Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
anca81 spune:
Zambetmic, mie medicul mi-a spus tot asa, morfologia fetala de trimestrul II intre 22 si 24 saptamani. La 19 de saptamani mi-a masurat doar diametrul bi-parietal, DTT (inca nu am aflat ce este) si lungimea femurului.
Burtica
21+
Carla Alexandra
Muuh spune:
Pentru cele care faceti inainte de 20 de saptamani (eu am facut la 19 si patru zile), este foarte probabil ca acele chisturi de plex coroid sa nu se fi resorbit inca. Deobicei ele se resorb dupa saptamana 20. Sa stiti si sa nu innebuniti de la ecografie pana la ginecolog.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Boo
Eu am inceput sa-l simt pe bebe pe la 18 saptamani, foarte usor. Acum deja jucam fotbal in burta. Cel putin duminica a fost ceva .. cu orele a dat din picioare. La un moment dat eu am si adormit, cine stie cat a mai miscat. Si cand m-am trezit dimineata el misca. Si a mai tinut-o asa vreo 2 ore. De ma intrebam cand mai doarme totusi
Boo, se pare ca bebe misca si in somn, asa ca, stai linistita, Alexandru doarme bine mersi chiar daca din picioruse!
Edit: eu nu pot sa dorm pe spate, ma sufoc, simt cum apasa uterul si nu pot respira (nici nu e bine, ca apasa pe vena cava si scade oxigenarea mamei si a bebelui). Eu dorm mai mult pe stanga, ma intorc uneori pe dreapta, rar, dar cand ma trezesc sunt tot pe partea stanga. Asa ca durerile de spate sunt de la greutatea burtii, cred eu, oasele mele incep sa fie solicitate. :)))
21+
Luca SUFLETELPOZE
Never say never!
felicic76 spune:
"neata fetele!
Muuh: felicitari!
Anis: Felicitari pentru a treia fetita! A vizitat tati magazinul de arme ca sa aiba cu ce sa tina pretendentii la distanta? Eventual un tanc
Noi suntem 3 fete in 3ani iar la sase ani dupa cea mica a venit si baiatul! Am avut o copilarie perfecta cu 2 surori si un frate!
andreutac: nici eu nu am primit incurajari si aveam 12+, dar mi-a confirmat fluturasii nenea Iosup o saptamana mai tarziu. Eu eram cu paranoia in palme, atenta la tot ce mi se intampla, fara probleme de tranzit intestinal si nu am mai executat vreun abdomen de 5 ani(muschii amdominali varza
) Depinde de la femeie la femeie, dupa cum spunea si alinushca. Acum il simt o data pe zi, sau la doua zile.
ieri am facut cunostinta cu
.Am mancat miel la cuptor, a fost jenant ptr ca eram in vizita iar dupa episod m-a apucat o foaaaame! Am rabdat 15 min si am mancat iar(bine, nu miel)Asta este, sunt
si mi se iarta multe
Nu am insomnii, dar nu pot sa dorm "neintoarsa". Ma fatai, ma sucesc si ma trezesc cam de 3-4 ori pe noapte. Nu am avut stari de somnolenta nici la inceputul sarcinii si nici nu ma trezesc obosita.O avea legatura cu ora la care se va naste bebe? Asa am auzit si tare nu as vrea sa nasc noaptea......
Vasile
13+
aluna
foto
Boo spune:
Eu mi-am luat o perna din aia lunga asa de alaptat cu care poti sa si dormi. E foarte buna. O iau intra picioare si burta se sprijina pe ea. Numai ca nu pot sa dorm numai in pozitia aia. mai dorm si pe spate, cu toate ca atunci cand ma misc din pozitia aia ma cam dor toate pe dinauntru.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
felicic76 spune:
am uitat: azi schimbam si noi semnatura, iar maine mergem in "vizita" la Dl. Dr. Tutunaru, sa vedem daca ne preia si pe noi
. Sper ca asista la nasteri, nu?
Vasile
14+
aluna
foto
EvaF spune:
Vreau si eu perna din aceea pt alaptat, sa pot si dormi cu ea.
Boo, de unde ai luat-o? O sa ma uit si eu pe net dar stiti voi sa fie unele mai bune ca altele? Ce imi recomandati?
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
kllemi spune:
buna fetelor
HRISTOS A INVIAT!!
Ce dor imi era de voi, ce mai face-ti cum v-ati petrecut pastele, eu pe acasa, nu am mai intrat de ceva timp am cam fost ocupata cu pregatirile de paste si cu serviciu, evident [bang.
Dar sa stiti ca nu numai cu pregatirile de paste m-am ocupat, si cu ceva cumparaturi de hainute pt. gravi, ca altfel nu se putea, ceva bluzite, ceva pantalonasi, nu mai pot de ele cat de frumoase sunt
va
pe toate
16+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Adevarat A Inviat!
Eu am profitat de ocazia cu zile libere si am stat cat am putut de mult in pat...daca trebuie!
clau_geo, sa stii ca si eu simt exact cum zici tu: in partea dreapta simt niste "junghiuri" sau nu stiu cum sa le numesc aproape de fiecare data cand ma dau jos din pat. Eu am scos apendicele de multi ani, dar acolo am singurul ovar cu care am ramas....nici eu nu stiu de la ce sunt durerile respective, dar deocamdata prefer sa le ignor atata timp cat sunt doar cand ma ridic din pat...si cum stau destul de mult in pat....of
EDIT: uite ce am gasit chiar aici pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6835617+
Imi pare rau sa aud ca si la tine e la fel, si eu am apendicele scos dar cica ar fi din cauza ligamentelor care se intind... sa dea Domnu sa fie asa. Eu merg maine iar la control si sper sa aud numai de bine de la dr. Va spun maine ce mi-a zis mie legat de durerea asta.
Se pare ca eu, tu si Andreea suntem oropsite sa stam la pat, dar sper sa fie tot raul spre bine si sa ajungem la 4o saptamani cu bine.
Irina multumesc frumos de sprijin

19 mamica de
Boo spune:
Eva eu de aici mi-am luat-o : http://sfinx-bebe.ro/cod/public/produse_detaliu.php?vin_din_categorii=1&idprodus=133&pagina_select=1&idcategorie=48
Stiu ca poti sa comanzi si pe net. Eu am luat-o de la targ de la baby expo cand a fost. Au mai multe culori, husa de detasabila, umplutura e din bilute mici de tot de polistiren sau ce naiba e ala
, deci sta foarte bine si bebele in ea.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza