Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Fetelor, nu v-am citit, am intrat doar sa va zic ca bebemic nu a scapat, l-au internat la neo-natologie, e in incubator, mi se rupe inima, i-au facut 1000 de teste, inclusiv punctie lombara. Infectia de la ochi nu arata grozav si el a facut deja 38 grade temp. si au zis ca nu risca - are nu stiu cate tuburi in el, a plans cand l-au tot intepat, are si un cateter intr-o manutza si l-au dopat deja cu antibiotice. eu acum imi trag laptele si o sa ma duc sa stau cu el.
va doresc sa faceti bebei la termen :) Aveti grija de voi si de burtici.
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Doamne ajuta, Simona.

. Ne rugam pt tine si puiul mic.Sa ne tii la curent, da?
39sapt+4 zile o
potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
babyname spune:
iulia....ce mingiuta dragutza ai(burtica)..
alexuta...am vazut poze..esti o mamica superba, felicitari, fara cuvinte.
mi_bebelina....ce faci vine barza la tine inaintea de a merge la cleo???
hai sa ii acordam prioritate...te inteleg perfect cu toate durerile...ligamente, oase, spate, picioare, fund...le am pe toate(sunt mai rau ca mamaia care are 84 de ani
)
cleo..hai ca te sustinem in continuare...
, esti atat de amuzanta....sti ce cred? ca barza nu si-a luat GPRS..hai sa ii facem cadou..nu mai merge pe sist vechi...![]()
iulia 36s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
babyname spune:
SIMONA...NE RUGAM PT BEBE AL TAU

. suntem alaturi de tine, o sa fie bine. DD are grija de noi.
am trecut la AMR in zile ca sa treaca mai repede!!!!!!!!!!!
iulia 36s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 18 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
MissParker spune:
Vad ca locul urmator de pe lista tot gol e.
Hai, mai Cleo, infige-te odata, ca altfel pierzi locul de onoare, tu nu vezi ca celelalte fete te tot lasa in fata care mai de care
Am citit ca si baile fierbinti cu scortisoara, dafin si rozmarin stimuleaza contractiile. Baga mare!
Hai sa-ti mai bagam ceva elan (daca mai era nevoie):

mi_bebelina, daca durerile sunt de la oase, de la ligamente, nu ai cum sa le rezolvi cu medicamente. Ideal este odihna 100%, stai pur si simplu intinsa intr-o pozitie comoda si nu mai face absolut nici un fel de efort, ligamentele trebuie menajate. Asa e si la mine, miscarea ma ucide, eu am dureri cumplite noaptea daca nu stau cuminte si relaxata toata ziua.
Simonix, vazut poze incredibil de frumoase
cu scumpisorul tau si cu tine la nastere (ce te mai hlizeai fara dureri mari, smecherito - asa vreau si eu
). Sa dea Dumnezeu sa fie bine, Robertelul sa ia in greutate repede, sa capete putere sa se bucure de lapticul lui mami si sa se dezvolte apoi perfect. Tine-ne la curent!
Alexutza, am vazut in sfarsit si pozele tale. Mai, ce graviduta frumusica si sexy, iar Alexia cred ca nu mai trebuie sa-ti spun ca e o frumoasa si o dulce de nu se poate! Stai cuminte si bucura-te de concediu, ca dupa aia vine stresul mare, mai ales cu 2 copii!
anuta maria, bine-ai venit la odiseea noastra! Da-ne mai multe date despre tine: data nasterii tale, ultimul ciclu, data cand ar trebui sa nasti etc. Scrie repede 10 mesaje, ca sa nu mai fii moderata si sa-ti apara mesajele in timp real, altfel noi scriem mult prea repede si mesajele tale apar prea tarziu 
puputi, bine ca te mai vede si pe tine omul la fata, pardon la tastatura
. Am incercat sa intru pe linkul pus de tine, sa-ti vad pozele, dar nu am reusit, imi da doar meniul principal...
Andree27, of, saracuta de tine
ce de mai belele ai si tu cu maseluta aia! Eu aveam un leac babesc de a amorti durerile de masele. Infasuram un betigas cu vata, apoi dadeam putin foc la vata, o stingeam repede si apoi inhalam fumul cu nara de pe partea cu maseaua care ma durea. Mie imi trecea asa (evident numai pt. scurt timp, dar orisicat).
Laurita, si eu imi fac griji pentru ce se va intampla daca Doamne fereste ma apuca nascarea si voi fi singura acasa, lui Bogdan ii trebuie cam 30’ sa vina de la servici... Dar avand in vedere ca pt. noi e prima nastere, eu zic ca e o utopie sa credem ca va merge asa repede incat nu vom avea timp sa ajungem pe indelete la spital. Cred ca Andora a fost o mare exceptie... dar poate ma insel, in fond ar fi taaaare frumos sa nastem si noi la fel de rapid!
Am vrut sa intru rapid aseara inainte de a pleca la cursul cu moasa, dar mi-a cazut tot netul si s-a ales praful.
Asa ca va spun azi ce rezultate bune am avut ieri la doctor. In primul rand, cardiotocograma a iesit f.f. bine, bebe e numai bine de activ, se dezvolta minunat. Asistenta mi-a laudat burtica, a zis ca am o burtica tare frumoasa, piele neteda si elastica si ca sunt putine sanse sa fac vergeturi, iar in plus - datorita faptului ca din cauza sarcinii nu mi s-a marit decat burta - am si sanse mai mari dupa aceea s-o dau jos, cu multa gimnastica. Sa-i fie gura aurita! Deja imi crescuse moralul, s-a vazut si la tensiune (13,1 cu 6,3 – eu care de obicei eram amortita pe la 10 sau 11 cu 5). Bine, era si dupa-amiaza...
Apoi doctorul mi-a palpat colul, e tare si perfect inchis, placenta e de gradul I si in stare perfecta.
Bebe are acum aprox. 2.050 g si deja 45 cm, capsorul are diametru de 9 cm (deja!!), e la limita superioara a graficului (dar asta o stiam), in rest cu toracele e perfect in grafic, iar cu femurul putin peste grafic. I-am spus ca la noi in familie toti au fost cam capatanosi la nastere (inclusiv eu si sotul), iar el mi-a zis ca in cazul asta si corpul meu (bazinul) e probabil mai pregatit dpdv genetic pt. un asemenea bebe. Sper!!
Oricum, doctorul a zis ca el prefera bebeii mai maricei, fiindca atunci poate sta si el 100% linistit ca bebele se dezvolta bine, ca nu-i lipseste nimic etc. A zis ca monitorizam in continuare cu atentie, iar daca pe la 38 de saptamani constata ca bebele e perfect dezvoltat, avem optiunea sa-mi induca nasterea ca sa nu ma rupa bebele cand o iesi cu capul mai tarziu.
Mi-a facut eco 3D, l-am vazut pe bebe David cu manuta la gurita (n-a vrut s-o dea la o parte si pace), i-am vazut cam jumatate din fatuca, ochisorii, nasucul, gurita...
Cu hemoglobina stau inca binisor (12), in urina nu a gasit nimic suspect, la greutate am luat doar 200 g fata de acum doua saptamani (si zau ca nu am modificat mai nimic in alimentatie – asa ca am renuntat sa mai inteleg cum functioneaza „trebili“ astea). In final mi-a zis ca e foarte multumit, ca sarcina merge exemplar si nu am nici un motiv de ingrijorare.
L-am abordat evident si cu marea mea problema: hemoroizii. Se pare ca am putine sanse sa se retraga dupa nastere, mai ales ca eu aveam demult asemenea probleme (cam de pe la 28 de ani). In orice caz, sa nu radeti, mi-a recomandat o chestie care se cheama "departator anal" (costa cativa euro la farmacie). E o chestie de plastic (subtire cat degetul mic), care se unge cu niste crema anti-hemoroidala si apoi se introduce frumos in fundulet, cu scopul de a intinde si relaxa venele si de a stimula circulatia mai buna a sangelui din zona respectiva. Doamne-ajuta sa fie bun, ca vorba aia, acum sunt dispusa sa incerc orice!
Va pup!! 
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
simonacip spune:
Neata dragele mele...
Matei doarme incontinuu, il astept cu tzitzi si nimic. Am facut si mincare, si putina ordine...cred ca azi vine dr pediatra sa ne vada. O asteptam...Bb nu prea e consecvent, cind trage bine din tzitzi cind doar o molfane in gura, dar ar sta asa ore intregi ceea ce pe mine ma dispera. As vrea sa-l cintaresc sa-mi dau seama daca ia in greutate sau nu...Mi-am luat pompa d'aia de la Avent, dar nu curge nimic...cred c anu stiu eu s-o montez, o sa-l pun pe sot, ca mi-e lene sa citesc instructiunile, sa vad daca are tot ce-i trebuie...
Simonix, ce rau imi pare, oof, e groaznic..>Si eu imi fac fel d efel de scenarii cu strpt B ..ooff, sapt asta mergem si ii repetam analizele, sper sa fie in regula.
Cleo, nu pot sa te las fara 

In schimb, Mi-bebelina, sa n-aud ca nasti mai devreme. Stai cumintitca, mai e foarte putin.
Alexutza, esti superba nota 10 e prea mica
Surioara ce mai faci, macar aici sa-mi citesti mesajul ca vad ca nu esti pe mess.
Va pup iar pe toate, Mi-e dor de fetele cu care am fost la chinezesc, Alysh, Lorich, Cleo, Andreiuta, inais...cam atitea eram, nu? sper sa ne vedem cit de curind cu bbii prin parc
Cadinuta, Elenuca 

David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Simonixule drag, abia dupa ce am postat ditamai carnatul cu conspect cu tot am vazut si eu ultima ta postare. Of, of, of, mi se rupe inima cand mi-l imaginez pe bebe Robertel cu cateter si cu tuburi, cum te-oi simti tu stand acolo si neputand sa faci nimic ca sa-l ajuti? Of, Doamne... Ma gandesc mult la tine, la voi, din tot sufletul iti tin pumnii ca bebemic sa scape de febra si sa depaseasca repede si cu bine perioada asta grea de adaptare de la inceput. Suntem alaturi de tine, nu uita! 
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
melly23 spune:
in primul rand sunt si eu o burtica de 35 sapt si astept sa vina si pe la mine barza!
bran melinda
melly23 spune:
iar cleo nu cred ca ar trebui sa-si faca griji de barza!!vine ea cand trebe!!!mai ales ca e soare afara
bran melinda
melly23 spune:
asa!ziceai de ceva date!UM 29.08.2007 DN 4.09.1984 DPN 3.05.2008 dar am un feeling ca va fii mai rapid!
bran melinda