Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am pus si eu niste poze de la Paste, de la vizita la bunica mea, primul contact al Adutei cu olita si cadoul de la iepras:

http://good-times.webshots.com/photo/2650942160103069517eXmoqC

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buuun, vazut frumusica Aduta, roscatica cu ochi albastri! Pfii ce scumpa e! Mami, nu stresa fata cu olita ca iti dam noi bataita, daaaa? Greyeras, unde erati in pozele cu florile frumoase? Nu imi dau seama cu cine seamana, cand e cu tati pare ca are din forma fetei lui, cand e cu tine parca are ochii tai. Greu de zis.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Hristos a inviat!!
Am vazut ca ati fost totusi active de Pasti...nu ma asteptam!!!
Am vazut poze f frumoase de fetite mai ales si de baietei...fetitele s-au grabit sa ne arate ce mai fac!
Noi am fost la Manastirea Neamtului la o cunostinta ...a fost superb si Tudor s-a comportat f bine..va povestesc cand am mai mult timp
Lavinia
Roxana imi pare rau ca Andrei tb sa indure atatea dureri de bebelus
Nana ia masoara cu capsorul baiatului... mie mi-au gresit de cateva ori adica la 5 luni era mai mare ca la 6 Cred ca tb sa aiba 44...cred repet
Bebeka incearca sa-i dai fetii o jucarie preferata sa adoarma sau pune ceva muzica pt bebelusi sau culc-o in pat si in brate si simuleaza ca dormi!!!
Moldoveanca esti tare slaba cat despre minunea ta...numai de bine!!
Devylla Erikuta e f frumoasa...exotica evident!!!
Bettyinteleg ca e a doua oara cand sarbatoresti Pastele anul acesta Si eu tot cu mancare de la...SOACRA ca mama e departe
Greyeras e tare Aduta ca a participat la inviere...Tudor a reusit sa ne adoarma si pe noi deci am ratat...
Papanash pupam baiatul agitat dar cine mai e ca el cu dintisor apoi??
Teo ai avut dreptate cu anemia...are si Tudor deci trecem la regim cum s-ar spune...de vitaminizare.

Despre noi alta data ca e mult de spus.... si bune si mai putin bune.Daca am timp in seara asta va relatez.

Pana atunci o intrebare Cum dati bebelusilor avocado??

Va pup si multa sanatate bebelusilor bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

quote:
Originally posted by greyeras

Hristos a inviat!
.
N-am intrat ieri pe forum pt ca ma simt de parca a trecut trenul peste mine, ieri dimineata m-am trezit complet anchilozata pe partea dreapta, nu pot sa misc capul, gatul, mana dreapta cand o misc e groaznic, asa ca am lipsit motivat.Nu stiu ce sa mai fac, mi-a facut tati masaj la greu cu antiinflamatoare, nu stiu ce sa mai fac. Aveti vreo idee?
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

ceau!

nu am inteles exact de ce natura e durerea- adica musculara sau articulara sau osoasa, dar exista un antiinflamator f bun (daca nu mai alaptezi), Arcoxia de 60mg sau 90mg, care nu ataca stomacu si e un fel de aspirina (care ii tot antiinflamatoare) 10 la puterea a 10. trebuie luat dupa o masa bogata, cam 5 zile (in functie si de evolutia durerilor), cu un protector gastric de ex Ortanol de 20mg (chiar daca nu ataca stomacu se ia totusi protectie pt siguranta max)

cateva date despre arcoxia cu efecte adverse si contraindicatii gasesti aici
http://www.postamedicala.ro/arhiva/septembrie-2005/arcoxia-etoricoxib-combate-durerile-din-cadrul-bolilor-reumatice.html
http://www.arcoxia.ae/secure/index.html

sper sa treaca durerea

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Papanash,Roxana multumim La noi a fost cald si ieri si azi 20 de grade,de aia apare Miru imbracata mai subtire..adevarul e ca eu nu prea am invatat-o infofolita..Roxano,treaba cu ochiul nu stiu unde ai observat-o,ca noi nu stim sa aiba probleme...

Avocado am luat o singura data si ni s-a parut gretzos,asa ca nu stiu daca o sa-i dau lui Miru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am pus cateva poze noi.....nu prea sunt reusite,s-a jucat cineva cu aparatul foto si nu am verificat.....

http://community.webshots.com/album/563055155GNjSos?start=24

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Danuta, imi pare rau, nu am vrut sa te ngrijorez, de regula se corecteaza usor, doar am observat in unele poze (de ex 5,6, 9, 19). Este normal, ei inca nu au muschiuletii bine antrenati si cand obosesc mai fuge ochisorul. Interesant ca in unele pare stangul mai centrat, in altele dreptul. Cred ca nu e nimic. Poate doar mi s-a parut. Si Andrei are un ochisor mai zburdalnic, dar e mic copil pe langa cum era sora-sa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, chiar ca "heart breaker" . Ce haios era el cu palarie, doamne si ce seamana cu tine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Baiatul meu tocmai a incercat sa se ridice in picioare. Asa ca dupa ce merg la neurologul pediatru or constatam ca este intr-adevar ceva cu statul ala in fund or ma trimite pe mine la un psiholog.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Hai sa va mai deturnez cu prostii de ale mele. In primul rand am citit cate ceva la subiectul Youthfull Island pe forum, sunt pastile de slabit, cica 8-10 kg in 6 sapt. Mi se pare cam drastic, dar as incerca, se pare ca ar fi vorba numai de o detoxifiere. Toata lumea zice ca se pun la loc, dar as face un efort sa nu pun la loc mai mult de 4 kg din cele 8. Voi aveti vreo parere? A incercat cineva? sau stiti pe cineva care a incercat?

In alta ordine de idei, iata ultima mea obsesie muzicala (Sabina tu nu te uita te rog ca o sa fiu o mare dezamagire pentru tine ):
http://www.youtube.com/watch?v=aMpzCHOkydg

Rox ,

Poze

Mergi la inceput