Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu ma prea dau in vant dupa lapte, dar sa speram ca merge. ca deja dicarbocalmul nu isi mai face efectul.

cred ca de la miel

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

LA MULTI ANI Mami INA!!!

mi bebelina Dr. meu mi-a spus ca o sarcina este considerata la termen intre 37 -42 sapt. Dar bebelusa mea este inca micutza, as vrea sa mai stea in burtica si sa mai ia in greutate..Dr mi-a zis ca va avea la nastere cca 3 kg, ceea ce mi se pare super!
Uite, de o ora am venit din parc, si nu ne-am plimbat asa mult, ci am stat pe banca, dar a inceput iar sa ma intepe colul...destul de tare...
Ai grija de tine!

monik Cezariana o fac din alte motive medicale (o afectiune minora la inima, care imi interzice efort intens...asa ca nu vreau sa risc..) Dar faptul ca are circulara de cordon este un motiv in plus. lichid amniotic am destul de putin, deci nu ar aluneca foarte repede la o nastere naturala, asa ca..mergem pe cezariana. Doamne ajuta!
Nu mi-e frica, nici de operatie, nici de cum ma voi simti dupa. Singurul lucru care ma emotioneaza este faptul ca abia astept sa-mi vad fetitza! O iubesc deja atat de mult si stiu ca imi va umple inima de bucurie, scumpa mea fetiza!
Pup fata si pup bebelusa Sara

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Am inteles acum... si eu am o regurgitare mitrala, eram suspecta de prolaps dar se pare ca nu e si mai aveam si extrasistole care la ultimul ekg n-au mai iesit... se pare ca mi-a priit acest ultim trimestru. Fata de cum m-am simtit la inceputul sarcinii a fost cu mult mai bine. Dar si mie mi-e cam teama ca nasterea naturala si efortul pe care il presupune mi-ar putea agrava problemele pe care le-am avut... Dar cand am citit ce usor a nascut Suimonix...nu mi-a venit sa cred. Super norocoasa, m-am bucurat pt. ea!!! O sa vad ce zice si medicul...
PUPICI!

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Si eu am mancat azi enorm si as manca continuu...nu stiu ce am...Am burta plina, simt ca nu mai e loc dar parca tot mi-e pofta sa mai bag ceva...
Si de kg nu mai zic ca am luat deja 21...si probabil o luna tot o sa mai pun...
De un lucru ma pot bucura deocamdata, nu am arsuri! Nu cred ca am avut in mai mult de 3-4 zile si f putin, poate si pt. ca am burta cam jos si nu imi prea da la stomac...
Acum ma duc sa mai mananc ceva

35+ Sara-Maria

si eu am burta destul de jos si m-am bucurat ca pana acum n-am avut decat arsuri usoare si rare. dar de 2 zile, au inceput vulcanii. nu-ti spun ce am patit azi noapte! am crezut ca mor nu alta. cautam ORICE prin bucatarie. daca gaseam un plic de bicarbonat (bine ca n-am gasit) il inghiteam tot!!! am ajuns pana la urma sa "dau la boboci". noroc cu sotul ca a venit sa ma tina de cap, ca acolo zaceam toata noaptea. sa stii ca ajuta si daca pui o perna mai inalta sau mai multe sub cap., eu am pus vreo 3 azi noapte si parca-parca era mai bine

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

ah! era sa uit!
Ina la spartul targului iti urez si eu La multi ani! sanatate, fericire si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. si un buchet de virtual!!! de la mine pt tine..fara nr! fara nr!

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by monik16

Si eu am mancat azi enorm si as manca continuu...nu stiu ce am...Am burta plina, simt ca nu mai e loc dar parca tot mi-e pofta sa mai bag ceva...
Si de kg nu mai zic ca am luat deja 21...si probabil o luna tot o sa mai pun...
De un lucru ma pot bucura deocamdata, nu am arsuri! Nu cred ca am avut in mai mult de 3-4 zile si f putin, poate si pt. ca am burta cam jos si nu imi prea da la stomac...
Acum ma duc sa mai mananc ceva

35+ Sara-Maria

si eu am burta destul de jos si m-am bucurat ca pana acum n-am avut decat arsuri usoare si rare. dar de 2 zile, au inceput vulcanii. nu-ti spun ce am patit azi noapte! am crezut ca mor nu alta. cautam ORICE prin bucatarie. daca gaseam un plic de bicarbonat (bine ca n-am gasit) il inghiteam tot!!! am ajuns pana la urma sa "dau la boboci". noroc cu sotul ca a venit sa ma tina de cap, ca acolo zaceam toata noaptea. sa stii ca ajuta si daca pui o perna mai inalta sau mai multe sub cap., eu am pus vreo 3 azi noapte si parca-parca era mai bine

Poze 33 (ne apropiem )

Iulia, si mie tot cu lapte imi trec arsurile. lapte caldut. Si sa stii ca nici eu nu prea ma dadeam in vant dupa el, dar m-am obisnuit pe peroada sarcinii, iar acum nu trece nici o zi fara sa beau laptic. Oricum, nu ma pot plange pt ca nici eu nu am prea avut arsuri. Au aparut in ultima perioada a sarcinii si de obicei dupa ce mancam mult, picant, prajeli..etc. (ceea ce s-a intamplat f rar).

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput

am baut o canuta de laptic si pot spune ca imi e mai bine. oau!
merci mult de sfaturi fetele
de-acu nu-mi mai lipseste lapticul din casa

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iulia83, ce bine ca ti-au trecut arsurile! Eu una nu am avut (sper sa nici nu am), dar am tot citit ca fetele beau lapte pt. asta si cam la toate le-a ajutat.

Pana nu se termina ziua, pentru ina78:

LA MULTI ANI cu fericire, noroc, sanatate, cat mai putine nopti nedormite si cat mai multe bucurii cu bebe Gabriel!!

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

tocmai am descoperit un joc si sunt pe el!!! cu toate ca sunt foarte obosita, dar nu ma pot opri
i sudokuuuuu!!!

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Saru-mina pentru urari.

Am avut niste zile... pline.

Felicitari noilor mamici, curaj viitoarelor. Nu e greu, nu doare tare si mai ales e atit de frumos dupa...

noi sintem bine. Deja avem doua saptamini. Naucirea s-a mai dus. Incercam sa ne organizam, sa ne facem un progrm. Doctora pediatra ne-a recomandat chiar sa iesim din casa saptamina viitoare. Dar cum raminem singuri acasa ... slabe sanse. Il asteptam pe tati.

Va pupam cu drag. Va uram multa sanatate, nastere usoara (viitoarelor mamici) si bebeitzi sanatosi celor care au nascut.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by diana_d

"HRISTOS A INVIAT"
PASTE FERICIT mamici, burtici si bebici!

Denisa, iti tinem pumnii pt maine!
Doamne Doamne te va ajuta cu siguranta,
mai ales in a 2-a zi de Pasti

Despre mine - ce sa mai zic fetelor;
am avut probleme cu inciziile de la extrauterina din urma cu un an,
ceva a plesnit in interior din cauza abdomenului destins ->
dureri in repaus, la mers,... apoi contractii, si in urma cu 3 zile mi-am schimbat medicul ginecolog, renuntand revoltata la cel care m-a urmarit pana acum. Apoi curatenie, pregatiri (bagajul de spital, ieri am aranjat patutul lui bebe,...).

Va pupup cu f f mult drag,
Diana 35+

niatsa fetelor.
Pt ca nu am somn, am recitit din urma, si mi-am dat seama ca de felul meu, citesc pe sarite. Uite ca mesajul dianei nu il vazusem.
Ne pare rau ca auzim ca nu tsi-e bine, hai inca 2 sapt, iar la cezariana, cand te va deschide, dr o sa vada exact ce e acolo.
Speram ca noul dr e mai ok.

In rest? acasa, in concediu? Mai treci pe la noi, si mai zi-ne cum esti, cum te descurci. E greu singura, situatia ta e mult mai grea decat a multor fete de aici, FIV fiind o piatra de moara peste care multa lume nu poate trece.
Pupici , un Pashte fericit, multa linishte si seninatate, sanatate multa multa, ca in momentele astea cred ca e cel mai important lucru din viatsa. restul le rezolvam noi, ca suntem nishte invingatoare!!!!

39sapt+3 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput