Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Diana, nu stiu cum este cu laptele praf, ca n-am servit. Dar de schimbat imi amintesc ca nu prea il schimbam peste noapte. Poate am uitat, dar in memorie am ca il luam din patut, il mufam la tzitzi, cand termina si adormea il puneam la loc.

Eu cand m-am intors din spital l-am ingrijit pe bebe cu tot cu dureri. Nu erau atat de insuportabile. O saptamana a stat sora mea la mine, dar nu m-a ajutat cu bebe neaparat ci doar a facut de mancare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, ne vedem prin parc atunci...d'abia astept!
Alina, cred ca e vb despre aceeasi pompa...dar nu prea suport eu sa apas pana la capat...ma gindeam ca e probabil montata gresit...O mai incerc eu...deocamdata nu prea e nevoie, nu am sanii prea plini...rareori, dupa vreo 3 ore pauza.
Miss, frumos sta Daviduchele tau in burtica....n-am si eu o poza asa de la nici o sarcina..
Dordia, frumosi puiuti ai
Diana, de preferinta doar apa s-o tii in termos si pregatesti laptele pe moment...nu-l pregati cu mult inainte, trebuie folosit imediat..cel mult intr-o ora
monk16, schimbat semnatura

Ptiu fetelor...nu-mi vine sa cred ca am schimbat si semnatura...

David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Hristos a inviat! vad ca in ultimele zile nu au mai aparut bebelusi pe lista... iar cleo se incapataneaza sa nu nasca
simonix, curaj! am vazut pozele cu robertzel, care e un scump. e o perioada mai grea, dar va trece
missParker, felicitari pentru bebe perfect
alexuta, esti de invidiat, frumoasa-frumoasa
dordia, super pozele cu bebe tudor!!!
anuta-maria, bun venit. scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare, ca altfel scapam noi mesajele tale.
si, ca intotdeauna, mai vroiam sa scriu ceva cuiva, dar am uitat iar ...
multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea mea cu hainutele: gabitzam, dordia, cenia (daca am uitat pe cineva, sa ma ierte, oricum am citit, memoria ma darama, insa )

georgiana, 37+3, viitoare mami de gogoasa balerina teodora maria

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata burtici si mamici!!!!

Si noi tot 2 in 1 suntem inca, bebe nu mai da semne ca ar vrea sa vina, imi baga la ficati niste picioruse scumpe si cam atat....abia astept sa vad ce spune dr, cand imi face programarea la cezariana. Noi n-am instalat pana acum nici patutzul si probabil de-asta bebe nu vrea sa vina.
Picioarele mele sunt umflate de nu va spun de dimineata pana seara, seara sunt ca ale lui Shrek vorba lui Andreap, dar rezist cu stoicism.

Alexutza, Iulia, ce gravidutze frumoase sunteti!!!!

Simonix, ma pentru tine si bebe, sa ne dai vesti bune cat mai curand!!!

Simona si noua ne e dor de tine, abia astept sa creasca un pic bebeii si sa ne vedem in parc toate!!

Dordia, e superb Tudor, sa-ti traiasca. Asa din poze, mi-am dat seama ca sunt conditii f bune, cel putin in rezerva in care ati stat. Asta mi-a dat curaj, sper sa apuc si eu o rezerva de-aia, asa am vb cu dr si ea mi-a promis ca se rezolva.

Alina, da, eu comand de pe site-ul frantuzesc la redoute. Niciodata nu m-au dezamagit iar in perioada soldurilor chiar am facut afaceri bune cu ei, in sensul ca hainutele au fost f ieftine si de calitate buna. Asa ca ti-l recomand cu caldura.

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de tine!!!
Acuma sunt asa umflata pe partea dreapta ca deja m-am obisnuit cu durerea,tati inca rade de mine,ca imi spune vezi ca omul se obisnuieste cu orice!!hihihi
Anuta_Maria bine ai venit!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Simonix ne rugam pt tine si mai ales pt bebe tau!!!O sa fie bine,ai incredere!Sa ne tii la curent!
Miss Parker felicitari pt rezultatele bune si ce poza smechera ai cu David,scumpul de el cu manuta pe obrajior!!!
Alina spor la shooping si sa vii cu vesti bune dupa ce iti scoti rezultatele!!
Diana_D AI grija de tine!!

Azi merg la dr la amiza sa vad ce face bebe!!Asa imi e de dor de el!!!
Va pup!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Diana,din cate stiu eu despre lapte praf,nu-l poti tine prea mult pregatit.Parerea mea este sa ai apa calduta la indemana(in termos),apoi preparatul e floare la ureche;masori apain biberon,pui nr de masuri necesare, amesteci un pic si gata.dureaza extrem de putin.Eu de ex.cand am intarcat-o pe Mariuca(ca exemplu,ca avea deja 7 luni..)tineam apa la temperatura camerei in biberon pe comoda,langa pat,aveam un dispozitiv special unde masuram dinainte laptele praf exact ptr.cata apa aveam pusa in bibe,rasturnam in bibe,agitam sticla si gata!

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Monik – da, Badiu nu se grabeste, vrea sa fie cit mai aproape de termen; pe mine insa ma ia groaza – daca mi se rupe apa sau ma apuca contractiile??? Ieri a fost tot de garda si m-a chemat la control la spital (de data asta am scapat de tuseu...) si mi-a spus ca ne vedem pe 5 – chiar ma gindeam cum ne vedem ca si mie mi-au anulat programarea de la cmu de pe 5…dar acum m-ai lamurit tu – probabil ma duc tot la spital!

Simonix – ma rog ca totul sa fie bine cu bebe Robert si sa se insanatoseasca cit mai repede! Stiu prin ce treci ca si eu am trecut prin asta, din nefericire, cu Stefan…dar trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine!

Ma duc sa vad pzoele Dordiei cu Tudorel si dupa aia plec la mama. Va pup pe toate!

Gabriela 36+ cu AMR apx. 3 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by diana_d

Cleo, Andreea27, Gabitzam, Reallaura, Alina_anto, Miss_Parker, si tuturor fetelor, va multumesc mult pt sustinere.
Se pare ca da roade. Aseara spre noapte, dupa o discutie infernala cu tatal lui bebe n-am mai dormit pana la ora 5:00 dimineata cand am luat un Diazepam iar la ora 8:00 m-am trezit plina de energie si pregatita de "lupta" cu viata.
Sunt oarecum ingrijorata de durerile si incapacitatea de a ma ingriji eu insumi de bebelus dupa nastere. Oare cat dureaza perioada? Inca n-am gasit nici o prietena disponibila care sa-mi faca mai mult decat o simpla vizita aleatoare si nici o femeie pe care sa o angajez. Mai caut o femeie, infirmiera din spital.

Si intrebare intrebatoare...
Cum se procedeaza cu laptele praf pe timpul noptii?(ma gandesc sa incerc asta in primele nopti dupa ce revin din spital,
sa-mi fie mai usor daca voi avea dureri (dupa extrauterina nu mi-a fost prea bine..)
Se pregateste de seara si se poate tine caldut la termos, (ideal pt mine)
sau se pregateste, se lasa rece la frigider pana in momentul mesei lui bebe cand se incalzeste pe loc?

Oare e posibil in primele nopti daca am dureri sa nu-l schimb pe bebe
si sa astept dimineata cand sper sa angajez pe cineva sa ma ajute?

Scuze, sper ca n-am intrebat prea mari tampenii,
doar incerc sa-mi imaginez/organizez cum o voi scoate la capat.

Va pupup, multa sanatate si numai bine,
Diana 35+

Diana, asa te vrem: o luptatoare! dar mai ales o Invingatoare!
In ceea ce priveste ajutorul..e foarte greu sa gasesti o femeie de incredere care sa te suplineasca. Eu am familie mare, dar sincer prefer sa-mi angajez peste cateva luni o bona.. Pana atunci sper sa ma descurc cu sotul..
Din ce oras esti?
Despre lapte praf pot sa-ti spun ca am citit ca trebuie preparat in momentul in care ii dai sa manance. ceea ce ramane trebuie aruncat.. deci nu poti pregati dinainte...Eu mi-am luat un incalzitor de biberoane si mancarica - a costat 120 lei, dar sper sa-si faca treaba bine, atunci cand va fi nevoie.
Cat despre schimbatul scutecului, nu stiu ce sa-ti spun..Probabil ca bebe va plange destul de mult daca nu-l schimbi, asa ca nu vei rezista tu fara sa-i scgimbi scutecul.. Pe langa asta, ma gandesc ca se poate irita daca sta prea mult cu scutecul neschimbat.. Nu stiu, si la mine e tot primul bebe, asa ca fetele cu bebe2 or sa-ti dea probabil sfaturi mai pertinente. Te pup si ai grija de tine!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 11 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Hristos a inviat!
Ne-am intors si noi din vacanta de Paste. A fost super la Cluj: vreme excelenta, toate gata pregatite... Asa ca doar am stat la soare si am mancat .
Cleo, gata, nu mai trebuie sa iti faci griji, am intalnit pe drum berzele cu pricina, le-am instruit. Se rezolva. Cine mai vrea doar sa spuna ca sunt aici, la o aruncatura de batz.

Felicitari Socrate! Scoatem pentru urmatoarele de pe lista.

Diana, cu laptele praf nu stiu cum se procedeaza ca am alaptat natural, dar iti spun sigur ca bebe nu poate astepta pana dimineatza sa fie schimbat. In primul rand pentru ca plange, iar in al doilea pentru ca se poate irita destul de urat daca nu e schimbat imediat. Dar daca nu ai pe cine sa chemi in ajutor sa doarma cu voi macar cateva zile la inceput, sa stii ca Dumnezeu e mare si le da putere mamicilor (chiar daca nu se simt ca pe roze dupa nastere) sa aiba cea mai mare grija de puiutzii lor.

32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simonix, pupici tie si lui bebe, sa fie totul bine!

Buna, fetelor! Cleo, stai linistita, tot 2 in unu sunt, nu am indraznit sa ti-o iau inainte, atata doar ca nu am avut acces la tehnologie zilele astea, nici incarcator la mobil nu am avut, ca iuby ca un capiat l-a uitat la servici, iar eu ca o alta capiata l-am uitat pe al meu la mama.

Iulia, frumu pozele. Dar tu tot zici ca nu-ti place la gratar si tot acolo te gaseste omu'... Si mie imi place sudoku (am vazut ca ai facut o pasiune ptr el - la inceput nu ma prindeam cum "functioneaza" dar si cand mi-am dat seama, am molipsit-o si pe mama, iar inainte sa ma mut definitv cu Iuby ne bateam pe careuri de sudoku, ni le ascundeam una de alta)

In rest, toate bune si frumoase (ma rog, e un fel de a spune) In realitate astept si eu cu nerabdare momentul... Sunt nerabdatoare sa merg vineri la doctor si sper sa ma si opreasca acolo, ca sincer nu prea mai rezist. Nici fizic, nici psihic... Astea dinspre sfarsit sunt intr-adevar cele mai grele zile. Am niste... arsuri... ma dor pur si simplu, partea proasta e ca nici in pat nu mai pot sta prea bine si sunt cam rupta de oboseala.

Va pup pe toate si ma bag in urma sa "cetesc" ca daca am fost rupta de realitate, vreau sa vad ce am pierdut. Am citit eu printre picaturi, dar nu cu simt de raspundere...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput