Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
CD27 spune:
Am si eu eco vineri, dar eu fac la Sanador cu dr mea, abia astept sa-l vad pe MIku, nimic nu mai stiu de el din Martie
claudinna spune:
pupici}{
ce fac fetele?
anis, sa nu fii trista daca e tot fetita, gandeste pozitiv, vei avea 3 gineri:))
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
21+
andreutac spune:
Fetelor, sunt sigura ca bebelusii vostri sunt toti f.f. bine, lucru care nu ne impiedica sa facem totusi o mica galerie... asa preventiv

.
Cat despre marimea burticii,
Monica, nu-ti face griji, bebe poate fi bine merci chiar daca burtica ta e mai micuta.
Si la mine e acelasi lucru... sunt in sapt. 17 si inca imi vin hainele dinainte, cu exceptia blugilor care ma strang si nu-i suport.
O prietena, care tocmai a nascut azi, cu 2 saptamani inainte de termen, are o fetita superba de 3,600 kg. Iar burtica ei n-a fost la fel de mare ca la prima fetita, care culmea, a avut o greutate mai mica.
Andreea
17+
monica_dicut spune:
Merci fetele de incurajari
.
Burta eu aveam dinainte. La inceput a crescut, dar acum parca stagneaza. M-am uitat la pozele Evei si cand am vazut ce burtica are 
mi s-a facut rau. Eu sunt mai plinutza de fel. Si nu am luat decat 3-4 kg pana acum. Stresu e cam mare de ceva timp. Poate fac azi niste poznici si le pun ca sa faceti comparatie cu cele anterioare sa vedeti ca nu a crescut burtoiu deloc.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
claudinna, ce faci mama? Ma lasi sa intreb p'aici de tine ca nebuna. Nu dai nici un semn de viata. Te pierdusem.
Povesteste-ne ce mai faci. Nu ai aflat inca ce este? Ai facut morfo sau cand faci? Zi ceva 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
CD27 spune:

Nici o incurajare si pentru Mikul meu
, l-am visat aseara, se nastea si avea niste bubite pe fata, dar apoi il vedeam iar si disparusera, avea fata curata
, ce face paranoia asta...
zambetmic spune:
CD27

e bine acum??
stai linistita ca totul e in regula, visele urate sunt efecte ale oboselii si stresului la care suntem supuse zi de zi
te pup
17+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
claudinna spune:
moni, am fost ocupata rau de tot, nu am avut timp sa intru pe net.
suntem bine amandoi, adica zic eu ca si bebe e bine, ca se agita in fiecare zi, mai mult sau mai putin...in special seara.
nu am aflat inca ce este, toata lumea ma intreaba:))
pe 8 mai, la ora 16 am programare la 4D, ca asha mi-a cashunat mie, sa ma duc sa-mi faca poza 4D si filmulet cu bebe si sper sa-mi zica si ce este.
la ultimul eco, in sapt 16, mi-a zis sa vin dupa Paste, ca atunci se vede cel mai bine, adica dupa sapt 22 si mi-a promis dr. atunci ca-mi da poza si film, asha ca...nu mai are scapare
m-am ingrasat 6 Kg pana acum...burtica a crescut, e tzuguiata:)
am insa probleme ca mi se umfla mainile noaptea, adica palmele...si ma si dor, imi amortesc...mi se mai umfla si gleznele. vad ca daca stau cuminte si nu mai fac treaba nu am probleme, dar de Paste am cam facut excese, ca a trebuit sa stau in bucatarie...am zis sa mai reduc si sarea...nici nu mai stiu
tensiunea imi este buna, deci asta n-ar fi o problema...dar se pare ca retin lichide
eu zic sa nu-ti faci probleme cu burtica, ca la fiecare are ritmul ei de crestere. ia s apui niste poze!
am pus si eu inca 2 poze cu burtica de sapt 21
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
21+
andreutac spune:
CD27, galeria a fost si pt. tine:))
Ca sa te convingi, vin fetele cu galeria

Andreea
17+