Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorich spune:
Andreap ai grija cu raceala, ma bucur ca nu mai e mult si te poti linisti si relaxa acasica. AMR putin pana atunci. 
Lori
35+
asteptand un bebe Robert
MissParker spune:
Iata-l si pe Daviducele meu cum statea ieri, cu manuta pe obraz, manca-l-ar mama:
Daviducul in a 33-a saptamana
Iar acum ma duc sa mai bag niste seriale, ca am de vazut o groaza pana se naste asta micu', trebuie sa golesc spatiul de pe DVD recorder ![]()
Stau pe faza, sa prind barza de picior si s-o catapultez la ........ Cleo - 

Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alina_anto spune:
Buna dimineata! si inca o data Hristos a inviat!
Cleo Ma asteptam sa fii trecuta pe prima pagina, chiar acolo m-am uitat cand am deschis calc....dar tu, nu! Nu si pace! Hai, ca fetele nu te mai pot astepta mult..trebuie sa le deschizi calea... Nu vezi ca se cam stagneaza la nasteri??

Dordia Ai doi baieti minunati! Bravo!
Alexuta Esti o scumpa si o frumoasa, la fel si fetitza ta! Merita sa faci si bb3!! Iti dai seama ce baietel frumos vei face?? 
Dr. nostru nu e plecat departe..mie mi-a spus ca de Pasti va fi plecat la Snagov, iar maine ma vad cu el. Asa ca stai linistita..il gasim noi oriunde s-ar duce!
Pup fetele frumoase

Simonix Am vazut pozele cu Robert. E o scumpete! Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin problemele astea, dar trebuie sa te gandesti ca vor trece cat de curand. Iar faptul ca sta acum la incubator o sa-l ajute si pe el, dar si pe tine. Fii optimista! Sa ai grija de laptic, sa nu mai plangi!
MissParker Felicitari pt bebe perfect!! Cred ca ti-ai ales si dr bun (a doua oara). Pastreaza-l! E mare lucru ca un dr. sa te incurajeze asa frumos!
Legat de greutate, sa stii ca eu in ultima luna am luat 500g, dar stiam ca acum iei cel mai mult in greutate pt acum creste copilul.. Dar la ultima eco dr. mi-a spus ca totul este in regula, bebelusa mea a crescut in ritm normal, deci nu trebuie sa-mi fac griji.. Mai ales ca nu prea mai mananc..Noroc cu Pastele, am mai mancat si eu oua, carne..
Pacat ca trebuie sa te chinui cu hemoroizii...dar e bine ca exista solutii.
Felicitari inca o data si tine-o tot asa!
Andreea Cum s-a gasit maseluta sa iasa chiar acum? dar lasa, ca altele isi pierd masele in timpul sarcinii, tie in schimb iti cresc!!
Stiu ce dureri ai pt ca inainte de sarcina mi-a aparut si mie..dar atunci puteam sa iau pastilute si am trecut mai usor peste etapa dureroasa.. Incearca leacuri babesti, altceva nu ai voie. Tine putin alcool cald in gura, apoi scuipa-l (ai grija sa nu-l inghiti!!). O perioada iti va trece.
Simona Ce fel de pompa ai luat? Eu am de la avent, manuala. trebuie sa apesi pompita foarte bine inainte sa o pui la san, pt a se lipi foarte bine de piele. Apoi, usor, incepi sa apesi maneta, in functie de suportabilitate. eu nu am incercat-o..dar am citi bine instructiunile pt a fi pregatita! Succes! Pup baieteii
mi bebelina Mai e putin..putin.. rezista, te rugam! Oricum nu poti sa nasti inaintea lui Cleo, pt ca are bon de ordine!
Te pup
Eu azi merg cu sotul la ikea sa luam fotoliul si alte cateva maruntisuri, Iar dupa-amiaza merg sa-mi ridic analizele si sa vorbesc cu dr. anestezist.
Alysh Pe care site de la redoute trebuie sa-mi comand? Cel din Franta??
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 11 zile!!
Alina
37
SARA-MARIA
iulia83 spune:
neatza fetele. intru pe fuga dar o sa revin mai tarziu. Simonix ne rugam pt tine si bebe 

lasa ca stiu cei de la spital ce sa faca si o sa se faca bine. suntem alaturi de tine, chiar daca numai cu gandul 
am emotii pt diseara. abia astept sa imi vad bebelina. as vrea si un 3dD insa femeia asta la care merg eu nu face. mai e una care face dar am auzit ca nu e prea buna. nu stiu ce sa fac. cred ca merg numa asa pt poza ![]()
gata, de azi incep sa-mi fac bagajelul. azi sau maine ma duc sa-mi iau sterilizator. deja am intrebat prin farmacii si am gasit unul pt 8 bibi de la Nuk. uite ca am uitat sa intreb daca e pe abur sau fierbere. uf. dar am timp azi destul. oare e nevoie sa iau si cantar de bebe? 
numai cand ma gandesc ca mai am putintel ma apuca un drag... ![]()
![]()
![]()
cred ca bebelina mea simte ca sunt entuziasmata de cumparaturi si altele ca se invarte ca un limbricel in burtica. mai atinge cate o clapa la coaste..crede ca e pian..canta si ea, deh mica artista ![]()
ati vazut ce buchet minunat de flori mi-a cules sotiorul meu de pe camp? 

va
pe toate!!!
Poze
33 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

alina_anto spune:
Iulia Am vazut poze de la gratare! Radiezi!
Si am vazut si delicatul buchetel pe care ti l-a cules sotul tau
Eu mi-am luat sterilizator de bib pt microunde, cu capacitate de 4 sticle de bib (de orice dimensiuni)+accesorii(tetine, suzete etc..) Cantar am hotarat sa nu iau pt ca mi se par destul de scumpe si inutile pt copiii nascuti la termen. Am o prietena care a nascut prematur si a fost nevoita sa-si cumpere cantar, pt ca zilnic trebuia sa tina evidenta greutatii bebeului. succes la cumparaturi!
Si succes la eco azi! Te asteptam cu vesti proaspete!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 11 zile!!
Alina
37
SARA-MARIA
monik16 spune:
alexuta75, arati taaaaare bine!!!! Numai butica te da de gol ca esti gravidutza! Si am mai vazut alte fete din grupul nostru asa... Eu cu cele +21 kg ale mele nici la fatza nu ma mai recunosc...
anuta-maria bine ai venit! Nu esti singura fricoasa, si eu intru in aceeasi categorie, dar scapam noi si de asta! Ce nume vrei sa ii dai baietelului tau?
mi_bebelina, rezista ca ai auzi ce a spus Simonix, ca nici la 37 de sapt nu e prea bine sa nasti ca bb nu e suficient de puternic si e mai greu la inceput... Curaj ca nu mai e asa mult, ce a fost mai greu a trecut!
Cat are bb acum in greutate?
Reallaura, se pare ca flacaul tau e puternic ca buburuza mea loveste ff incet. Uneori chiar imi fac griji ca e prea finuta cu mine...Dar poate peste 2 sapt o sa dea si ea mai tare sa ma satur...
cleo78 m-ai distrat tare cu socrul tau si cu cainele in padure... Cred ca esti o persoana cu foarte mult umor dupa cum scrii...
Sa intelegem ca acum iesi prin oras cu masina ca poate-poate gropile bucurestene isi vor face treaba si vine barza?![]()
leeloo2004 deci badiu nu se grabeste sa faca cezariana mai devreme de sapt 39, asta e bine ca il lasa pe bb sa creasca calumea si o sa fie mai pregatit. Ma bucur ca totul e ok. Eu aveam luni programare la el dar s-a anulat ca e de garda... asa ca ramane peste 2 sapt. Ai zis ca in ultima luna face tuseu asa ca nu-mi pare rau ca s-a anulat, ca scap de unu, mai raman 3 cel mult
.
Simonix esti o mamica tare curajoasa! Imi pare rau ca bb nu e ok... E bine ca e sub observatie si ca medicii isi fac treaba, probabil mai bine ca ai nostrii. Iti doresc din toata imima ca bb sa se faca bine cat mai repede, sa fie sanatos si mancacios. Am vazut pozele si e tare dulce! Iar caciulitele alea il fac tare haios.
pe amandoi!
MissParker ce smecheritza esti, nu vergeturi, bb ok, col, placenta forma excelenta! Felicitari!!!!
simonacip multa sanatate tie si bebelului tau, sa fie mai harnic, mai mancacios!!! Ca tu esti harnicuta daca ai facut si ordine si mancare... Isi revine el si sa vezi atunci ca n-o sa mai ai timp de altceva! Ti-a ramas in semnatura AMR 1 zi???!!![]()
Unde a pus dordia pozele?
alina_anto ai zis ca mergi la ikea, poti sa intrebi ce programa au pe 1-2 mai? Pe site nu scrie minic. Merci! Vreau si eu sa merg ca mai am o listuta cu ceva ce am gasit mai ieftin acolo...Si trebuie sa merg cat mai curand ca am vazut ca nu ma mai prea tin curelele ca umblu cum umblam odata...![]()
iulia83 bafta diseara la eco! Sa vi cu vesti bune!
Eu am fost in dimineata asta la eco si am vazut buburuza, la fel ca si la MissParker a stat cu manuta la gurita si mai vea putin si baga si un piciorus ca le avea incrucisate aproape de nas… In mare e ok, aparea un flux cu valori crescute ale IR in artera uterine stg. dar Iosup zice ca n-am de ce sa-mi fac griji ca probabil aveam eu emotii...Sper!
La mine nu loveste prea tare dar in general loveste cam in acelasi loc si acolo pe 2cm a inceput sa ma doara cand apas...O fi de la faptul ca da numai in celasi loc?
35+
Sara-Maria
MissParker spune:
Lorich, hai ca mi-ai mai dat curaj, ca si tu esti membra a clubului „tatici mari“ (Bogdan are 1,93 m si eu abia 1,61 m). Vorba ta, ce-o sa se mai aleaga de doamna Pasa a noastra... numai noi stim... Eu merg la acupunctura, apoi la nastere o sa incerc sa ma relaxez la maximum in apa, o s-o implor pe moasa care ma va asista sa ma maseze bine la perineu ca sa nu ma rup prea tare... Restul depinde de ingerii nostri pazitori. Norocul meu ca tu vei naste probabil inaintea mea, asa ca te astept cu raportul amanuntit si evident iti tin pumnii sa fie totul bine. Si bafta maine la control 
alina_anto,
si multumesc pt. cuvintele frumoase. Intr-adevar, din a doua incercare am gasit si eu un doctor competent si empatic (rara combinatia asta, zau). Bafta si tie dupa-amiaza la analize, sa fie rezultate foarte bune!
Iulia83, eu zic sa nu-ti iei cantar de bebe, nu de alta, dar il poti cantari si la controale (poti merge cu el odata pe saptamana, daca vrei), pe cand daca ai cantarul in casa o sa dai in paranoia de fiecare data cand vei vedea 25 de grame in minus, ti-o garantez!!
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
diana_d spune:
Cleo, Andreea27, Gabitzam, Reallaura, Alina_anto, Miss_Parker, si tuturor fetelor, va multumesc mult pt sustinere.
Se pare ca da roade.
Aseara spre noapte, dupa o discutie infernala cu tatal lui bebe n-am mai dormit pana la ora 5:00 dimineata cand am luat un Diazepam iar la ora 8:00 m-am trezit plina de energie si pregatita de "lupta" cu viata.
Sunt oarecum ingrijorata de durerile si incapacitatea de a ma ingriji eu insumi de bebelus dupa nastere. Oare cat dureaza perioada? Inca n-am gasit nici o prietena disponibila care sa-mi faca mai mult decat o simpla vizita aleatoare si nici o femeie pe care sa o angajez. Mai caut o femeie, infirmiera din spital.
Si intrebare intrebatoare...
Cum se procedeaza cu laptele praf pe timpul noptii?(ma gandesc sa incerc asta in primele nopti dupa ce revin din spital,
sa-mi fie mai usor daca voi avea dureri (dupa extrauterina nu mi-a fost prea bine..)
Se pregateste de seara si se poate tine caldut la termos, (ideal pt mine)
sau se pregateste, se lasa rece la frigider pana in momentul mesei lui bebe cand se incalzeste pe loc?
Oare e posibil in primele nopti daca am dureri sa nu-l schimb pe bebe
si sa astept dimineata cand sper sa angajez pe cineva sa ma ajute?
Scuze, sper ca n-am intrebat prea mari tampenii,
doar incerc sa-mi imaginez/organizez cum o voi scoate la capat.
Va pupup, multa sanatate si numai bine,
Diana 35+
alexuta75 spune:
Buna dimineata, burtici!
Da’ sunteti matinale, nu gluma!
Multumim pentru complimente lui cleo, reallaura, andree27, babyname, miss parker, simonacip, dordia2000, alina_anto, monik16!
Mi bebelina, stai intinsa in patut si o sa vezi ca o sa fie bine. Eu toata sarcina am avut dureri de burta si contractii, si stiu ce inseamna. Nu dispera, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ajungi la termen, mai ales ca mai ai asa de putin…….
Anuta_ Maria, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara in continuare! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
Andree27, imi pare rau ca treci prin asta acum. Incearca sa iei un paracetamol, stiu ca asta ai voie in sarcina. Si multa odihna, oricum. Iti tin pumnii sa treaca durerea!
Simonix, 
ne rugam pentru puiutul tau, sa-I ajute Dumnezeu sa se faca repede bine.
Cleo, scoatem majoretele. 

Iti tin pumnii sa nasti sapt asta, daca e si tati acasa, cu atat mai bine.
Miss Parker, felicitari pentru rezultatele bune la analize. Bebe David creste frumos si e in graphic, iar asta e foarte bine. Am vazut si poza de la eco, e un dulce! Ma bucur ca nu ai vergeturi, inseamna ca ai pielea elastica. Eu din pacate am facut vergeturi la prima sarcina, si acum vad ca am altele noi #61516; Asta e, asta sa-mi fie supararea.!
Simonacip, nu dispera ca bebe doarme mai mult si mananca mai putin. Fiecare copil are ritmul lui. Ai rabdare si o sa vezi ca o sa-si faca singur un program. Alexia primele 2 luni dormea toata ziua si noaptea statea treaza si plangea. Credeam ca-mi pierd mintile, si toti imi spuneau sa am rabdare. Pana la urma, si-a revenit singura si a inceput sa doarma ziua.
Dordia 2000, am vazut pozele si ai 2 flacai superbi. Ce dolofanel e bebe mic! Sa-ti traiasca sis a ve bucurati de el.
Alina_anto, m-ai mai linistit, inseamna ca doctoral nostrum nu e plecat asa de departe. Vine el daca il sunam #61514; Desi sincer sper sa mai stea bebe in burtica, sa ma odihnesc si eu putin, ca abia acum sunt in concediu. Iti urez bafta la analize, sa fie totul bine.
Succes la cumparaturi. Tinem pumnii sa gasesti ce iti doresti.
Pup toate burticile si mamicile!
37 sapt 
si mami lui Alexia.
http://community.webshots.com/album/563242864JsjEIL - poze
Lorich spune:
Miss promit sa raportez tot! Deci tatii astia inalti au si apsiuni pentru formula 1??? oare de ce? Ca nu incap intr-un monopost? Vezi am si eu limbaj de F1, asta e... s-a luat ![]()
Diana mie nu mi se par aiurea intrebarile, sper sa-ti raspunda mamicile, pup si sanatate muuuuuuulta!
Lori
35+
asteptand un bebe Robert