Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 8
meems spune:
quote:
Originally posted by Bic
Scuze, Meems, imi dau seama ca tu ai avut acces la ele, ca cica eram "friends' de flickr. Scuze tuturor celor care au avut neplacerea.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Bicule draga, nu-ti vazui pozele Eu nu am albume pe flickr dar mi-am deschis odata cont cu ei ca sa vad niste poze trimise de o verisoara (si pana la urma tot nu am reusit sa le vad), asa ca nu prea stiu de unde pana unde eram "friends" pe site-ul lor. In concluzie, cred ca mult mai putina lume decat crezi a vazut de fapt pozele tale.
Noki_Lara spune:
Mneatza! Ne-am repatriat aseara, iar acuma, in loc de un gratarescu, stau in casa sa-mi astept barbatusul de la munca.
Am avut in schimb timp de vizionat poze...
Feli, esti de nota 10 - iti sta super! Si fii-ta e o scumpa! Avem si noi body de-ala.Sa fie intr-un ces bun vacanta! Cand plecati?
Ina- wow, ce iepuras mums de fetita ai! Mai, io va invidiez: cand e ninsoare e ninsoare, cand da primavara, voi toate la manecute scurte si maieuri. pai la noi nici gand de asemenea vreme, inca.
Dordia- bine ca e ok piticul!Se vede ca e hotarat, ca frate-su!
Leea- sunt amarata rau: nu-ti pot vedea frumosul...Cu cele 14 milioane...mda, preturile bucurestene la particulare INCEP de la 11-12 milioane, anul asta.
Lavi - ce tare ai fost cu surpriza lui Feli si liniutele!!! Numai la bebelaci iti sta capu'!
Madau- nu aivrea tu mai bine sa-i tragi individului o injuratura si sa-i trantesti usa in nas?
Ma duc sa mai strang prin casa, ca e oaresicare dezordine.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Cum de am uitat?
Cami, e belea fii-ta cu ATV-ul ei! E motorizat, nu? Stie sa-l conduca drept? Iar tie iti dau na-na la fund: ce cauta poza cu kurtos kolac acolo???? Vrei sa mor de pofta!!!!
Fee- ce blondin e fii-tu! Asa era Adila al meu cand era mic. De altfel mie mi se parea ca Daniel semana mult cu Sarah mea cand erau bebelaci mici-mici.
Amu chiar ca fug....
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Hello !!
Noki, multumim de aprecieri! Da, fii-mea merge destul de bine cu ATV-ul, doar ca uita uneori sa schimbe directia dar eu sunt in preajma, oricum tanti aia care le inchiriaza se minuneaza de ea cum se descurca! Scuze pentru kurtos kolac!
Leea, cu raspunsul de mai sus te-am lamurit si pe tine, nu?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Hallo cOlectie!!
Cum petreceti??? Eu sunt in casa...iat cei 2 flacai mai mari sunt la joaca. Cred ca o sa iesim si noi mai tz dar...sa vedem. parca e prea frumos sa ratam asa vreme...poate mai pe seara...o jumatate de ora...ca e a doua iesire...daca o pun pe cea de ieri.
Noki...bine ati revenit...si...ceva pozne???
Va poop!!!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
crissy77 spune:
Leea, e dat ficioru'tau? Stiu ca nu e prima data cand o spun, dar e frumusel din cale afara. Si ai si baietel dar si fetita, 2 in 1 . Toate pozele sunt frumoase, imi place la voi la tara, imi place ca lui T. nu-i este frica de pisica si nici e peste , imi place ca e imbracat elegant. Bafta in s(tr)esiune si spor la invatat. Cum te mai simti?
coralia76, tu esti cam zgarcita la poze. Ati plecat in minivacanta?
dordia, ai vazut ca-ti faci griji degeaba?!
Ina, aceeasi reactie am avut-o si eu cand am vazut pozele. Nu de mult te plangeai ca sunteti izolati in zapada si acuma... rochitele fara manecute . Cum te mai simti? Rachel s-a intors la gradinita?
Lavi, .
soanso, Elise nu stie rugaciuni, dar repeta. Soacra mea are timp alocat pt asa ceva, in fiecare seara (si dimineata ) isi spune rugaciunea, si bineinteles ca o educa si pe nepoata tot in spiritul asta. Uite dovada aici.
fee, ma bucur ca ai mai scris pe la noi si ne-ai trimis si poze noi cu Daniel. Si parintii mei au fost la noi de Paste, dar nu au stat decat 2 zile asa ca nu a avut timp sa-i creasca cornitele prea tare. Pentru asta sunt facuti bunicii, sa-si alinte nepotii. Eu ma uit la bunicul nostru (adica strabunicul fetei), are 82 de ani si cand sunt eu la servici Elise ramane cu ei (locuim in aceeasi casa). Daca Elise vrea sa urce / coboare de 100 de ori la etaj, el nu se opune ci se executa .
pischi, ce mi-i Humoru si ce mi-i Iasi. Il trimit pe pictor, dar te avertizez ca-i cam place bautura din pacate .
Bic, esti de coma cu pozele tale nud...
meems, si-a revenit Rianna cu somnul?
Noki, bine ati revenit pe meleaguri Bucurestene (). La cererea publicului amator, nu ne incanti privirea cu ceva poze de Bistrita? Daca te consoleaza cu ceva... nu esti singura care-si asteapta consortul sa se intoarca de la servici.
Multumim fetelor pentru aprecierile la adresa desenelor de pe pereti. Va spun secretul, cred ca daca aveti un pic de talent puteti sa desenati si singure. Noi am descarcat deselene de pe Internet, le-am listat si apoi scanat, si cu un retroproiector le-am proiectat (dupa ajustarea dimensiunii) pe perete (seara), si le-am trasat in creion. Pana aici e usor, partea grea e la colorat ca trebuie sa ai ochi sa-ti iasa bine. Daca intereseaza pe cineva, pot trimite desenele noastre pe mail.
Cristina & Elise-Stefania
miri__b spune:
neatza.
eu ca fi-miu nu s-a trezit inca.
si Sorin a lucrat azi, mie mi-a iesit limba prin parcuri de cald.
ieri fusei la shopping, la baneasa .slaba achizitie.cu greu pantofi,sutien in nici un caz,in afara de triumph nu au cupa e. hainutze frumoase, slabanoagele au ce cumpara.
ptr fetele doritore de camere desenate,stiam eu ca vazusem reclama in reviste de copii,mare mirare ca mi-am amintit adresa site.camere de copii punct ro.au si poze cu camere pictate.
cu olita,durere mare.marti dimi a facut kk afara,i-am dat scutecul jos ca se irita si nu i-am pus altul.ii repetam sa nu faca pe el ca nu are scutec, am stat 2 ore afara si nu a facut.cum intru in casa ii pun lighean cu apa in baie sa se balaceasca si pe el pe olita langa.fara rezultat.tot marti cadn am iesit dupa amiaza nu l-am mai mirosit ca de, facuse in ziua respectiva si asa ca a stat cu kk la fund.plangea acasa la baie de ti se rupea sufletul de durere.i-am pus un kil de crema de galbenele pana s-a fiert uleiul ca nu mai aveam.
rugaciuni nu l-am invatat inca.ma duc sa vad poze,poate mai am timp.
catutza spune:
Buna!
Noki , bine a-ti revenit! vreau poze
Camy , eu nu pot vedea pozele voastre nu stiu de ce....
Am fost azi la gratar, am pus poze www.dropshots.com/catalinai#albums/Mai%202008" target="_blank">AICI , si tot acolo sunt si poze din aprilie cateva...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
Catutza...super pozele...dar ce maricica s-a facut...E o dulce si are niste ochi....m-a dat gata!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
camelia_daniela spune:
Cata, uite aici ! Bianca e o dulcica ! E super tare cu ochelarii de soare la ochi!
Leea, e super dulce Tudor! Cavaler , ce mai ... cu camasa si cravata!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit