Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
MissParker spune:
Simo, toate cele bune pt. bebe Matei, sa-si faca efectul antibioticul. Of, Doamne, deja de acum tb. sa ia antibiotice, saracutul de el... Da-i tzitzi la greu, ca asta ii va face mult bine 
Lorich, vazut poze splendide!! Ce mamica supla si frumusica si ce burticuta draguta! 
mihaser, bestial numele "beer in the butt chicken". Imi aduce aminte de unul din episoadele din "Sex and the City", in care Charlotte refuza sexul anal cu un tip care altfel era foarte fain si afirma "I don't wanna be the 'up in the butt' woman". Am ras cu lacrimi! ![]()
Eu plimb imi butoiasul dintr-o camera intr-alta, nu mai am stare, ma jeneaza si ma apasa pe vezica si pe intestine indiferent in ce pozitie ma mai asez... Si in plus m-au luat si durerile de coloana... Multumesc mult fetelor care au mila de mine, imi face bine 
La pranz am terminat si eu salata de boeuf, Bogdan a venit acasa la fix la startul Formulei 1 si a fost nemaipomenit de bucuros ca totul era gata deja (de obicei el marunteste carnea si castravetii acri - pe care acum i-am bagat la mixerul pe care-l aveam eu deja, au iesit cam mici, dar tot se simt la gust, asa ca who cares?).
Noi avem inca vreme frumoasa, de primavara, insa am auzit ca iar urmeaza sa se strice.
Maine la ora 15 am programare la doctor, sunt f.f.f. curioasa cat a mai crescut bebe David in greutate si ce-o sa-mi mai spuna doctorul. Ah, am sa-l mai intreb ceva ce am tot uitat pana acum: cum e cu nasterea naturala, contractiile puternice si miopia? Nu de alta, dar eu de 4 ani nu mai sunt mioapa (traiasca LASIK-ul!!), dar inainte am purtat totusi 21 de ani ochelari si lentile, am avut -5,5 dioptrii inainte de operatie, deci oare ce s-ar putea intampla grav intr-un asemenea caz? Sper ca nimic, ca eu tot vreau sa evit pe cat posibil cezariana.
S-o mai pup odata pe Simonix, ca tare mult curaj mi-a facut cu relatarea ei de la nasterea lui Robert! Stiu ca Daviducul meu se va naste probabil cu o greutate mult peste 2750, dar eu tot sper ca va fi usor si la mine... Doamne-ajuta!
Cleo, ai ademenit barza aia cu ouale rosii???
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cleo78 spune:
Hristos a inviat, si pt fetele care nu am apucat sa le pup pana acum. Si care au aventuri pe la spital.... si care nu se simt chiar ca in basme. E ultima suta de metri, fiecare organism e obosit si reactioneaza in felul lui.
Noi... tot 2 in 1. Si niciun semn!!
39sapt+2 zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Lorich spune:
Mmmm.. bun nani am mai bagat...
Multumesc fetelor pentru aprecieri. 
Ina78 La multi ani mami, sa fii fericita, sanatoasa si sa petreci minunat alaturi de familia ta marita!

Lori
34+
asteptand un bebe Robert
Alysh spune:
Mihaser, , da, sunt redoutista inraita. Acum am mai descoperit un site dragutz frantuzesc cu lucursoare de bebe, dar sa le scriu sa0i intreb daca livreaza si in Romania> Daca da, o sa-l dau si aici.
Alina
38+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Ieri l-am trimis pe sotul meu si mi-a luat trusa de epidurala, cred ca era ultima chestie care imi lipsea din bagaj. A luat-o de la o farmacie SensiBlue de pe bdul.1Mai.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
Fetelor am mancat muuuult
Dar au fost toate asa bune!!! Mai ales cozonacul si pasca plina cu branza si stafide..mmm..
Am ajuns acasa si m-am bagat in pat pt ca nici nu puteam sa respir cand stateam in fund..asa ca am dormit vreo 2 ore si mi-e putin mai bine acum.
Mihaser Si eu sper sa-mi ajunga pachetul cat mai repede. Mi-am comandat si eu rochita alba, cum ai luat si tu.![]()
Lori foarte frumoasa esti! ![]()
Laurita ce faci, cum mai e cu intepaturile? Pe mine parca m-au mai lasat..astept sa vad mai pe seara cum va fi... Oricum, eu zic sa stai linistita pt ca esti in termen daca nasti acum. Eu abia am implinit 37 sapt... Te pup si ai grija de tine
Simo
mamica de baietei
Andreea Nu te-am ascultat si am mancat foarte mult, asa ca acum o sa ies putin cu sotul prin parc, sa facem putina miscare..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 11 zile!!
Alina
37
SARA-MARIA
andreap spune:
Hristos a Inviat!
In primul rand,felicitari DanaH si Socrate!sa va traiasca comorile,sa fiti fericiti cu totii impreuna
Bine ati venit pe lume Teodora si Edvin!
Simona,pupam BB Matei.Refacere rapida tie si un BBlusa cuminte si mancacios
Dordia,si tie la fel
Eu sunt la Pitesti;am sosit vineri seara,dupa ce am stat peste 3 ore la volan;aproape 2 ore a durat pana am reusit sa ies din 'fortareata' Bucuresti
..asa ca vineri seara am fos cam...lesinata.
Acum imi fac timp s ava salut si(culmea!!!!) functioneaza si netul.Al meu sot e plecat cu zgubiloi in vizita(suntem cam....ciondaniti
),asa ca profit de linistea din casa.
Eu sunt OK,greoaie,dar OK.Abia astept sa ajung vineri la eco,sper sa-mi infirme faptul ca BBlusa s-ar fi intors..alte noutati nu am.
Pupici la toata lumea
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Dana M. spune:
Hristos a inviat ! Sarbatori Fericite de Pasti ! Sa aveti numai bucurie in casa alaturi de cei dragi si bebelasi cuminti, mancaciosi si sanatosi !
Felicitari noilor mamici, DanaH si Socrate! Si sa nu uit, la multi ani de ziua ta, Ina78 !
Dana M.
37+
si Raluca (6 ani si 2 luni)
gabitzam spune:
Vaaai, azi e ziua mamicii Ina si nu m-am uitat pe lista!
La multi ani, Ina!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiul tau si de familia ta!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
la multi multi ani, Ina78, sa iti traiasca puiutsul, sanatos si fericit, ca si voi, evident, si sa ba bucurati de fiecare moment a vietii!!
P.S. sarutmana Gabitza...ca neuronul meu azi a fo liber
39sapt+2 zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!