Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

la multi multi ani, Ina78, sa iti traiasca puiutsul, sanatos si fericit, ca si voi, evident, si sa ba bucurati de fiecare moment a vietii!!

P.S. sarutmana Gabitza...ca neuronul meu azi a fo liber

39sapt+2 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

de aia m-a uitat barza, nu e asha?

39sapt+2 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Felicitari noilor mamicutze.....Dana si Socrate sa va traiasca puiutii!!!!!!

si

LA MULTI ANI Ina!!!!!!!!!!!!!!

emycor36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ups....am uitat sa-mi modific semntura

emycor37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetelor am mancat muuuult Dar au fost toate asa bune!!! Mai ales cozonacul si pasca plina cu branza si stafide..mmm..
Am ajuns acasa si m-am bagat in pat pt ca nici nu puteam sa respir cand stateam in fund..asa ca am dormit vreo 2 ore si mi-e putin mai bine acum.
Mihaser Si eu sper sa-mi ajunga pachetul cat mai repede. Mi-am comandat si eu rochita alba, cum ai luat si tu.
Lori foarte frumoasa esti!
Laurita ce faci, cum mai e cu intepaturile? Pe mine parca m-au mai lasat..astept sa vad mai pe seara cum va fi... Oricum, eu zic sa stai linistita pt ca esti in termen daca nasti acum. Eu abia am implinit 37 sapt... Te pup si ai grija de tine
Simo mamica de baietei
Andreea Nu te-am ascultat si am mancat foarte mult, asa ca acum o sa ies putin cu sotul prin parc, sa facem putina miscare..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Alinutza, eu stiam ca daca implinesti 37 saptamani esti la termen, chiar si dr meu mi-a zis asta cand mi-a recomandat stat la pat pt risc de nastere prematura.....tocmai facusem 34 sapt si mi-a zis sa mai stau 3 sapt linistita........offffffff........mai am o saptamana. Deci eu zic sa nu iti mai faci griji nici tu de-acum.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ina78, LA MULTI ANI!

Alina, am vazut ca esti programata la cezariana, e din cauza cordonului?

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am intrat doar pe fuga sa ii urez Inei LA MULTI ANI!!!Si multa,multa sanatate alaturide puiutul ei!!!!
Si sa va dau si o veste!Azi inainte sa fac baita mi-au curs vreo 2-3 picuri de laptic!!!!
Acum ma duc sa ma in pat ca azi au venit si socrii in vizita,iar apoi am fost noi in vizita la niste prieteni si numai acum ne-am intors!
Va pup!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
revin si eu dupa o lunga absenta sa vad care cam cate kilograme a luat acu de Paste, ca tot ati gatit numa bunatati toata saptamana!!
eu sunt cam franta, nu m-am odihnit deloc azi noapte pt ca am avut arsuri groaznice pe gat si nici urma de dicarbocalm in casa. a trebuit sa ma duc la baie la 3-4 dimineata (numai stiu exact) sa imi bag degetele pe gat sa-mi golesc stomacul si apoi am baut 1 l de apa sa nu ma mai arda...groaznic!!! degeaba oricum , dar macar m-am mai linistit si intr-o ora am reusit sa adorm.
azi la gratarel toata ziua, am prins putin bronz pe nasuc si acu stau cu cutia de dicarbocalm, pt ca indiferent ce bag in gura imi ia foc stomacul cu matze, gat, esofag, etc, etc...
chiar! in afara de dicarbocalm, cu ce combateti voi arsurile astea groaznice?

sper ca ati avut o zi frumoasa. va pe toate.

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, la mine merge cu lapte rece! Imi iau cutia linga mine peste noapte, beau cateodata si o cutie intreaga. dar merge!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI Mami INA!!!

mi bebelina Dr. meu mi-a spus ca o sarcina este considerata la termen intre 37 -42 sapt. Dar bebelusa mea este inca micutza, as vrea sa mai stea in burtica si sa mai ia in greutate..Dr mi-a zis ca va avea la nastere cca 3 kg, ceea ce mi se pare super!
Uite, de o ora am venit din parc, si nu ne-am plimbat asa mult, ci am stat pe banca, dar a inceput iar sa ma intepe colul...destul de tare...
Ai grija de tine!

monik Cezariana o fac din alte motive medicale (o afectiune minora la inima, care imi interzice efort intens...asa ca nu vreau sa risc..) Dar faptul ca are circulara de cordon este un motiv in plus. lichid amniotic am destul de putin, deci nu ar aluneca foarte repede la o nastere naturala, asa ca..mergem pe cezariana. Doamne ajuta!
Nu mi-e frica, nici de operatie, nici de cum ma voi simti dupa. Singurul lucru care ma emotioneaza este faptul ca abia astept sa-mi vad fetitza! O iubesc deja atat de mult si stiu ca imi va umple inima de bucurie, scumpa mea fetiza!
Pup fata si pup bebelusa Sara

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Si eu am mancat azi enorm si as manca continuu...nu stiu ce am...Am burta plina, simt ca nu mai e loc dar parca tot mi-e pofta sa mai bag ceva...
Si de kg nu mai zic ca am luat deja 21...si probabil o luna tot o sa mai pun...
De un lucru ma pot bucura deocamdata, nu am arsuri! Nu cred ca am avut in mai mult de 3-4 zile si f putin, poate si pt. ca am burta cam jos si nu imi prea da la stomac...
Acum ma duc sa mai mananc ceva

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput