Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by EvaF

In rest, Luca nu sta nici pe vezica (asa cum face Carla, scumpa de ea :))), nici pe altceva, este asa de atent cu mine pana acum, misca atat de delicat, ca si cum s-ar intoarce de pe o parte pe alta, , mai da usor din picioruse, dar il simt ca pe o adiere. E un bebe bun pana acum, misca mereu dar fara sa ma deranjeze deloc. Tinand cont ca acum are 400 grame si peste 25 cm, eu zic ca e un BB fff cuminte! Sa vedem mai incolo...

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Ce scumpa ai fost Eva

Legat de somn, inca dorm bine. Eva, incearca sa dormi cu o pernita moale intre picioare si sa-ti sprijini burtica, mie imi e mai bine asa. Iar durerile de spate, le resimt si eu, chiar daca stau in pat. Cred ca se latesc oasele bazinului pentru ca bebe sa aiba loc. Am avut dureri foarte puternice de coccis cand eram la birou si stateam mult in fundic, acum ma doare doar bazinul.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva incearca sa iti sprijini burta cu o alta perna atunci cand dormi, va disparea senzatia de burta grea si s-ar putea sa te lase si durerile de spate. Insomniile sunt specifice primului si ultimului trimestru de sarcina, poate este doar o perioada cu somn mai prost.

Eu am 20 de saptamani si cateva zile deci pot sa imi fac singura galerie: yuhhu yuhhuhu, am ajuns la jumatate acum urmeaza doar perioada cea mai frumoasa.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicitari Muuh si sarcina usoara in continuare

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Felicitari

Muuh si la mai mare!
Din ce am retinut din capitolele anterioare esti la mare?? Daca da, vremea e asa nasoala cum se vede la tv? Nu de alta, insa am vrea sa dam si noi o fuguta zilele astea...

Andreea
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Eva incearca sa iti sprijini burta cu o alta perna atunci cand dormi, va disparea senzatia de burta grea si s-ar putea sa te lase si durerile de spate. Insomniile sunt specifice primului si ultimului trimestru de sarcina, poate este doar o perioada cu somn mai prost.

Eu am 20 de saptamani si cateva zile deci pot sa imi fac singura galerie: yuhhu yuhhuhu, am ajuns la jumatate acum urmeaza doar perioada cea mai frumoasa.

Muuh, FELICITARI, ai trecut cu bine de jumatatea sarcinii!!!

In primul trimestru am dormit dusa, 12 ore pe noapte si 3 ore la pranz. Nici urma de insomnie. Doar trezit des la pishu. Si stiu ca somnlenta e unul din primele simptome de sarcina. Dar spre trimestrul trei am inteles ca apare insomnia, sper sa nu ma indrept spre nopti albe.

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici, deja e iar animatie pe aici
si noi am schimbat semnatura si am intrat in sapt 18, adica avem 17+
mi-e dor de guguloi, dar mai e ceva pana o s-o vad
am o nedumerire ... peste tot pe unde am citit pe net am vazut ca se face morfo la 18-22 sapt, medicul meu mi-a dat intre 22-24
nu pricep ... mi-am facut initial programarea si a picat in sapt 23, apoi la vreo saptamana mi-am dat seama, asa ca o sa incerc s-o schimb in sapt 22 ... ca sa impac si capra si varza, dar mi se pare dubios
voi in ce saptamani aveti programare?

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Zambetmic, eu am inteles de la dr. Herghelegiu ca este ideala eco morfofetala in saptamanile 23-24, ca atunci bebe e mare si se vede chiar tot. Mie el mi-a facut morfofetala in saptamana 21 (S20+3) si a zis ca e mare bebele meu si de asta vede tot ce trebuie sa masoare etc, insa ca ar fi bine sa revin si mai tarziu, spre saptamana 24, ca el asa face morfologica in S23-24.

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc fetele de felicitari.
La mare ploua cu galeata de trei zile. Nu sunt inca acolo fac pregaritiri sa plecam dupa ce merg la control. Nu m-am decis inca daca plecam astazi sau maine totusi pentru ca daca ploua eu nu am ce face cu Alexei si o potaita in casa. Sa vedem...
zambetmic se face morfologica pana in saptamana 24pentru ca daca se evidentiaza malformatii doar pana in saptamana 24 se mai poate interveni. Altfel eco morfologica s-ar putea face oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

zambetmic, mie dr mi-a recomandat initial sa fac eco in sapt. 24 si ca atare m-am programat corespunzator. Ulterior, a zis sa mai fac o eco la 18 sapt, doar morfologie fetala, fara doppler, avand in vedere ca am decis sa nu mai fac triplul test. Asa ca am ramas cu eco la 18 sapt si urmatoarea la 24.

Andreea
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Christos a inviat !!

Zambetmic eu stiu ca morfo de trim 2 se face intre 22 si 24 sau chiar 26. Asa ca stai linistita ca e ok.

Eu am senzatia ca la mine Alexandru sta cu fundul fix pe vezica, si-a gasit un scaun numai bun pentru el. Drept urmare eu ma duc la baie de durere de burta in zona aia, nu neaparat ca am senzatia ca fac pipi pe mine. Si noaptea ma scol din somn tot de durere. E asa ciudat...
Eva si eu am avut vreo 2 nopti in care m-am trezit cu durere de spate. Cred ca am stat mult pe spate si nu m-am intors pe nici o parte si o fi apasat bebe pe acolo, cine stie.
Eu am inceput sa-l simt pe bebe pe la 18 saptamani, foarte usor. Acum deja jucam fotbal in burta. Cel putin duminica a fost ceva .. cu orele a dat din picioare. La un moment dat eu am si adormit, cine stie cat a mai miscat. Si cand m-am trezit dimineata el misca. Si a mai tinut-o asa vreo 2 ore. De ma intrebam cand mai doarme totusi

De abia astept sa merg la eco peste vreo saptamana. Mi-e dor de el sa-l mai vad !!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput