mie mintea la cap,ca pana acuma cred ca imi era plecata undeva cu pluta!

Am intrat doar sa va salut, si sa ii tin galerie lui Cleo!!!
DeciCLEO,Fara numar!!Fara numar!!...Fara numar!!!
Pupicei!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by diana_d

Cleo, multumesc mult pt grija.
Iti tin pumnii, sa ai parte de o nastere usoara si bebelusa sanatoasa!

Despre greutate, da, anul trecut in 6 luni am avut 3 anestezii generale: 1 - pt extrauterina si 2 fertilizari. Si toate astea ca sa ma trezesc din luna a 2-a de sarcina singura.
Acum sunt OK, imi adun fortele sa ma protejez ca sunt destul de obosita fizic si psihic. Intru mai rar ca sa postez pe site desi va citesc aproape zilnic cu f mare placere, poate pt ca nu intotdeauna ma simt la fel de senina ca voi. Acum astept si eu cu nerabdare propria cezariana si intalnirea cu iubitul mic.
Fetelor cu cezariana, cam ce suma ati pregatit in pliculete pt ginecolog, mana a 2-a, anestezist, eventual neonatolog...?

NUmai bine, va pupup,
Diana 35+

Diana, imi pare rau ca a trebui sa treci prin ce-ai trecut si chiar daca nu te cunosc, nu cred ca meritai... Nici o femeie n-ar merita sa sufere pt faptul ca isi doreste un copil.. Dar aste e viata, nu ne intreaba intotdeauna ce, cum si cand vrem sa ni de intample anumite lucruri.. Insa eu cred cu tarie ca orice lucru care nu te doboara, te intareste si te face sa continui lupta cu mai multa putere si vointa. Te pup si iti doresc din tot sufletul sa iti gasesti fericirea si bebe sa iti aduca raza de soare de care ai nevoie.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

ca tarziu cu urarile...dar scot majoretele pt toate fetele

Noi ieri am fost ff ocupati, am luat motul finutului...am avut musafiri..pt ca au venit ei la mine...eu nu puteam merge, ei fiind din urziceni.

Ce sa va zic de plicuri...le pregatim si noi sa fie acolo...vineri la control o sa vb cu dr sa vedem ce tip de anestezie imi face, daca epidurala: o cumpar nu o cumpar...zau ca am atatea intrebari, dar mereu uit..asa ca imi notez si o sa citesc ca la scoala...

iulia 36s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by babyname

HRISTOS A INVIAT!!!

ca tarziu cu urarile...dar scot majoretele pt toate fetele

Noi ieri am fost ff ocupati, am luat motul finutului...am avut musafiri..pt ca au venit ei la mine...eu nu puteam merge, ei fiind din urziceni.

Ce sa va zic de plicuri...le pregatim si noi sa fie acolo...vineri la control o sa vb cu dr sa vedem ce tip de anestezie imi face, daca epidurala: o cumpar nu o cumpar...zau ca am atatea intrebari, dar mereu uit..asa ca imi notez si o sa citesc ca la scoala...

iulia 36s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

pai cam asha si io...am pus un plic cu 500 roni pt anestezist si neonato & co pt ca mai intai am separat, calculat kit + shpaga, am adunat, am reseparat si readunat si pana la urma am zis la gramada si scot la nevoie.

39sapt+3 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am intrat ca de obicei mai intai pe prima pagina, sa vad daca a mai aparut vreo mamica. Cand colo, ultima postare era a lui Cleo, m-am dezumflat nitel fiindca imi facusem sperante pentru ea, ca tare mult isi doreste sa vina odata fifitsa aia scumpa si multdorita!!

Si din nou, fara numar, pentru Cleo a noastra:

ina78, am vazut pozutele mai noi cu comoara voastra! Chiar ca e o comoara... M-am topit cand am vazut-o pe aia unde doarme cu manuta la gurita, pentru ca uneori eu mai dorm si acum asa, cu pumnisorii stransi langa fata (mi-a povestit sotul)... Ce chestie! Multumim pentru incurajari

Fetele cu sudoku, vedeti ca da o dependenta strasnica!! Eu imi luasem caiete intregi, le faceam si in timp ce ma uitam la TV, pana cand am realizat ca visam cifre si noaptea si am aruncat totul, acum nu mai joc decat Mine Sweeper sau Mah-Jongg pe PC...

diana_d, ne gandim la tine si-ti tinem pumnii sa fie totul bine! Cineva acolo sus a avut totusi un plan, nu te descuraja, ai sa vezi cum bebe mic iti va umple inima de bucurie si tu vei fi atat de fericita incat nu-ti vei mai dori nimic altceva! Esti o fata puternica, ti-ai dorit din tot sufletul acest bebe, iar dorinta ti se indeplineste! Si fii fara grija, ca eu sunt convinsa ca nu vei ramane tu singura, ba chiar sunt optimista ca data viitoare vei face o alegere mai buna (tot patitu-i priceput, vorba aia) si atunci ai sanse mult mai mari sa gasesti pe cineva care sa te merite

Laura- nasica, ai sa razi, dar sa stii ca eu am pe undeva convingerea ca bebeii nostri simt si daca noi vrem ca ei sa vina pe lume mai devreme sau nu... nu pot sa-ti dau dovezi stiintifice, dar am eu asa un feeling ca suntem in armonie cu ei si ei simt poate mai rapid decat constientizam noi cam cand ar fi "nimerit" sa vina. Nu m-ar mira ca Mirciulica al tau sa stea cuminte la cutiuta si sa astepte nasirea, sa nu-i faca lui mami vreo boacana... Stii care ar fi culmea? Sa mergi la nasit, iar in noaptea dupa petrecere (tu relaxandu-te total), sa vina si el...

Eu de exemplu ma gandesc ca DPN-ul meu de 30 iunie oricum e o farsa (calculul primului ginecolog a fost facut in baza ciclului standard de 28 de zile, boul netinand cont de ciclurile mele mult mai scurte, 23-24 zile si regulate!), asa ca ma gandesc ca bebe oricum va veni inainte de 25 iunie. Ba, daca vreau sa-mi imaginez ceva frumos, ma gandesc ca mi-ar place sa vina exact pe 15 iunie, cand eu si Bogdan implinim 7 ani de cand ne-am cunoscut... N-a fost cutremurul mare al iubirii, ca am facut cunostinta unul cu celalalt intr-un grup intr-o parcare, ploua marunt si fiecare din noi s-a gandit "Ah, nu e genul meu", insa dupa cum s-a vazut ulterior, iubirea aia mare ne astepta la primul colt , asa ca pentru mine data este importanta... chiar daca lui Bogdan trebuie sa i-o reamintesc an de an de, asa sunt barbatii...

Eu sunt ceva mai bine, vad ca m-au mai lasat durerile de hemoroizi, Doamne-ajuta!

Fetele, sa-mi tineti pumnii azi la ora 3 la don dottore, sa vedem ce vesti imi da, cat a mai crescut bebe etc. Diseara avem iar cursul cu moasa, sunt curioasa ce capitol va urma, cred ca ne arata si ne prezinta amanuntit sala de nasteri. It's all getting more and more real...

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Am intrat ca de obicei mai intai pe prima pagina, sa vad daca a mai aparut vreo mamica. Cand colo, ultima postare era a lui Cleo, m-am dezumflat nitel fiindca imi facusem sperante pentru ea, ca tare mult isi doreste sa vina odata fifitsa aia scumpa si multdorita!!

Si din nou, fara numar, pentru Cleo a noastra:

ina78, am vazut pozutele mai noi cu comoara voastra! Chiar ca e o comoara... M-am topit cand am vazut-o pe aia unde doarme cu manuta la gurita, pentru ca uneori eu mai dorm si acum asa, cu pumnisorii stransi langa fata (mi-a povestit sotul)... Ce chestie! Multumim pentru incurajari

Fetele cu sudoku, vedeti ca da o dependenta strasnica!! Eu imi luasem caiete intregi, le faceam si in timp ce ma uitam la TV, pana cand am realizat ca visam cifre si noaptea si am aruncat totul, acum nu mai joc decat Mine Sweeper sau Mah-Jongg pe PC...

diana_d, ne gandim la tine si-ti tinem pumnii sa fie totul bine! Cineva acolo sus a avut totusi un plan, nu te descuraja, ai sa vezi cum bebe mic iti va umple inima de bucurie si tu vei fi atat de fericita incat nu-ti vei mai dori nimic altceva! Esti o fata puternica, ti-ai dorit din tot sufletul acest bebe, iar dorinta ti se indeplineste! Si fii fara grija, ca eu sunt convinsa ca nu vei ramane tu singura, ba chiar sunt optimista ca data viitoare vei face o alegere mai buna (tot patitu-i priceput, vorba aia) si atunci ai sanse mult mai mari sa gasesti pe cineva care sa te merite

Laura- nasica, ai sa razi, dar sa stii ca eu am pe undeva convingerea ca bebeii nostri simt si daca noi vrem ca ei sa vina pe lume mai devreme sau nu... nu pot sa-ti dau dovezi stiintifice, dar am eu asa un feeling ca suntem in armonie cu ei si ei simt poate mai rapid decat constientizam noi cam cand ar fi "nimerit" sa vina. Nu m-ar mira ca Mirciulica al tau sa stea cuminte la cutiuta si sa astepte nasirea, sa nu-i faca lui mami vreo boacana... Stii care ar fi culmea? Sa mergi la nasit, iar in noaptea dupa petrecere (tu relaxandu-te total), sa vina si el...

Eu de exemplu ma gandesc ca DPN-ul meu de 30 iunie oricum e o farsa (calculul primului ginecolog a fost facut in baza ciclului standard de 28 de zile, boul netinand cont de ciclurile mele mult mai scurte, 23-24 zile si regulate!), asa ca ma gandesc ca bebe oricum va veni inainte de 25 iunie. Ba, daca vreau sa-mi imaginez ceva frumos, ma gandesc ca mi-ar place sa vina exact pe 15 iunie, cand eu si Bogdan implinim 7 ani de cand ne-am cunoscut... N-a fost cutremurul mare al iubirii, ca am facut cunostinta unul cu celalalt intr-un grup intr-o parcare, ploua marunt si fiecare din noi s-a gandit "Ah, nu e genul meu", insa dupa cum s-a vazut ulterior, iubirea aia mare ne astepta la primul colt , asa ca pentru mine data este importanta... chiar daca lui Bogdan trebuie sa i-o reamintesc an de an de, asa sunt barbatii...

Eu sunt ceva mai bine, vad ca m-au mai lasat durerile de hemoroizi, Doamne-ajuta!

Fetele, sa-mi tineti pumnii azi la ora 3 la don dottore, sa vedem ce vesti imi da, cat a mai crescut bebe etc. Diseara avem iar cursul cu moasa, sunt curioasa ce capitol va urma, cred ca ne arata si ne prezinta amanuntit sala de nasteri. It's all getting more and more real...

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Ma buzur ca esti mai bine!!!Sa o tii tot asa!!Tinem pumnii la don dottore si sa vii cu vesti bune!Cat despre nascut si eu as vrea sa nasc mai repede pe 17 mai,e ziua lui tati si ce cadoul mai frumos i-as putea face decat sa-i aduc pe lume feciorasul!In 17 trebuie sa mergem si la o nunta,dar ar fi mai bine sa nasc!!
pupicei!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetelor...

Va refaceti??? Ati papat copios si v-ati distrat pe masura???

Noi am stat la masa in familion, cu surorile si parintii si copilasii...In timpul mesei am avut un mic concert de "Tudor" asa ca...a fost super. Apoi Bb mic a gasit pozitia preferata de somnic si anume...pe burta. Deja isi ridica f. bine capul, si il intoarce de pe o parte pe alta (l-am pozat ca nu imi venea sa cred), iar sub ochii nostrii am indraznit sa il pun pe burta si a dormit vreo 3 ore nemiscat. Iar dupa baita de azinoapte....pe la 23.30 a adormit dupa ce a papat la san nu f. bine, si la 3.00 m-am trezit sa ii dau sa pape dar...cui? L-am ciupit, l-am giugiulit, si nik. La 4.30 deja....ma enerva ca nik nu zicea...asa ca iar am incercat cu ciupeli, cu giugiuleli....dar nik...Abia pe la 6.00 a inceput ca scanceasca si am sarit pe el sa-l schimb si s-a treizit si a suuuuupt de a rupt pana aproape de 7.00 dupa care a dormit in continuare pana la 10.00 iar de la 11.00 doarme ca ingerasul. Pe seara are program de stat treaz...si de chitait...probabil ca nu ii mai ajunge lapticul sau....pur si simplu vrea si el atentie.

MissParker ...cum fu la dr? cum e bb?

RealLaura....m-am uitat si eu pe pozici...si sunteti superbe amandoua....dar...am si eu o curiozitate ca am pierdut firul....sunteti gemene??? Ca taaare bine semanati!!!

Alysh...si eu eram redoutista...dar m-am cam oprit din lipsa de timp. MAi bag cate o comanda asa...rar...ca nu am timp de cautat. Dar acuma cred ca imi revine microbul....

Ina78 la multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca. Sa fii fericita si sanatoasa! si uite o virtuala din partea mea.

Andreea27...felicitari pt picaturici...Las' ca o sa fie mai multe dupa ce se maste bb. LA mine cand se apropie ora de papa sau inainte cu 2-3 min sa chiraie bb incep sanii sa cuuurgaaa....de mi-am facut varza vreo 3 tricouri /zi. DAr nu ma plang...ca imiplace la nebunie sa alaptez.

Cleo...esti de coma...cu barza ta. Se pare ca s-a ratacit dar...viiine ea nu-ti face griji. Fa si tu niste plimbari, urca niste etaje...poate poate vine si la tine.

DianaD eu am dat asa : 7 mil dr, 1.5 mil anestezist, 2 mil neonetolog, si cate 50 la toaleta sau 100 mii la asist care facea si toaleta si injectia. La bb-i la fiecare le dadeam cate 100 mii iar cand se repetau...nu mai dadeam nik decat daca mai voiam ceva extra. eu atat am dat si toata lumea a fost multumita...si totul a decurs ok.

Si in final... pt Cleoooooo!!!

Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mananc non stop de azi dimineata!
Mai incolo mergem pe la sis, sa pupam David si sa iau si eu Matei in brate. Abia astept!

Miss, ma bucur ca esti mai bine cu hemoroizii...ar fi super sa nasti pe 15 iunie, ca idee.
Si eu cred la fel, simte Mirciulica daca mai trebuie sa astepte, parca la 11 mai ma gandesc si eu, imediat dupa nunta, nu stiu de ce

Dordia da, suntem gemene!! pai pune si tu pe Picassa pozici cu Tudor Dumitru sa vedem si noi baiat mare care a inceput sa ridice caputul.

Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput