Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Sunt papanashul Mirciulica
Si de nimeni nu mi-e frica
Ca sunt mare acum, nu-i gluma:
A trecut si-a sasea luna !
Sunt baiat finut, sa stiti,
Hai, veniti sa ma priviti
Dar va rog sa m-anuntati –
Sa pun rosu, sa nu ma deochiati !
LA MULTI ANI ! uram in cor tuturor sarbatoritilor : voinicului Mircea de Andries
eheeeeeeeeeeeee, alta viata la juma' de an !
frumoasei printzese Sara de Gabriela
gingasei domnisoare Bianca de veroboroda
randunicii Ana Martina de HaveF8
dulcetzelei Teodora de jojo_miha
papanashului Andrei de daliaailaf
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa aveti o viata fericita, cu bucurie, iubire, succes si multe impliniri !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cecilia L spune:
Roxana, asa se pare ca seamana cu mine, dar am vazut o poza de-a sotului meu la exact 7 luni si in afara de ten, culoarea parului si nas sunt identice.....chiar nu-mi venea sa cred ca poate exista o asa asemanare....
Legat de statul in fundulet, eu cred ca Andreiutul tau nu e pregatit,a descoperit mersul de-a busilea si e foarte bine asa(pt el poate e mai usor).... Cristi nu mai vrea sa strea in popo, vrea in picioare, se ridica din pozitia sezut direct in picioare daca are de ce sa se agate, el nu merge de-a busilea, a reusit odata, dar nu cred ca i-a placut, a abandonat, la fel a facut cu rasucirile, abia acum au inceput sa-l atraga, iar primele reusite le-a avut la 5 luni....
Betty sanatate multa...........Ufffffff de cate ori am zis ca-l intarc pe Cristi(chiar si aici) iar in seara urmatoare ii dadeam tatzi cu placere, sigur baietii nostri nu sunt pregatiti pt marea intarcare....
Am vazut si noi poze cu baieti si fetite care de care mai frumoase.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
bebeka, tu vrei sa ne "zgandari" doar, pai numai atatea poze ??? Dupa ce ai tinut-o ascunsa pe Rebeca atata vreme ? Hmmmm, nu-i bine, ia mobilizeaza-te si bafga fata in sesiune foto.
greyerash, Aduta ta cea vesela si albastrica e o scumpete, dar nu e o noutate pt tine asta Sunteti tare frumosi impreuna... N-am remarcat poza cu olita, trebuie sa ma mai uit o data
cecilia, tie nu ti-e frica sa arati aici asa baiat frumos ? Ia vezi, ca la urmatoarea intalnire poate ti-l rapeste vreo mamica pt dulcetzica ei Foarte frumoase pozele, chiar daca n-or fi avand ele calitatile tehnice ale pozelor de profesionisti, mesajul lor este foarte puternic.
Aaaa, sa nu uit... am vazut mai devreme pozele ursuletzului prin Oradea... Dupa ce ca sunt topita dupa domnisorul ursuletz si mamica lui, mai se plimba ei si prin Oradea, un oras de care m-am indragostit atunci cand l-am vizitat prima oara. Mi-a facut maaaare placere sa va vad pozati acolo. Am amintiri tare frumoase in orasul acela.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Baiatul meu tocmai a incercat sa se ridice in picioare. Asa ca dupa ce merg la neurologul pediatru or constatam ca este intr-adevar ceva cu statul ala in fund or ma trimite pe mine la un psiholog.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Esti o scumpa !
![](pupic.gif)
Luy, fericita mamica de
![](bibe.gif)
![](inlove.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Am vazut puiul de Piciulika, doamne ce baietel frumos si expresiv, si ce plimbari face el si prin Romanica, nu numai acasa. Sau aici e acasa ? Pozele cu strabunica sunt foarte emotionante. Sia aia cu palaria rosie, toate de fapt. Si nu pare deloc bolnavior. Pupici multi si petrecere frumoasa in continuare !
Carpatina, chiar singure-singure ? Daca ai aprovizionare de urgenta facuta ( pt. vremea rea in care nu poti lua printesa la cumparaturi)e ok, zic eu. Sau cumperi pe mail ? Daca ziceai mai din timp poate venea cineva in vizita de curtoazie la trandafiras.....
Danuta, nici eu n-am vazut nimic la pozele cu Miru. Sper sa fie ok.
Rox, gata, ai pus halatul alb ? Poate crede sotul ca faci un refresh vietii de cuplu....Daca in fundal e si melodia aia preferata cu Enrique...
Greierash, melodia pe care trebuie s-o cante sotul in timp ce presteaza masajul e aia 'sa nu-mi iei niciodata dragostea', sa vezi ca trece.
Doamna Teo, ce mai face Mihutzu ?
Fetelor, cum mai combinati papica pentru bebici ? Oare nu se satura de piureuri ? Noi cu branzica nu prea ne impacam, mananca foarte putin combinata cu fructe. As incerca iaurt dar parca-i cam devreme.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Baiatul meu tocmai a incercat sa se ridice in picioare. Asa ca dupa ce merg la neurologul pediatru or constatam ca este intr-adevar ceva cu statul ala in fund or ma trimite pe mine la un psiholog.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
eu sunt sigura ca n-are nimic baiatul, nu stiu daca ti-am mai zis. Si eu eram un pic stresata ca al meu n-are nici un dintisor si acum as mai vrea eu sa intarzie eruptia.....sa nu-l mai supere, mititelul.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Cecilia, raman la parerea mea, seamana cu tine!
Luy, ce sa mai zic, se cheama ipohondrie. Insa sincer ma gandesc ca e mai bine asa decat sa imi reprosez vreidata ca nu am facut totul pentru copiii mei.
Papanash, bine ca nu am pus halatul ala alb ca zau ma riscam cu sotul. Ma gandeam eu ca orice remediu are si efecte secundare.
Unde ati vazut iar voi poze cu ursuletul Michael? Vreau si eu!
Asaaa, eu o tin pe ale mele cu slabitul. Mi-am comandat porcariile alea dar nu le iau pana nu ma duc la un doctor cu ele sa vad ce si cum fac. Par tentante dar sigur au ele ceva dubios.
Uitasem sa va zic ca azi am discutat cu dr despre diversificare. Pot sa ii dau si lui ou in sfarsit, cu mare grija. Pot sa ii fac si alte mancaruri daca vrea, asta insemnand: spanac, pilaf, sufleu de dovlecel. Pot sa ii dau si biscuiti sa vedem daca ii plac, il testez cu bucatica mica sa vedem daca stie sa rontaie sau morfoleste, daca nu pricepe ce e nu are voie. Oricum numai sub supraveghere. Avem voie si checulet dar numai dupa ce vad ca stie sa mestece biscuitii. Aaa, si mamaliguta cu branza si smantana avem voie, dar mai moale. La fel piure de cartofi. Asta daca va accepta el orice altceva in afara de borcanele. Ar cam fi cazul sa incerc borcane de 8 luni ceva mai zgrunturoase.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Rox, ii iau 12-18 luni si e cam slabuta oferta pt marimea asta. Body-urile alea merita - e set de 7 buc la 69 ron, am mai gasit pantalonii de in la 59 ron si un tricou la reducere la 28 ron. Body-urile de 9-12 luni ii vin cam fortzat. Am vazut mai multe chestii dragute pt 2 ani, mai avem putin pana acolo.
Melania, avocado il pasez impreuna cu un alt fruct. Vad ca tati a inceput sa manance si el simplu. Eu am facut guacamole cand a fost mama aici si a iesit EXCELENT. Multumesc Piciule pt reteta. Avocado trebuie sa fie bine copt, altfel nu e bun.
Piciule, am vazut pozicile, sunt superbe. Bine, cu asa protagonisti nici nu puteau fi altfel. Multumesc pt reteta de guacamole, uitasem sa scriu ca am facut si e super. Doar o intrebare am: nu am gasit frunze de coriandru asa ca am pisat boabe. Au gustul diferit?
Rox, i-am luat si eu niste borcane pt 8 luni si le-a primit binisor (asta avand in vedere ca nu agreeaza mancarea la borcane). Azi i-am facut piureul de legume zdrobit cu furculita si l-a ras tot, tot. Nu mi-a venit sa cred. Se pare ca baiatul meu vrea mancare mai de oameni mari. Pulpa aia de ieri a ras-o cu placere maxima.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Ma duc la nani, ma deranjeaza foarte rau o problema mov, imi vine sa plang de durere. Sper sa imi treaca pana joi dimineata ca nu am chef sa stau sa ma vait la pensiune.
Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list