Colectia de toamna-iarna 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 7
coralia76 spune:
Catutza nu stiu daca plecam, azi am reusit sa mananc ceva desi senzatia de greatza mi-a revenit...habar n-am ce o sa facem pana la urma...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
dordia2000 spune:
Salutare colectie!!!
Noi am fost azi la dr cu Tudor...pt controlul de inceput si este suuuuperok. Are 3.420 kg si 51.5 cm deci...a luat super in greutate si a crescut 2.5 cm deja. Mi-a facut un instructaj ca la carte din care eu voi spicui ce imi convine...si per ansamblu sunt multumita de prestatia asistentei. Ea e o dulce ca pe dr. nu am vazut-o.
Am intrebat de problema mea cu dormitul lui bb si i-a zis ca noaptea sa il las sa doarma atata cat vrea el iar ziua sa il trezesc numai daca trece de 6 ore de la ultima masa...deci...o sa il las sa vedem cum evolueaza. Sincer...nu indrazneam sa cred ca e asa cumintel...dar se pare ca asa este.
Felicia..te si sigur merit bataitza....dar...nu ma pot abtine. DAr m-am calmat cand am vazut aseara ca a luat superok in greutate iar azi mi-a confirmat si asistenta ca e ok...deci...nu are nici urma de icter...asa ca...de acuma va papa cand va cere. Laptic e din plin...eu manac bine, beau 4 litri min /zi de ceai chimen+apa si alte lichide. Te poop si iti sta suuuper cu noua tunsoare.
Leea ...la numele de Tudor ne-am hotarat Duminica dupa ce l-am nascut. Luni tb declarat asa ca...tb sa ne hotaram si Tudor era una din optiuni.Si mie imi place...dar ii place mai ales lui Doru...asa ca....are si el dreptul sa aleaga un nume.
Soso...inca nu i-am data nik completare...nici nu am in casalapte praf...asa ca...numai cu mele se descurca puiul. IAr eu sper sa am laptic...pana....hat,hat....dar sa vedem...
Leea...e mortal Domnul"T". Un frumos... dulce.
NegaraCristina...m-a vrajit camera piticei...e superba iar pictorul amator...face supertreaba.
Coralia....nu cumva strile tale prevestesc ceva...??? Te
Gata ca ma duc sa pap opraji ca mi-a adus tati si...yamiiii!!!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
ioana_77 spune:
Cristina, m-am indragostit de peretele ala pictat. Noi ne-am luat apartament cu 4 camere si vreau sa le fac camere separate la copii. i-am spus lui george ca vreau sa pictam si noi cate un perete in fiecare camera. Ne-am putea baza pe taica-sau, care a terminat arte plastice. dar nu cred ca o sa-i iasa asa de faine ca la voi.
dordia, super fain bb, sa tot il tia naravul la cumintenie si papat!
Leea, fii-tu e frumos de pica, sa-i dea Doamne Doamne multa sanatate! Si tie la fel.
Am vazut ieri poze si cu Rachel eleganta, frumoasa foc!
fee, ai un baiat pe cinste, mi-a placut poza aia de-i latit pe strada sa studieze prin gauraPoate ne mai scrii si tu cate ceva.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
aprilie 2008
lavi02 spune:
Leea uau ce frumos e la cabana de la munte!!!
In poza sunt parintii ta? Parca seamana intre ei!
Ma bucur ca te simti mai bine, Doamne ajuta!
Un pentru T!
Coralia sanatate multa!
negaracristina am ramas masca la desenele din camera Elisei. Dar lasa ca am vazut-o si pe ea ce frumusica si grozava e cu doua codite, merita din plin asa camera frumoasa!!!
catutza reparare rapida Biancai!
ioana felicitari pt achizitia apartamentului, sa-l folositi sanatosi si fericiti!
soanso spune:
Cristina,scuze...dau mielul
copilasii vostri stiu rugaciuni????
Leea,foarte frumoase pozele voastre,T e un scump ,elegant si asortat cu bunicul (mi-a placut expresia Ioanei "e frumos de pica",iar tu parca ai slabit,peisaje superbe,multa verdeata.
nu-mi aduce aminte de sesiunesi eu incep la sfarsitul lunii mai (2 ex),iunie- 2examene+4referate,sustinerea dizertatiei.
ce sa zic bafta sa avem si chef de invatat!
Sorana a ramas cu "sechele" nu de la botezul ei evident ci de la tv de la botezul copilasului lui Prigoana,asa mi-a zis socrela ca a inceput sa urle cand a vazut cum il "scaldau " pe micut -cica tinut de cap.
Dordia,ma bucur din suflet ca micutul Tudor e cuminte si a crescut,sper sa ai laptic din pline greu cu alaptatul pt ca nu ai control asupra cantitatii pe care o papa si uneori ai impresia ca nu s-a saturat ,dar atata timp cat bb creste totul e ok, mie mi-a zis pediatrul la fel sa nu o trezesc pe S sa pape si distanta dintre mese sa fie de doua ore minim ,eu asa am procedat.
SOSO (20 dec 2005)
fee spune:
ioana se uita pe gaura ca sa vada pescarusii :))
noi suntem in renovari peste renovari ( deja m-am saturat ), cu casa si in plus sunt si parintii mei in vizita asa ca daniel iar capata "coarne".vine si sora mea cu fata ei asa ca o sa fie fain sa am casa plina .
cristina , superba casa ta iar camera elisei este parca insufletita cu toate personajele .
leea eu nu vad pozele tale .si eu am fost diagnosticata cu hypertiroidie, am fost sub tratament un an si jumatate si acum nu mai iau nimic.La mine si-a dat seama doctorita dupa : puls marit , bataiile inimii care o lua razna si transpiram enorm ; in primele sase luni am luat si ceva pt inima ( nu imi mai aduc aminte )
soanso , daniel nu stie nici o rugaciune si nici nu o sa il invat , eu consider ca acum este timpul pt poezii , jocurii si mi-ar fi greu sa ii explic cine e Dumnezeu sau Ingerii ( eu las sa vina toate la timpul lor)
Dordia , superb Tudor , mi se face asa un dor de bb mic dar eu nu sunt asa de curajoasa.
Coralia , sanatate multa !
Ina , ce dulce este Rachel cu rochita si cu cosuletul , sper ca vanatul a fost mareeee.Si m-a uimit faptul ca parca acum ne spuneai ca sunteti sub zapada cu -grade iar acum este atat de frumos si verde totul .
La noi operatiunea olita este esec TOTAL , nu vrea si pace , am incercat toate metodele dar inca nu vrea si daca incerc sa il fortez doar sa se aseze pe ea se constipa pur si simplu : asa ca il las inca o perioada .
Pupici multi si dulci colectii dragi !
edit : am vazut si pozele cu ilinca , care e tare scumpa in cabana ei rosie si ce cuminte sta pe pat ( fara sa atinga PC ) , pai la noi se butoneaza la greuuu
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
pischi2003 spune:
Leea, dulce tare Tudor. Mi-a placut cum se tinea pisoiul de hainutele lui. Nu-i era frica?
Noi azi am petrecut in parc, desi credeam ca vor fi ude topoganele. Da' de unde, uscate si curate. Alex a facut o pasiune pentru melci, ca tot au fost din belsug dupa ploaie. Ii admira, le vorbeste, ma striga sa-i vad, dar nu-i atinge.
Ioana, felicitari pentru achizitie.
Asa e, Cristina, grozave desenele de pe pereti. Nu face vizite si prin Iasi prietenul vostru?
Noi am fost in vizita la nasa noastra, care peste vreo 2 saptamani trebuie sa nasca, si a vazut Alex acolo toti piticii si Alba ca zapada pe un perete. Ce i-au mai placut. Asa ca acasa am cautat , din nou, desenele cu printese care le avea de mica si i le-am lipit pe perete. Le admira, imi zice ca-s frumoase....si ca tati le-a pus acolo.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
Feli, uitasi, te prinde bine noua tunsoare. He-he, intalneala in trib. Eu nu stiu, mai indeaproape, pe nimeni din Iasi. Nici nu stiu daca as avea timp de-un alt forum. Tot mai joci? De curiozitate, la cate puncte ai ajuns? Eu acum joc pe lumea 5.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
dordia2000 spune:
Fee...nu iti trebuie numai curaj...ci si un pic de inconstientza...dar e minunat cu 2 copilasi...e super...si cred ca ar fi super si cu 3 dar....din pacate nu se mai poate la mine ca as mai fi facut unul....
Soso...ms mult si asa e. O sa il las sa pape doar cand simte nevoia. Deex acuma a terminat pe la 11.45 si astept sa vedem cand se trezeste. De fapt...nu astept ci ma duc la nani...
Va poop si noapte buna!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Bic spune:
Bai fetelor, sa vedeti ce pozna mare am facut taman eu.
Stiti ca eu nu dau link-uri publice la poze, ma feresc ca de dracu' sa ma arat public si taman ce am descoperit ca pozele mele de pe contul de yahoo migrat pe flickr care includ poze nud de cind eram insarcinata, zaceau PUBLICE pe flickr de o suta de ani. Mi se fac rau cind ma gindesc cita lume s-o fi uitat la ele. Macar de ar fi fost unele reusite, dar cele mai multe sint cam nasoale.
Scuze, Meems, imi dau seama ca tu ai avut acces la ele, ca cica eram "friends' de flickr. Scuze tuturor celor care au avut neplacerea.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC