Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 2
prisi spune:
buna si de la noi
cu scuzele de rigoare felicitam si noi sarbatoritii de ieri si in mod special Maria ochioasa si frumuselul Stefan
eu am crezut ca nu-mi merge netul si eram asa de suparata, dar cred ca am atins ceva pe la fire si era de la router, ma si gandeam ca nu am net de sarbatorile astea
vreau sa urez drum bun celor care se plimba zilele astea si un Paste fericit ! alturi de cei dragi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
adimercedes spune:
Fetelor, intru rapid sa va spun sarbatori fericite!!! Sfintele Pasti sa va aduca bucurie, caldura si lumina in suflete si in viata!!!
Cristos a inviat!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
prisi spune:
Nana , ce scumpel e fluturasul si ce oua frumoase aveti , se face pe zi ce trece mai frumos, o sa faca ravagii printre domnisoare, de fapt deja face
l-am vazut si pe elegantul Mihutzu, mhai mhai ce baiat are mama
Papanash super ouale, aspic am facut si eu in coji de oua acum vreo luna si a iesit super aratos si bun, dar acum sunt supi ca ieri m-am muncit o gramada , am vrut sa fac salata de fructe in coji de oua si nu s-a intarit zeama, nu stiu care e cauza ca am pus si gelatina cantitate dubla , am niste nervi , dar cred ca din cauza de coniac nu s-a inchegat , offf
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
slippers76 spune:
Prisi, alcoalele si gelatina nu se prea impaca Acum spalam si eu cojile de oua cu bicarbonat.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Eu am bagat si nani pana acum. Dupa ce au venit tati si fata am dedicat restul zilei copiior. Andrei s-a tot cocotat pe tati, escaladeaza perne ceva de speriat.
Nu ma relaxeaza sa gatesc, dar nici nu imi displace, insa uneori am impresia ca e efort prea mare. Si in situatia data era prea mult, dar as fi avut timp berechet azi. Noroc cu cine a facut si pentru mine. Vorba Nanei, sa fim sanatosi cu totii ca asta conteaza!
Imi pare rau insa ca nu m-am gandit sa fac ceva prajiturele speciala pentru fata, super ideea Anei. Dar pun osul acum la decorat frumos prin casa, inspirata de felicitarea frumoasa a Sabinei, pentru care ii multumim.
Aaa, sa stiti ca am facut si eu ceva. 4 oua fierte (al cincilea s-a spart). Le-am pictat cu Alex, ne-am mozolit rau, si am lipit hartie creponata pe ele. Alex a insistat sa faca ea sau sa fac cum vrea ea, motiv pentru care nu sunt ele de felicitare, dar sunt foarte frumoase si opera comuna mama-fiica. In plus mi-a adus de la gradi o mapa intreaga cu opere de ale ei, foarte frumoase, pe care le vom folosi de decor in casa impreuna cu ouale.
Va pupacesc acum si va doresc inca o data sarbatori fericite, pline de lumina si bucurii!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Am intrat si eu sa va urez Sarbatori fericite dragele mele! Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti parte numai de impliniri si sa petrecti frumos alaturi de cei dragi si bineninteles alaturi de dulceturile si papanasii vostri!
La multi ani! sarbatoritilor de ieri si de azi!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danuta36 spune:
Seara buna si de la noi!
Abia acum terminai si eu treaba,urez cu intarziere La multi ani! sarbatoritilor de ieri si de azi...am vrut sa intru aseara,dar mergea greu netul.Special pentru Maria de mami Luy si pentru Andrei de mami Nana,multa sanatate si pupici de la noi
Paste fericit!
ceamica spune:
nu sunt originala , dar urarea este din suflet pentru toate dulcetzurile si papanasii si mamicile lor :
O sarbatoare de pret ,
o urare din suflet : PASTE FERICIT !
Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )