Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 3
luy spune:
Am intrat si noi rapid sa va uram din suflet Paste fericit ! cu lumina in suflet si multa bucurie alaturi de cei dragi ! Avem si o www.flickr.com/photos/septoct2007/2442867627/" target="_blank">felicitare pt voi.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Stiu ca toata lumea e in febra ultimelor pregatiri pt Paste sau a cazut deja lata de oboseala ( ca deh, avem si adevarate gospodine printre noi ), insa nu vreau sa uitam sa le uram un sincer La multi ani ! papanashilor si dulcetzelelor care astazi au mai adaugat o luna:
fluturashul cel frumos Andrei de Nana
smecherosul Luca de Mada28
frumuselul Vlad de moldoveanca
"crocodilul" papacios Razvan de Bee
si bineinteles gratioaselor
simpatica Andra de alina.clau
dulcetzica Teodora de irina.c
dulcetzica Vera Helena de mishuta
dulcetzica Andra de nikol31
Sa va fie viata frumoasa, plina de bucurie si iubire !
luy spune:
Si multumesc tuturor mamicilor care ne-au urat ieri ( si azi pt ieri ) asa de frumos
Roxana_G spune:
Vai ce puisor frumoooos!
Voi mergeti la Inviere cu copiii? Pe Alex o ducem ca in fiecare an, insa pe Andrei l-as lasa la mama.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mami25_7 spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii , iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii...Sa daruiti,ca sa primiti,sa iubiti ca sa fiti iubiti.Multa fericire alaturi de cei dragi!!PASTE FERICIT
sim_stoian spune:
Andrei de Nana
Luca de Mada28
Vladut de moldoveanca
Razvan de Bee
Andra de alina.clau
Teodora de irina.c
Vera Helena de mishuta
Andra de nikol31
Multumim inca o data tuturor celor care ne-au urat .
Tiramisu a iesit de senzatie, mai e ffff putin, imi pare rau ca nu am luat mai mult mascarpone si piscoturi sa mai fac. Am tras un somnic bun dupa bucatareala si acum sunt fresh.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Luy, ce puisor frumos
Rox, anul asta nu mergem la Inviere. Poate o pandesc pe vecina sa iau lumina de la ea
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
prisi spune:
Andrei de Nana
Luca de Mada28
Vladut de moldoveanca
Razvan de Bee
Andra de alina.clau
Teodora de irina.c
Vera Helena de mishuta
Andra de nikol31
multumim frumos pentru felicitari Luy si Mad, foarte frumoase
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
nici noi nu mergem la Inviere anul asta,Miru doarme asa bine, nu ma indur sa o trezesc, ma bate pe mine gandul sa merg aici aproape la o biserica singura, dar inca ma mai gandesc...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
slippers76 spune:
Nici noi nu mergem la inviere. Miruna bazaie pe sus ca vrea sa mearga dar e ragusita rau si n-as mai scoate-o din casa. Si asa suntem toti muciosi, intr-o mai mica sau mare masura.
Sim, sa va fie de bine. N-am facut niciodata Tiramisu. Desi imi place de mor.
Prisi, m-am tot gandit la ouale alea din fructe. Ai pus cumva kiwi? Ca am patit-o si cu ala intr-un an. Nu mi s-a inchegat crema de tort neam.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts