Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetili ce mai faceti?
Ma CLEO cand mai vine barza si la tine ca vad ca de mancat am mancat cozonacul care l-am pastrat sa vin cu el la tine la spital......
La mine aici la casutza de vacanta merge tare greu netu ca e prin reteaua mobila si imi ia o graoza sa se incarce o pagina .........dar tot am citit ce ati scris.
Noi suntem tare bine , ne miscam continuu, pot spune cu mandrie ca nu am exagerat cu papica de pasti ba din contra am mancat lejer bde vara cum se zice, eu oua oricum nu pap, oua fierte sa NU VAD IN FATZA OCHILOR, numai prajite,l cozonac cu moderatie, am mancat mult compot, o cana de lapte, salate , capsuni, banane, de miel nu m-am atins ca nu mi-a trebuit, astept sa plecam mai d. a la un bebel de 6 luni in vizita tare drag si scump.
Ieri ne-au sunat finutele noastre din Italia ca vin pe 15 mai sa o botezam pe Alessia , ei vor sta pana pe 4 Iunie deci pana atunci mergem la Constanta sa il crestinam pe bebe mic...abia astept.
De dormit pot spune ca dorm f bine, chiar daca noaptea ma duc la toaleta de 2 ori adorm la loc imediat si mai bag si o repriza la pranz.
MISS ma bucur ca ai scapat de durere
, sper sa fii bine, schimba data ca azi am intrat in 32 de sapt+.
Sincer ma cam plictisesc zilele astea ca nu am nimic de facut si pana joi cand plecam spre munte imi vine sa misc casa din loc dar e sarbatoare si nu pot face nimic.
De-abia astept sa treac si zilele astea sa intru in ritmul meu cotidian, nu prea imi place sa stau degeaba, acu mai citesc la Bibila Dr Spoke despre ingrijirea bebelusului si a copilului si poate ma ia somnul ca altceva oricum nu am ce face, mai pe la 5 dam o fuga la un magazin sa iau niste cadouri.
Cam atat
LA MULTI ANI! INA sa-ti traiasca bebeul sa te bucuri de el
sarbatori cu bine in continuare la fete si NU EXAGERATI CU PAPA, FITI PONDERATE CA ARSURILE STAU LA COLTSI DUPA AIA VINE SI
Pupici la burici si mamici
Lavi+32 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Fetili ce mai faceti?
Ma CLEO cand mai vine barza si la tine ca vad ca de mancat am mancat cozonacul care l-am pastrat sa vin cu el la tine la spital......
La mine aici la casutza de vacanta merge tare greu netu ca e prin reteaua mobila si imi ia o graoza sa se incarce o pagina .........dar tot am citit ce ati scris.
Noi suntem tare bine , ne miscam continuu, pot spune cu mandrie ca nu am exagerat cu papica de pasti ba din contra am mancat lejer bde vara cum se zice, eu oua oricum nu pap, oua fierte sa NU VAD IN FATZA OCHILOR, numai prajite,l cozonac cu moderatie, am mancat mult compot, o cana de lapte, salate , capsuni, banane, de miel nu m-am atins ca nu mi-a trebuit, astept sa plecam mai d. a la un bebel de 6 luni in vizita tare drag si scump.
Ieri ne-au sunat finutele noastre din Italia ca vin pe 15 mai sa o botezam pe Alessia , ei vor sta pana pe 4 Iunie deci pana atunci mergem la Constanta sa il crestinam pe bebe mic...abia astept.
De dormit pot spune ca dorm f bine, chiar daca noaptea ma duc la toaleta de 2 ori adorm la loc imediat si mai bag si o repriza la pranz.
MISS ma bucur ca ai scapat de durere
, sper sa fii bine, schimba data ca azi am intrat in 32 de sapt+.
Sincer ma cam plictisesc zilele astea ca nu am nimic de facut si pana joi cand plecam spre munte imi vine sa misc casa din loc dar e sarbatoare si nu pot face nimic.
De-abia astept sa treac si zilele astea sa intru in ritmul meu cotidian, nu prea imi place sa stau degeaba, acu mai citesc la Bibila Dr Spoke despre ingrijirea bebelusului si a copilului si poate ma ia somnul ca altceva oricum nu am ce face, mai pe la 5 dam o fuga la un magazin sa iau niste cadouri.
Cam atat
LA MULTI ANI! INA sa-ti traiasca bebeul sa te bucuri de el
sarbatori cu bine in continuare la fete si NU EXAGERATI CU PAPA, FITI PONDERATE CA ARSURILE STAU LA COLTSI DUPA AIA VINE SI
Pupici la burici si mamici
Lavi+32 cu Bogdanici Pogonici

ei, nu e bai, trimit pe tati sa cumpere de pe undeva un zoconac, si 2 oua sa ciocnim prin maternitate. NUMAI SA NASC
Gluma, gluma, dar zilele astea tati e liber, si are si mashina de la firma luata acasa, si e si circulatia lejera prin bucureshti. Deci partea de logistica e bine pusa la punct. Ar fi frumos din partea fifitsei cu coditse sa vina pe lume. Altfel vineri ii propun lui domn doftor o inducere...mai artificiala, sa fie el de garda, sa nu avem emotii cu 'teleportarile'. Toata sarcina nu m-am gandit la asta, pana nu au inceput sa povesteasca fetele de nashteri ca in basme, cand au nascut pana la spital!!

39sapt+3 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pentru azi chiar n-am mai facut nimic de mancare, am mai bagat niste salata de beuf si gata, de ajuns! Ma simt oricum foarte satula.
Am fost pina la fratele meu sa se mai joace Andrei cu verisorii. Duminica credeam ca vin si ei la mama si Andrei a fost asa dezamagit ca nu i-a gasit acolo ca mi se rupea sufletul, asa ca ne-am dus noi la ei azi.

Am intrat si in Carrefour Orhideea in drum, sa luam un cadou, si am luat si pampers new-born de la Huggies de acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Noi ne pregatim de o plimbarica scurta, ca am stat toata ziua ca o leguma.
Voiam sa-i transmit Dordiei pupici, tare mi-a placut cum a povestit de bebe Tudor, savuram fiecare cuvintel ca pe cea mai buna ceasca de cafea [D] (aia de pe vremuri);
Mamicile care v-ati petrecut Pastele cu bebeii... cred ca a fost absolut minunat, abia astept si eu clipele astea.

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

saluti

eu azi dimineata ma conversai un pic cu Cleo...mi-a promis ca azi naste!

adineauri am fost sa-l videm pe Pu...iepurasul nostru de Pasti...e tare dragut si curatel! Si e fericit...ce fain de el...cu o mana de trifoi e cel mai fericit iepure de pe planeta...si noua ne trebuie excursii in Dubai, private plain-uri...ca sa avem impresia ca suntem la fel de happy...
Grea viata asta!

Diana nu te descuraja...si pe mine m-a crescut mama singura pana la 4 ani cand s-a recasatorit. Important e ca o sa-l ai pe bebe...ca de barbati e plina balta!

Alysh am incercat sa fac si eu un cont la redute dar ptr Spania si nu am reusit ca nu am domiciliul acolo...eu vroiam sa cumpar un cadou ptr cineva din Spania! O sa incerc si la asta de Franta.

Lavi ma bucur ca nu ai facut excese...bravo!

Miss tare faza din Sex and the city...eu nu prea ma uit ca-s mai tzarancoasa de fel...cucoanele alea sunt prea evoluate si moderne ptr mine! Iar de pantofi Manolo no tengo dinero...vb canticului!

mi_bebelina cumintica...sa vina bebe dupa 37 de sapt!Da???

dordia cred ca si io tot cam aceleasi tarife le aplic...si mie imi place cand povestesti de bebe...desi am avut si io unu` parca am uitat cum era atunci...o sa-mi aduc eu aminte repejor, dar pana atunci...

Laurici ce fain...sa pupi baietzii si din partea noastra!

Eu cu ce oua mai aveam si salata verde am facut o salata germana de oua...sper sa apucam sa o mancam...ptr ca precedenta nu a ajuns sa fie digerata!
Ma duc sa trag o naneala...Sper ca fetele au nascut cu bine azi...si mai tarziu poate citesc si despre o fata Cleo ca a nascut...

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Multumesc inca o data pentru urari... va doresc si voua ce vreau pentru noi.

Daca ati stii ce se schimba viata voastra dupa ziua X?

E o adevarata minune. Noi sintem si micutzi tare si poate de aceea imi pare mai delicat... desi sint convinsa ca ... functioneaza zicala cu cioara: "fiecare isi lauda puiul".

Nu va faceti griji legat de mincat... si dupa veti fi tot la dieta si la mincat gindit... pentru lapticul lui bebe - doar anumite lucruri, in anumite cantitati. La mine vad ca functioneaza si legat de ore... trebuie sa pap des ... sa am laptic. Si sa bem mullllltttte lichide.

Despre dormit, MissParker sa stii ca te vei surprinde des uitindu-te noaptea la el sau ziua cum doarme. Face niste mutrisoare ... ingerasi veritabili, inocenti.... Iti vine sa-i papi.
Si noi regasim gesturi ale mele sau ale lui taica-su` la bebe. Sau ne place sa credem asa.

Va pupam cu drag.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor.........nu mai pot de durere....
Ma dor oasele bazinului, oasele pelviene...imi vine sa plang de durere...ce sa fac......sa ma duc sa-mi termin bagajul?????
Il sun pe dr mai pe seara........maine ar trebui sa ne vedem.......dar eu nu stiu daca mai apuc ziua de maine in patutul meu ca nu mai pot de durere.Am bagat no-spa, au trecut pe moment, am tinut si o buiota cu apa calda sub burta.......dar astea sunt remedii pe moment........nu stiu ce sa ma mai fac........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca sunt dureri de oase nu stiu daca ai ce face...Nospa-ul nu ajuta. Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. Nici daca gasesti o pozitie anume nu te ajuta?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Tocmai am vb cu dr.......cica e normal..se pregateste colul de dilatatie.....si pot sa iau no-spa la 4 h.....in rest.......pat-pat-pat.....offfffffff........sper sa nu v-o iau inainte fetelor......dar mi-e teama ca nu depinde numai de mine......macar saptamana asta sa mai stea bebelina in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Tocmai am vb cu dr.......cica e normal..se pregateste colul de dilatatie.....si pot sa iau no-spa la 4 h.....in rest.......pat-pat-pat.....offfffffff........sper sa nu v-o iau inainte fetelor......dar mi-e teama ca nu depinde numai de mine......macar saptamana asta sa mai stea bebelina in burtica.

incearca sa stai linishtita. E posibil sa coboare bb in bazin, si presiunea sa declansehze durerile. Si cam asha..no spa nu functioneshte la oase prea mult.

39sapt+3 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput