Mamici de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si din nou pentru Cleo:

monik16, si eu ma intrebam cum or sta ei acolo inauntru, cu toate alea incrucisate si contorsionate, ar trebui sa iasa toti circari... Eu cred ca fetita ta e mai delicata, de-aia nu-ti trage lovituri puternice... Cu cat ne apropiem de finalul sarcinii cu atat ii vom simti mai puternic, fiindca lichidul amniotic nu mai amortizeaza loviturile... Dar am citit pe de alta parte si ca bebeii nu mai au asa putere la sfarsitul sarcinii, acu’ nici nu mai stiu pe cine sa cred. Daviducul meu loveste moderat, adica nu loveste, saracutul, ci se tot foieste si incearca sa-si faca loc...

diana_d, imi pare rau ca nu prea pot sa te ajut, dar poate mamicile cu mai multa experienta iti vor raspunde la intrebari. Tu incearca sa te menajezi nu numai fizic, ci si sufleteste, caci numai de discutii care sa te termine de nervi nu ai tu nevoie acum!!

simonacip, tu nu ai poze asa dar tu in schimb ai acum amandoi bebeii langa tine La mine mai dureaza, eu trebuie sa ma consolez cu pozutele. Sa stii ca Bogdan nici nu este prea entuziasmat cand ii aduc pozute, el zice ca important este sa-l vedem LIVE... Dar lasa ca data viitoare il iau cu mine la eco, sa-l vada pe bebe pe monitor cum se misca, atunci sa-l mai vad eu ca ramane rece... Si la nastere il vad de pe acum plangand de numa-numa...

chinabulina, tie cum iti mai este, totul ok?

Hai, ca de cand am zis ca plec la TV si tot nu ma dezlipesc de PC. A naibii dependenta asta de DC si mai ales de voi.

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

monik O sa verific programul de la ikea si te anunt!
Andreea Bafta la eco!! Pup bebe Eric!

Eu tocmai am primit cardul de inchiriat dvd-uri de la cinebank. Eu am in zona (in piata Dorobanti) un aparat automat de inchiriat dvd, la orice ora 24/24. mi se pare super1 Au peste 2000 filme in aparat, dar se schimba destul de des, plus ca se taxeaza la ora, nu la zi.. Deci daca tii dvd-ul 5 ore, atunci pt 5 ore platesti.. Abia astept sa imi iau azi 2-3 filme!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 10 zile!!

Alina 37 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mi-e un somn de mor...ieri am fost la circ...

dordia bebe Tudor e super scump!

simonix sper ca totul sa fie bine cu bebe Robert si sa va lasa acasa!

laurici si cris e cam brutal cu iubirea...nu stie sa fie delicat..o sa stam non stop cu ochii pe aia mica...sa vezi ce timp de forum o sa mai am eu!

diana noi incalzeam o parte din apa si completam cam 3 parti cu apa plata...puneam laptele agitam bine si ii dadeam lui bebe, dar asta dupa 4 luni ca pana atunci am alaptat...chestie super simpla...ca nu trebuie sa te ridici deloc. Poate isi revine totusi tatal lui bebe...a avea un copil este o bucurie imensa...sotul meu si-a schimbat radical programul ca sa poata sa se ocupe de el...nici nu mi-a venit a crede!

Vai nu pot sa cred ce putin mai avem pana o sa ne tinem minunile in brate! Doamne ajuta sa fie totul bine!

Hai Cleo!
Hai Aimee!
Hai Cami!

Sa nu someze fetele astea...

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:
Originally posted by MissParker

chinabulina, tie cum iti mai este, totul ok?

Hai, ca de cand am zis ca plec la TV si tot nu ma dezlipesc de PC. A naibii dependenta asta de DC si mai ales de voi.

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

MissParker, azi sunt bine, merci ... ieri insa gogoasa mea a tras un dans de dimineata pana seara, n-a stat o clipa; m-a batut pe toate partile, cred ca ficatul meu se retrasese tremurand de frica intr-un colt ... nu mi-a fost prea bine. ai mei erau convinsi ca nasc azi-noapte. dar am ajuns acasa, m-am bagat in pat si uite ca n-am nascut ... maica-mea si matusa-mea nici n-au indraznit sa ma sune azi, l-au sunat pe sotul meu sa vada daca sunt ok
oricum, eu nu sunt pregatita sa nasc inca. nici nu stiu daca o sa fiu vreodata, ca mi-e o frica ... toata lumea ma intreaba daca mai rezist, iar eu n-am nicio graba; astept, ca doar-doar s-o oferi careva sa nasca in locul meu ...
iar despre dependenta de DC, sunt total de acord cu tine. e drept ca eu nu prea scriu, insa de citit citesc la orice ora din zi sau noapte

georgiana, 37+3, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Cleo, doresc sa vina bebe cat mai curand -- mai sunt cateva zile si gata! sunt cazuri cand bebelusi stau mai mult in burtica la mami, imp. e sa fie sanatosi.

Simonix, multa sanatate lui bebe mic. Si copiii nascuti la termen pot prezenta complicatii. Imp. e sa fie pe maini bune in spital si sa dea Domnul sa se faca repede bine.

multi pupici si celorlalte fete

Adriana, 1 sapt. si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Neatza fetelor!
In primul rindpentru toate cele care sunt la rind la barza. Si eu ma tot uit in sus poate zaresc vreuna, dar dupa ce am citit necazurile lui Simonix parca nu mai sunt asa de viteaza... Multa sanatate pt bebe Robert!
Am fost dimineata la dr, la ultimul control si se pare ca bebe mai sta. Oricum saptamina viitoare avem cezariana asa nu mai e mult!
Diana, si eu am fost in situatia ta si te rog sa ma crezi ca o sa te descurci si singura cu bb. E minunat sa ai pe cineva linga tine, dar daca nu se poate nu e o tragedie...te vei descurca. Cu laptele praf eu tin minte ca preparam pe loc. E bine sa ai biberoane destule ca sa nu stai tot timpul sa le speli...Despre schimbat noaptea nu prea imi amintesc... depinde cum ai noroc de bebe, daca nu e prea cacacios nu trebuie schimbat noaptea neaparat. Ai sa vezi ca vei gasi rapid o schema a ta proprie. Important este sa ai moralul ridicat iar dupa nastere vei vedea ca prioritatile se schimba. Eu cred ca nu are rost sa te enervezi acum cu discutii inutile. Oricum nici un barbat nu iti poate oferi dragostea si fericirea pe care ti le dau un copil. Gindeste-te doar la binele copilului si asteapta zimbitoare intilnirea..

Jackie 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anuta, bine ai facut ca ne-ai scris! Bine ai venit in grup! Mai scrie-ne! Cam pe cand ar trebui sa nasti? E baietel sau fetita?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumesc fetelor pt aprecierile la adresa puiului meu!!!

Alish...ma bucur ca ai vb cu dr ta si sper sa se rezolve cu rezerva. Totul depinde de cate locuri libere sunt si daca sunt. Deci...de obicei sunt pt ca aceste rezerve tin de neonatologie deci cu neonatologul tb vb. Ori vb dr ta ori vb voi. LA mine a intervenit dr mea si...cu ce i-am dat neonatoloagei....s-a rezolvat. Singura parte nasoala e ca esti singurica in camera....Dar daca vrei ti-l dau pe bb peste zi. Noaptea il iau ca sa te poti odihni. Eu am preferat sa il las mai mult la ele deoarece eram ametita dupa anestezie...dar...si din motivul caasa eram nevoita sa ma duc la alaptat si deci...sa socializez cu div mamici (fie ele si tiganci) si sa merg efectiv. Asta m-a ajutat enorm. Sambata noaptea a stat sotul cu mine fara nici o problema...deci daca vrei poate sta si cineva cu tine in rezerva numai...ca va dormi f. prost. Bine, tb indulcite asistentele...si totul se rezolva.

Diana_D nu dispera. Dupa cezariana...te tin in spital cam 4-5 zile minim timp in care durerile nu mai sunt asa mari...iar in mom cand ajungi acasa...e muuult mai bine. Nu o sa fi leguma si poti sa ingrijesti puiutul f. bine. Cu lapticul...ca si celelalte fete iti spun ca poti incalzi apa si o poti tine in termos, iti sterilizezi de seara 3-4 biberoane si totul e ok. Pui apa si praful, agiti bine si gata lapticul. Nu e nevoie sa il faci inainte. De schimbatul copilului...e bine sa il schimbi inaintea fiecarui supt pt ca sa eviti disconfortul lui bb, si iritatiile( astea fiind motiv de plans , deci de nedormit). In rest...tb sa dormi cand doarme si bb ca sa ai putere sa faci fata. DAr...totul va fi ok, si in cateva zile te vei descurca de minune. Mereu sa te gandesti ca starea ta o dai si copilului, sa te gandesti ca esti o invingatoare si ca totul e perfect. Cu baita de seara...poti sa i-o faci in baie, sib dus sau chiar la chiuveta. Asa le face la maternitate si sunt ok copilasii. O sa te doara operatia si mijlocul dar...nu in asa hal incat sa nu faci fata.
Te poop si suntem aici pt orice sfat ai nevoie!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Hristos a inviat!

Nu am mai scris iar de ceva vreme, pt ca am dus laptopul inapoi la lucru, iar la calculator rezist destul de putin. Am mai fost si plecati duminica pana la parintii mei la 100 km de cluj, am crezut ca mi se rupe spatele de la scaun, dar a meritat sa mai ies din oras, sa vad pomi infloriti, locuri cunoscute, etc.
Acuma sa vad daca-mi mai amintesc ca ati scris

Cleo am vazut duminica o multime de berze. Barza ta pe unde e?

Simonix sper ca bebe Robert sa stea cat mai putin in spital si sa se intoarca repede acasa.
dordia ai un bebe tare scump . Sa-ti traiasca si sa creasca mare si voinic.
diana_d eu am fost la cursuri prenatale, unde ne-au zis ca daca vrem sa alaptam natural sa nu-i dam lui bebe lapte cu biberonul (se obisnuieste mai lenes si dupaia va refuza tzitzi si productia de lapte va scadea pana va disparea).Ne-au zis ca daca trebuie sa le dam laptic suplimentar sau medicamente, sa-i dam cu lingurita sau cu seringa.Acuma, faci cum crezi, dar eu iti spun ce ne-au invatat pe noi,si eu sper sa reusesc sa alaptez natural (eu nu am cumparat nici un biberon, nici pompa in ideea ca nu voi avea nevoie de asa ceva)
mi_bebeblina sper sa mai stea bebele tau inca vreo 12 zile cel putin (suntem la acceasi varsta a sarcinii si eu i-am dat acelasi termen si bebelusei mele. Deocamdata eu ma indop cu gynipral si incerc sa stau cat mai multin pat)
MissParker felicitari pt bebe in grafic. Ce bine de tine ca ti-au zis ca nu vei avea vergeturi...De vreo cateva zile mi-au aparut o gramada de vergeturi pe partea stanga a burtii, si m-am tot dat cu crema, dar daca pielea mea s-a intins la maxim, degeaba o ung ca nu mai are de unde sa intinda
Andree27 uite o incurajare ca sa-ti treaca durerea de masea si raul. Stii ce-am descoperit azi-dimineata? Si mie imi iese o masea de minte, dar din fericire nu ma doare nimic.Iti tin pumnii pt astazi la intalnirea cu bebe Eric.

Ma duc sa ma pun in pat ca ma doare spatele de numa, si-asta mica se agita ca nu-i place pozitia.

Lilly 36+
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Simona ne pentru Robert.....o sa fie bine, o sa vezi......

diana_d si eu stiam ca laptele praf nu poate sa stea f mult pregatit, dar daca o sa iti pastrezi in termos niste apa calda cred ca o sa fie in regula.....despre schimbat ...am inteles ca nu e indicat sa ii schimbam pe bb noaptea....acuma vei vedea tu....

emycor37+

Mergi la inceput