Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Kllemi eu stiu ca inotul e chiar recomandat in sarcina. Eu m-am apucat de vreo 3 saptamani, am fost de cateva ori si e tare bine.
Apropos de Oana mai stie cineva ceva ? E plecata ? Ca nu a mai intrat de mult

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ANDREEA_AND sa sti ca nu am cumparat hainutele dintr-un loc anume, pe unde m-am plimbat am si cautat ceva care sa mi se potrivesaca si dupa nastere adica bluzite foarte largi care se poarta acum si merge si la blugi, am mai gasit o pereche de pantaloni super la terranova care sunt foarte largi sus si care, cred, ca pot fi purtati pina in luna a-8-a, deci totul este sa cauti.....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor cumnata mea si-a cumparat minge din aia pentru gimnastica, nici nu a scos-o din cutie , poate o cer si eu, hi hi. Dar eu una nu prea ma simt in forma sa fac gimnastica, cam am dureri la uract si coborat din pat, cand ma misc de pe o parte pe alta, ma simt greoaie, o fi normal?!Trebuie sa-mi gasesc si eu un alt doctor, ca asta nu imi zice nimic, ma cheama rar si jumate din timp stau ingrijorata
andreea_and am auzit ceva de hainute dragute la un magazin pe Stefan cel Mare colt cu Polona (am gasit chiar aici pe site informatii postate de fete care au mers acolo) eu nu am ajuns inca, dar cu prima ocazie ma duc pe acolo sa vad ce mai achizitionez

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

multumesc tuturor pt raspunsuri
mi-am mutat in sapt 22 fff aproape de 23 adica la 23 fara 2 zile
sapt viitoare o sa merg si la un gin (v-am spus ca eu inca nu mi-am gasit medic care sa-mi placa ... si inca sunt in cautari ) si sa vedem ce mai spune si el ... poate asta imi va placea ...
apoi vad cand mai gasesc un loc la fortis de control ar trebui cam pe la sfarsitul lui iunie

eva, am citit si eu acum odiseea de ianuarie 2009 ... si eu m-am emotionat, mi-am adus aminte de primele saptamani, de paranoia ... de somnolenta, de cum imi doream sa ajung la 16 saptamani ... si iata ca acum parca nici nu stiu cand a trecut timpul, acum e floare la ureche fata de primele saptamani

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Harnicutze fetelor! Bravo, ca de obicei, pe faza si cu raspunsuri bune!
Anis, ma bucur enorm ca este bine bb, am asteptat cu sufletul la gura sa vad care este verdictul lui Iosup cu privire la sex...ca sa te imbarbatez iti spun ce mi-a zis si mie Tutunaru acum cateva saptamani: ca Iosup s-a mai inselat in trecut la eco de 14 saptamani...chiar la verisoara dr (a lui Tutu) i-a spus la a treia sarcina (ea avand 2 baietei acasa si dorindu-si f tare o fetita) ca este fetita sigur si... a fost baietel! L-a vazut Tutu baietel al 18 saptamani si la 22 a confirmat si Iosup. Sa stii ca iti tin pumnii (asa cum mi-i tin si mie ca poate, poate la morfo de 22 sapt o sa vedem o putzica acolo).

Ege, o mamica din grupa mea de sept-oct 2005 . Imi pare rau de masina si de socul suferit, bine ca sunteti toti 3 teferi si nevatamati! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc! inseamna ca nasti pe la sf lui oct, nu? inca o data!

Am vazut mingii din alea de "travaliu" la Intersport...ma batea gandul sa imi cumpar la prima sarcina, acum nu mai e cazul, oricum fac cezariana...chestia e ca ocupa f mult loc in casa, asta e nashpa.

Cat despre perna de alaptat, cred ca e buna de "calarit" in somn (ca acum dorm cu toata pilota spre mine, calare pe ea)...dar la alaptat nu prea stiu. Cea mai comoda pozitie pentru mine (mai ales pozitie de noapte cand mai tragi un pui de somn) a fost sa stau lungita pe o parte cu bebe langa mine. Daca am vrut sa o tin in poala la alaptat am folosit cu succes o perna normala 50 x 70 cm si-a facut treaba excelent.

Zambet mic, stai linistita ca e bine si dupa 22 de saptamani. Am inteles ca pana la 24 e totul f bine, il vede pe bebe bine, e maricel, nu-ti mai face probleme!

Eu am gasit bluzite f dragute largi cum se poarta la Miniprix, la preturi f bune. O sa dau o tura in Otopeni si zilele astea sa vad ca acolo e oferta mai mare decat in oras si am auzit ca s-a deschis un miniprix mare in Militari, cam departe de mine dar merita sa incercati daca stati in zona. In Otopeni au chiar o parte speciala unde au blugi, pantaloni, bluzite de gravida de la H&M Mama sau Next Maternity, chestii pe care nu le gasesti in oras deloc.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

fetele ce sunt la a doua sarcina, cat timp este recomandat sa treca pt refacerea corpului pt a doua sarcina?
eu mi-as dori doua mogaldete la diferenta cat mai mica una de alta... desi s-ar putea dupa nastere sa-mi treaca ha ha ha
deci, tinand cont ca n-au iesit gemeni, la cat timp am voie sa ma apuc de nr. 2 ?

17+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

HRISTOS A INVIAT!

ce fac fetele mele cucuiete? ce spor ati avut... eu am fost plecata si nu am avut net, asa ca va urez acum, cu intirziere, sa fiti iubite si fericite si sa nasteti repede si la termen bb-i frumosi si sanatosi!!!
anis, felicitari pt cea de-a treia printesica, oau!
zimbetmic, mie mi-a spus dr ca e recomandat sa treaca macar un an intre momentul nasterii si momentul urmatoarei conceptii. asa ca, la anul, prin toamna, poti sa incepi sa exersezi... da' io zic sa astepti sa nasti acu' si mai vb noi...
restul fetelor...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Ce fac fetele? DE petrecut am vazut cum ati petrecut fiecare.
Si eu tot ca si voi, parinti, soacra etc.

Eu sunt putin cam supi ca bebe ba misca putin ba vreo 3 zile nu da nici un semn. Plus ca burta nu a mai crescut deloc. Ale voastre sunt maaaaaari pe langa a mea
Asa ca sa-mi tineti pumnii ca vineri merg la Iosup la morfo si sper ca e totul ok. Parca mai mergea cineva vineri... da nu-mi aduc aminte cine nici daca ma picati cu ceara.

O sa intru mai rar, ca de la serv ne-au restrictionat accesul (adica ne urmaresc la tot ce facem si n-am chef de discutii)
Asa ca poate puneti joi si pt mine majoretele in functiune.

Va ic dulce pe toate fara nici o exceptie.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, o galagie mica de antrenament, continuam si joi-vineri:

MONI

Andreea_and, ma antrenez si pentru tine, ca tu tot vineri ai eco la Iosup:

ANDREEA

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eva, noroc cu tine Ai memorie buna

Andreea_and, la ce ora ai? Eu am la ora 9. Ne vedem pe acolo?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput