Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Pai, eu am inteles ca mingea aceasta se foloseste atat in timpul travaliului cat si pentru gimnastica zilnica a gravidei. Gresesc? Stiu ca multe mamici au acasa, si de asta intreb daca mingea asta v-a fost utila.
Merci, oricum, Felicic.

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Multumesc fetele de urari,,,,poate e baiat totusi
Fac cerclajul preventiv, asa am facut si la celelate sarcini si oricum tutunaru nu se intelege cu mine...i-am zis ca vin peste el

*** AniS ** 15+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva eu am facut gimnastica de gravide pe mingiute din alea. La curs, Vania, tipa de la activecenter, povestea ca sunt utile multor gravide in timpul travaliului ca le usureaza presiunea in zona pelviana (sper ca asa se zice sa nu fi scris vreo duma). Personal nu am apucat sa testez dar pot sa spun ca era teribil de comoda as fi stat toata ziua pe ea dupa gimnastica.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis
Fac cerclajul preventiv, asa am facut si la celelate sarcini si oricum tutunaru nu se intelege cu mine...i-am zis ca vin peste el

Cum asa Anis? Preventiv? Cerclaj?

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu cred ca e comoda. Eu am folosit-o mult la sala, bine - nu eram inca gravida, dar banuiesc ca e ok in perioada asta. Eva, pernele astea de care ziceam eu le au si la Active Center. Stiu ca si-a luat o prietena de acolo exact la fel cu a mea.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

vai, fetelor, ce dotate sunteti voi! Si pernute si hainute.
Eu momentan nu am probleme cu dormitul nici cu durerea de spate.
Oricum de vre-o 2-3 ani am o perna mare, mare pe care dorm cu picioarele, am probleme cu circulatia si trebuie sa dorm cu picioarele in sus. Asa ca daca mai iau inca o perna in pat presimt ca nu o sa mai am loc nici eu.
La hotel aveam o saltea foarte foarte moale si aproape ca am apucat sa dorm un pic pe burtica. In general dorm pe dreapta si pe spate.

Cel mai adesea nici nu simt ca sunt , ma simt numai si parca ar trebui sa imi dea cineva o palma peste ceafa ca sa ma faca sa realizez ca de fapt e cineva acolo in burtica.

Eva si eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa ma apuc de gimnastica, numai ca mingea aia mi se pare un pic periculoasa. La cat sunt eu de indemanatica parca ma vad picand de pe ea... si nu e prea placut.

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari anis pt cea de-a 3 printesa. hai sa-ti soptesc ceva la ureche si eu imi doresc sa fie baietel la tine, dar nu stiu de ce;poate pt ca am observat cat de mult ti-l doresti tu, dar stii tu, sanatos sa fie
felicitari tuturor fetelor pt schimbarile de semnatura, va doresc la mai mare. si bucurati-va dragele mele de sarcinile voastre.
dulce pe toate

poze

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca s-a deschis acum Odiseea de ianuarie-februarie 2009. M-am emotionat toata cand am vazut, sunt viitoare mamici care au aflat ieri si azi ca sunt . Ce frumos! Asa eram si noi mai ieri si iata-ne acum!!!
Off! Offffffff! M-am emotionat, dragelor!

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Anis felicitari pentru a treia printesa! Deja tati cred ca nu mai doarme de pe-acum cu trei fete asa frumoase.
Bun venit ege, sarcina usoara iti doresc!
anca81 , noi suntem bine deocamdata, dar mai si trisam si fugim din pat cand ne simtim bine.
anaish
Eva si eu am probleme cu somnul noaptea, ma foiesc pe toate partile si ma trezesc de la 4-5 dim si nu mai pot dormi deloc. Cred ca suntem "norocoase" si ne-a pocnit insomnia de pe-acum. Eu folosesc o perna 50/70 pe care o tin intre picioare dar ma ajuta doar sa stau mai bine, de dormit tot nu pot.
Felicitari Muuh, felicic si tuturor fetelor care au schimbat semnatura!
zambetmic eu fac 2 eco de morfologie, una la Iosup vinerea asta, in 20s+6zile si una pe 15mai la CMU recomandata de dr meu, la 22s+5zile. Sper sa fie ok amandoua. Iti spun sincer pe cea de la Iosup o fac mai mult ca sa aflu sexul ca pana acum nu am nici o certitudine si nu mai aveam rabdare pana pe 15mai. Sper totusi sa poata vedea si tot ce mai e de vazut la bebe pe-acolo.
Boo aceeasi senzatie o am si eu cu bebe care apasa pe vezica si ma duc la baie de durere si ma lasa imediat ce fac shushu.
kllemi de unde ai cumparat hainutele frumoase?
Mie mi-e tare frica de durerile de spate pt ca eu am spina bifida. Nu e atat de rau cum suna, am varianta numita oculta, de fapt imi lipseste cartilajul dintre doua vertebre ale coloanei. Am avut episoade foarte urate cu dureri de spate de la care nu ma puteam misca deloc cu saptamanile insa vad ca pana acum nu m-au pocnit, Doamne ajuta! Trebuie sa nu ma ingras prea mult sa solicit si mai mult coloana, si de cand m-au lasat greturile am cam inceput sa pun pe mine...cred ca deja vreo 4kg.
In rest suntem bine, nu mai stam chiar tot timpul in pat dar stau linistita si nu fac efort deloc. Astept sa termine sotul treaba si sa ma scoata la o plimbarica sa ia bebe aer.

20+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

IRINA sunt foarte de acord cu tine, adica, nici eu nu simt ca sunt garvida mai ales ca nu am avut greturi sau probleme de genul asta, iar in privinta sportului eu o sa practic ceva inot imi si place foarte mult si ma simt si foarte bine dupa o ora de inot,parca renasc....nu stiu cat este de bun, dar.....

16+

Mergi la inceput