Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ina78

Saru-mina pentru urari.

Am avut niste zile... pline.

Felicitari noilor mamici, curaj viitoarelor. Nu e greu, nu doare tare si mai ales e atit de frumos dupa...

noi sintem bine. Deja avem doua saptamini. Naucirea s-a mai dus. Incercam sa ne organizam, sa ne facem un progrm. Doctora pediatra ne-a recomandat chiar sa iesim din casa saptamina viitoare. Dar cum raminem singuri acasa ... slabe sanse. Il asteptam pe tati.

Va pupam cu drag. Va uram multa sanatate, nastere usoara (viitoarelor mamici) si bebeitzi sanatosi celor care au nascut.

eu - Ina si minunea noastra mica

niatsa mamico!! Ce faceti? ce face sugativa? papa bine?
Despre iesitul din casa, incearca macar cu el 15-30min. Chiar daca nu poti cu carutul, si cu bb in brate... tot e bine. Treptat trepat o sa te obisnuieshti.
A, sau o idee, e sa il iombraci si stati in fatsa geamului deschis.

39sapt+3 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

si pt ca tot nu am somn, dupa lapte+ pasca puse la stomacel... ma mai uit pe prima pajina.

A cui e randul acum la nascut? ia ziceti? A lui CLEOOOO

Hai barzo, ca nu iti fac nika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza......cam tarziu........dar totusi la apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cleo, ziceai ca ai pregatit plicurile.....cam cat ai pus in ele? Ieri nu prea m-am simtit bine.....vad ca nici azi.......am o durere surda de burta si spate.....cred ca ar fi cazul sa iau mai in serios pregatirile.......pana acum am tot amanat...ca sa aman si momentul......dar deja nu cred ca mai tine de mine. Nu am facut excese la mancare ieri.......am stat in casa cu tati ca doi mosi......si ne-am plictisit........acum dupa un no-spa nu vad nici un rezultat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by iulia83

tocmai am descoperit un joc si sunt pe el!!! cu toate ca sunt foarte obosita, dar nu ma pot opri
i sudokuuuuu!!!

Iulia, eu sunt Sudoku - addicted , joc in fiecare zi, cred ca de cand eram gravida cu Andrei. Eu joc pe calculator offline, dar sunt si site-uri unde poti juca online, sunt si reviste de sudoku cum sunt cele de integrame. Mie mi se pare ca-mi tine mintea in priza, e ca un fel de "gimnastica"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Cleo, ziceai ca ai pregatit plicurile.....cam cat ai pus in ele? Ieri nu prea m-am simtit bine.....vad ca nici azi.......am o durere surda de burta si spate.....cred ca ar fi cazul sa iau mai in serios pregatirile.......pana acum am tot amanat...ca sa aman si momentul......dar deja nu cred ca mai tine de mine. Nu am facut excese la mancare ieri.......am stat in casa cu tati ca doi mosi......si ne-am plictisit........acum dupa un no-spa nu vad nici un rezultat....

-200 euroi la domn doftor
-2 plicuri de ate 150 roni pt moashe
-un plic cu marunti: 200 roni in hartii de 50 si 100- pt asistente si infirmiere - fara numar fara numar..fara numnar
-500 roni pt anestezist, neonato & co. Nu stiu ce si cat o sa le dau, acum nu mai tin minte daca platesc anestezia sau ba, nu stiu daca o sa fac epidurala sau ba, depinde de nonatolog cat de amabila e etc

Am uitat pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Cleo, multumesc mult pt grija.
Iti tin pumnii, sa ai parte de o nastere usoara si bebelusa sanatoasa!

Despre greutate, da, anul trecut in 6 luni am avut 3 anestezii generale: 1 - pt extrauterina si 2 fertilizari. Si toate astea ca sa ma trezesc din luna a 2-a de sarcina singura.
Acum sunt OK, imi adun fortele sa ma protejez ca sunt destul de obosita fizic si psihic. Intru mai rar ca sa postez pe site desi va citesc aproape zilnic cu f mare placere, poate pt ca nu intotdeauna ma simt la fel de senina ca voi. Acum astept si eu cu nerabdare propria cezariana si intalnirea cu iubitul mic.
Fetelor cu cezariana, cam ce suma ati pregatit in pliculete pt ginecolog, mana a 2-a, anestezist, eventual neonatolog...?

NUmai bine, va pupup,
Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Diana, eu la prima cezariana de acum trei ani i-am dat doctoritei 200euro, anestezistului 1.5 milioane, asistentelor cate 500mii, cred ca la neonato 1 milion in prima faza si ii dadeam dupa aceea la fiecare vizita cate ceva. Acum tot cam atat cred ca o sa dau, poate la doctorita ceva mai mult, ca de acum suntem cunostinte mai vechi, mi-a facut si amniocenteza.

Si de scris ne poti scrie si cand nu esti chiar senina, cum zici, poate te mai inseninezi cu noi. Stiu ca greutatile tot singura le duci, dar un pic moralul poate tot il ridicam, mai bagam o majoreta, ceva

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele

M-am trezit si eu acum, am papat pasca, drob si branzica.
Si cateva fructe.

Acum iar m-as intinde ca sunt greoaie.
Alina_anto, nu am mai simtit junghiurile alea in col nici eu.
Ma bucur ca ma asteptam sa plec la spital. Vreau sa rezist pana pe 10 mai, dupa ce nasesc pot sa nasc linistita.

Diana_d, tu intra si ne povesteste, ce daca nu avem aceleasi stari de spirit toate?
Ai vazut ca depresia si anxietatea ne apuca pe fiecare...nu scapam nici una!

Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Neata, fetele

M-am trezit si eu acum, am papat pasca, drob si branzica.
Si cateva fructe.

Acum iar m-as intinde ca sunt greoaie.
Alina_anto, nu am mai simtit junghiurile alea in col nici eu.
Ma bucur ca ma asteptam sa plec la spital. Vreau sa rezist pana pe 10 mai, dupa ce nasesc pot sa nasc linistita.

Diana_d, tu intra si ne povesteste, ce daca nu avem aceleasi stari de spirit toate?
Ai vazut ca depresia si anxietatea ne apuca pe fiecare...nu scapam nici una!

Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Neata! Asa este Laura, am uitat, tu vei fi nasica!! eee, atunci sa stai cumintica, sa nu le faci finilor vreo surpriza..Hai ca mai e asa putin..nu-mi vine sa cred..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput