Colectia de toamna-iarna 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai, Ripley, ce faceti mey acolo??? Va rog mult sa va faceti bine si sa nu ne mai dati emotii.

Si in alta oride de idei va spun si eu "Adevarat a-nviat!"

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Offf...Ripley ce greu tb sa iti fie! Sanatate muuulta puiutelor si...tu sa fi tare pt ele si sa se refaca repejor. si sunt alaturi de tine...chiar daca numai cu gandul!

Am intrat in principal sa va spun ca am pus poze cu Tudor si cu Stefan. Cele cu Tudor sunt in albumul Cu Tudor iar cele cu Stefan in Poze 2008...

Va poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Offf, Ripley draga , prin ce-ati trecut , imi pare asa de rau! Dumnezeule, dar ce sa fi fost de amandoua floricelele sufera! Ma doare sufletul cand aud de copilasi bolnaviori!
Sanatate infinita amndorura! Refacere rapida !

Alinush, refacere rapida si missei dupa conjunctivita si raceala!

Dordia, e frumusel fooooc Tudor ! Seamana cu Stefan! M-am uitat si la pozele lui din prima saptamana ....

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza fetelor,
Ripleyimi pare asa de rau...stiu ce inseamna ca de Craciun am patit acelasi lucru cu Andreea..febra din senin..nimeni pe la policlinica..in final am sunat-o pe dr. de familie si a vazut-o si a trecut-o pe augmentin...avea rosu in gat care a tinut-o vreo 7-8 zile tot cu febra mare(39)...ce ne-am mai speriat..nici n-am stiu cand a fost Craciunul si anul nou...
Noi am avut un Paste linistit,in familie...eu nu ma simt prea bine..cred ca am facut vreo criza de fiere..mi-e tot greatza...sper sa--mi treaca repede...ca sunt ca o leguma.
Pupici

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hristos a-nviat!
of, Ripley, iar? Sanatate!
bb_alinush, voi o tineti din boala in boala? Sanatate si voua. Nu stiu ce sa-ti zic despre vaccin.
dordia, sa-ti traiasca flacaii. M-a fermecat Stefan cu ochisorii lui albastri. Banuiesc ca si Tudor ii are la fel.
Si noua ne curge nasul si suntem ragusite

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Negaracristina...sanatete multa puiutei!!! Cred ca si Tudor tot albastrii va avea ochii. Acuma ii are de un albastru inchiiiis...dar sper sa se deschida.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina N. , sanatate maxima Elisei!

Ripley, sper ca printesele tale sunt mai bine! -am!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Delia , cum se simt fetele?

Alina , multa sanatate Amaliei , chiar ca e ciudat la voi sa platiti cresa daca nu se duce fata...

Diana , e un scump Tudor si un falcos De unde ai luat tu cosurile pentru jucarii? sunt rezistente?

CristinaN , e gata camera lui Elise? abia astept sa o vad

Coralia , a-ti ajuns la munte? cum a fost? pune si poze daca vrei sa o vedem si noi pe Andreea

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Sper ca v-au priit sarbatorile la majoritatea dintre voi, iar pe floricelele bolnavioare, pe miss si pe Elise le pup sa le treaca cat mai repede.

Alex a fost incantata cand am ciocnit ouale rosii.

Am vazut si pozele cu micutul Dordiei, tare dulce si chiar ca e grabit sa se ridice.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si Hristos a inviat! Noi inca pe taramuri bistritene, ca ne-am prelungit sejurul cu inca o zi.
Sper ca ati petrecut frumos! La noi asa a fst. O s apun si poze cand revin la Bucuresti!

Delia, horror sarbatoare ati avut! Bine ca sunteti mai bine acuma! Dar de la ce a fost pana la urma?Ma gandesc ca la Ana ceva de la ceva de mancare, dar la Iris?

Cami-ce scumpa e Dariuca cu urarea ei!

Dordia- wooow...m-a dat fii-tu pe spate! Dupa ce ca e voinicel nevoie mare si harnic la miscareala -extraordiar cum isi tine capul la 10zile!!!! - mai e si frumusel foc!

Amalia- sanatate multa missei! Si Sarah a avut conjunctivita usoara cand a fost mica si a trecut cu Kanamicina repede.

Noi am fost acceptate la gradinita luterana, dar din pacate inca nu m-am decis 100% daca s-o dau acolo sau nu. Ca de obicei, trebe sa ma coiesc 100 de ani pana iau o decizie...

Ma duc sa mai frec menta putin pana nu se scoala bufnita. Pup colectia draga!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput