Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by EvaFquote:
Originally posted by valentinad
FEtelor, la cate saptamani ar trebui sa il simt pe bebe ca inoata in burtica? Daca am peste 17 saptamani n-ar trebui sa simt deja?
Valentina,, nu ai sa il simti pe bebe chiar cum inoata, o sa il simti cum da din picioruse sau manute, cum face tumbe. Nu e o regula, nu trebuie sa te sperii daca nu stiu cine l-a simtit pe bebe si tu nu. Fiecare mamica are corpul si bebelica al ei. Eu l-am simtit pe Luca la 20 saptamani fix, ieri s-a implinit o saptamana de atunci. Si de atunci misca zilnic.
Cam asa scrie in toate cartile: la prima sarcina bebe se face simtit cam in saptamanile 20-22.
Clau-Geoimi pare rau sa aud ca ai avut probleme. Ai grija de tine si de bebe. Durerile alea de care vb tu, daca sunt sporadice si tin cateva minute nu sunt problematice. Daca devin o regula si sunt de lunga durata, sfatul meu e sa mergi la medic. Si eu am avut diverse intepaturi din cand in cand, dar stiam eu ca sunt de la ligamentele care se intind, simteam ca sunt in regula. Si asa a fost. :)))
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
Mersi mult Eva, durerile sunt ocazionale si nu tn foarte mult dar tot ma ingrijoreaza dar maine merg la medic si aflu eu cum sta treaba
si ai si tu grija de tine si de bb.
19 mamica de
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by anca81
Hristos a inviat!
Ce mai faceti burticile mele dragi? V-am citit din urma si am vazut ca toata lumea s-a simtit bine.
Noi suntem OK, zilele de Paste au trecut parca prea repede, insa in liniste deplina si fara probleme. N-am stat deloc in bucatarie, in primul rand pentru ca sunt antitalent si in al doilea rand pentru ca mama s-a intrecut din nou si ne-a pregatit o gramada de bunatati. Am mancat muuuuuuuult, se si vede la cantar, pana acum am pus 3.5 kg de la inceputul sarcinii si numai in zilele de Paste 1.5
.
Bebelina mea e bine, foarte activa, ma trezeste dimineata cu lovituri de picioruse (cred ca ii este foame), e tare scumpa. Am observat insa ca a coborat putin, sau poate s-a mai lungit, ma loveste destul de des in vezica - senzatie de care nu sunt prea incantata. Am avut ieri o discutie foarte serioasa si i-am explicat ca pe mami o cam doare si s-a cumintit ca prin minune. De abia astept sa mergem pe 5 Mai la eco si la control, mi-e tare dor de gagalicea mea.
Andreea_and, Clau_geo, Tzitziri, sper ca sunteti bine.
Va pup pe toate si astept vesti din partea voastraBurtica
21+
Carla Alexandra
![]()
EvaF spune:
Boo, merci mult! 
Arata bine pe net pernita, cred ca o sa imi comand si eu.
Edit: fetelor, voi v-ati luat minge din aceea pt travaliu? Uite genul acesta http://old.activecenter.ro/proddetails.php?id=1.
Ce parere aveti, se recomanda? Ce zic fetele care au nascut deja, ati avut asa ceva, e utila sau ma impiedic aiurea de ea prin casa?
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
Boo spune:
Au multe variante de culori dar nu imi dau seama cum sa le vad. Poate descoperi tu. Mie mi-a placut mult ca e cu bobitele alea inauntru, mi se par mai bune astea decat cele care au material sintetic ca o perna normala.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
Da, aici vad doar roz si bleu, as fi vrut o culoare neutra, in caz ca o voi folosi in viitor pentru o fetita.
Tu ti-ai luat bleu, Boo?
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
Muuh spune:
Eva daca ai pe cineva de incredere in Franta roaga-i sa iti ia de acolo. Sunt mai ieftine si husele au o varietate mai mare de culori. Eu am husa galbena cu mutunei. Bine daca esti indemanatica sau ai pe cineva cu talent la croitorie iti poti face tu huse.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Boo spune:
Nu
Pernele astea sunt si in varianta jumi-juma. Adica pe o parte sunt de catifea uni (ceva asemanator probabil dar sunt varza la materiale, nu stiu sa va zic exact ce e) si pe partea ailalta din ceva gen bumbac, in carouri mici de tot. Eu mi-am luat una care e pe o parte maro, dar deschis si pe partea celalata e in patratele mici crem cu alb. Am luat-o asa ca se potriveste cu un fotoliu pe care o sa-l pun in camera lui bebe care e tot carouri mici crem cu alb.
Bleu-ul de fapt bate mai mult in turcoaz. E foarte dragut, dar la mine nu mergea.
daca vreti va fac o poza si o pun sa o vedeti
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
Ah, turcoise no way! Incerc sa caut alte variante de culori!
21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
Boo spune:
Suna la ei, poate afli ceva prin telefon
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Boo, merci mult!
Arata bine pe net pernita, cred ca o sa imi comand si eu.
Edit: fetelor, voi v-ati luat minge din aceea pt travaliu? Uite genul acesta http://old.activecenter.ro/proddetails.php?id=1.
Ce parere aveti, se recomanda? Ce zic fetele care au nascut deja, ati avut asa ceva, e utila sau ma impiedic aiurea de ea prin casa?21+
Luca SUFLETEL
POZE
Never say never!
eva: fina mea a nascut la Municipal si moasa o "obliga" sa foloseasca acea minge in timpul travaliului. Exista in sala de travaliu, nu tb s-o cumperi tu, dar fina mea a dezvoltat o fobie la mingiute, nu le mai suporta nici sa le vada si acum, dupa 2 ani de la nastere, asa ca nu este taman o incantare. Nu te sfatuiesc sa o cumperi, mai bine cumpara-i o minge "adevarata" lui Luca!
Vasile14+
aluna
foto

Cam asa scrie in toate cartile: la prima sarcina bebe se face simtit cam in saptamanile 20-22.