Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
dordia2000 spune:
Am intrat in principal sa va spun ca am pus poze cu Tudor si cu Stefan. Cele cu Tudor sunt in albumul Cu Tudor iar cele cu Stefan in Poze 2008...
Dar sa mergem sa citim din urma....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
melly23 spune:
pana acu nu prea am avut probleme asa ca!!!sper sa fie tot asa
si sa nasc si eu fara dureri casi S
bran melinda
gabitzam spune:
Simonix, suntem cu gandul alaturi de tine si Robertzel, sa se faca bine, sa prinda putere si sa vina iar acasa cu mami a lui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
Simonix nu te ingrijora!!totul va fi OK !!ve-ti rade imp[reuna despre acest incident mai tarziu!!tin pumnii!!!
bran melinda
gabitzam spune:
Dordia, cat este de frumos Tudor, pupe mama obrajorii aia dolofanei!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Dordia, sa-ti traiasca Tudorelul, ca tare e frumusel si scumpisor!! Ce smecheras era cu palariuta aia alba! Si ce cuminte si relaxat statea el in cadita, ca un pasa care se lasa rasfatat de sclavi ![]()
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
andreap spune:
Salutare!
Cleo...inca acasa????Tu vrei sa nasti de 1 Mai??
Simonix,imi pare tare rau
..sper sa auzim de bine cat mai curand
Ina,am vazut pui mic si frumos
Simona..ce mai faci?
Mi_bebelina,mai e putin si scapi
Noi suntem binisor,adica eu iar racita usor..
...deja m-am saturat de raceli,nas infundat..Vineri merg la Iosup,abia astept sa vad BBlusa!
in rest...va citesc,chiar daca mai greu cu scrisul.Din 12 mai raman si eu acasa,asa ca..sa vedem cum fac sa mai dau cate un semn
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Dordia,vazut BB Tudor...tare frumusel e!
Simona,sper sa va iasa bine analizele...daca intru in concediu peste 2 sapt.va vizitez in Moghioros
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
dordia2000 spune:
Reallaura...ce super ca sunteti gemene...si gravide aproape in acelasi timp...super.
Lorich....ms mult. Dar cand vb despre copilasii mei...parca nu ma mai popresc...sunt atat de dulci....
Mihaser...iti vei aminti imediat...nu-ti fa griji. Si sa vezi ce frumos o sa fie. Eu abia astept sa pot iesi cu ei afara...Abia astept!
Simonix...sieu am nascut la 37.5 zile si Tudor doarme f. mult si bine, si papa san dar...de multe ori nu suficient. Ma mulg dar nu scot mare lucru dupa supt. Adica suge cam 50 si mai scot 35 sau suge 80 si mai scot 20. Ori pompa nu e buna, ori nu stiu eu sa o folosesc calumea, ori...atata laptic produc. Cam 100-120. Sa speram ca se va mari productia ca eu credeam ca am laptic doldora dar se pare ca s-a reglat lactatia dupa necesarul lui bb.
Acuma am citit ca l-ai internat...offf...ai grija de tine si de el...si o sa fie bine....nu-ti face probleme. Fii tare pt amandoi.
Iar pozele...sunt superbe!
Iulia, Alexutza...frumoase poze...si frumoase gravidutze....
Gabitza, MissParker,Andreap...ms de cuvintele frumoase...Va 
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Lorich spune:
Simonix am admirat poze cu bebemic … mic si duuulce!!! Sanatate multa, cred ca trebuie sa fie tare greu si pentru el, dar si pentru tine 
Iulia vazut poze cu fata frumoasa! Arati tare, tare bine cu burticu’
Alexuta un alt mami frumos care pur si simplu radiaza !
Anuta-Maria bine ai venit in grup !
Laura eu ma gandeam ca daca ma apuca ziua, n-am alta sansa decat taxi, sotul lucreaza in Otopeni si pana ar ajunge el (mai ales pe la anumite ore) i se ususca si buricul lui bebe; eu primisem un sfat, ca tati sa-si ia ceva din concediul ala si inainte de nastere, dar nu stiu ce sa fac, mai ales ca nu se stie cand va fi ziua aia.
Simonacip
si mie mi-e dor de tine ; noroc ca ne-a tinut sis la curent ; Doamne ajuta sa iasa totul perfect la analize, baubaul sa-l lase pe Mateutz in pace !
Dordia sa-ti traisca puiul frumos !
Miss felicitari pentru bebe cumintel, ma bucur ca se dezvolta asa frumos si o face pe mami a lui asa de mandra, eu maine voi merege la control, am emotii de nu mai pot. Aaaa si noi avem una bucata voinicel la cuptor, ta-su are 2 m si nici eu nu-s chiar mica. Sa vedem ce se alege de doamna Pasa.
Lori
35+
asteptand un bebe Robert