Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am reusit sa va citesc din urma!

Cd27
stai linistita visele sunt vise nu trebuie luate in seama.Uite o incurajare pt micutul tau!

Anis
felicitari pt a treia fetita!!!!!!!!!!!!Ce dragut sa ai atatea fetite in casa!

Muuh
ziceai ca ma inveti sa pun poze cu Luca.Am cont pe webshots parca.Merci!

Clau geo
si eu am dureri acolo in dreapta jos ,langa operatia de apendicita,nu stiu ce pot fii si azi am avut niste junghiuri si in partea stanga:(((((((.tinem pumnii maine la dr si sa ne zici ce a zis dr tau de durerile acelea.

Monica bafta la eco!!!!!!!!!!!

Andreea bafta la eco!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

CD27
STAI LINISTITA, "MIKUL" TAU E FOARTE BINE!!! SI EU MI-AM VISAT PUIUL, E NORMAL!!! AVEA OCHII VERZI, CA TAICA-SAU :)))

Moni, nu te mai compara cu burta mea ca eu sunt o exceptie, m-am uitat la burtici de mamici si niciuna nu aveti asa ca mine burta de dezvoltata. Si doctorii toti au zis ca e un copil dezvoltat, un lungan, toate curbele alea in grafic sunt mult peste normal. Si nu am facut poze de 10 zile, nu mai pun poze ca daca ma vezi acum chiar ca zici . E fff mare burta, sotzul meu se minuneaza in fiecare dimineata, creste cum vezi cu ochii, e ceva de speriat.

Eu am inceput sarcina la 54 kg si acum am 63kg (la 1m71, ca sa faci o paralela eventual), toate parca s-au pus pe burta si sani, foarte vag in rest. Si am o burta fff tare, e dezvoltata ce sa mai...dar nu ma invidia ca incep sa dorm prost noapte, ma apasa pe spate, in fine...nici nu ma gandesc cum va fi burtica in trimestrul 3.

Edit: Claudinna, faptul ca burtica ta e tuguiata (asa spui tu, ca nu se vede bine in poze) nu este un indiciu in sarcina deloc. A mea e perfect rotunda, zici ca am inghitit o minge de basket -asa rade al meu de mine, ca parca sunt o barza care a inghitit o minge- si uite ca astept un baietel. In general, se spune ca burtica tuguiata ar spune ca astepti baiat. Hm! Prostioare!!! Voi ce ati vrea, Claudinna, fetita sau baietel?

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eva, esti o dragutza. Eu dorm neintoarsa si cateodata ma trezesc chiar pe burta. Adevarul este ca daca taticul lui are 2m, e normal ca si el sa fie maricel si tu sa ai burtica mare.

CD
, si eu visez noaptea la greu. Azi-noapte l-am visat pe Iosup ca-mi facuse eco aiurea, nu-mi masurase nimic. De vreo 7 ori am visat ca am nascut baietei si tot asa. Visam pt ca ne gandim la ei. Curaj pt vineri

claudinna, ma bucur mult ca esti bine. Stai cumintica cu treaba Abia astept sa ne spui pe 8 mai ce si cum

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Va multumesc mult pentru incurajari
Nu mai bag in seama visele si gata si cu cola (am baut un pic de Paste), nu mai fac promit
Fetelor ma bucur tare mult ca va am pe voi aici, de cand am ramas insarcinata m-au parasit 'prietenele', pacat ca nu pot sa va intalnesc si eu cand merg la eco, dar lasa ca va tin la curent si o sa fac si eu poze cu burtoiul meu sa va arat hi hi

Mergi la inceput

Eu pe claudinna o vad cu fetitza. Chiar am vrut sa-i spun cand i-am scris ca burta ei imi inspira fetitza. Nu stiu de ce. Nu din cauza formei oricum.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Si apropos, hai mai fetelor (mcar cele din Bucuresti) sa ne scoatem si noi burtile la o intalnire. Ca dupa ce ne-or creste mai tare nu o sa ne mai arda de intalniri. Ce ziceti? Organizam?

POZNICI CU NOI
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Va citesc, stau prin preajma. Dar parca m-a parasit de tot inspiratia. Sunt in faza in care nu ma deranjeaza inca mai nimic pe la sarcina, nu se vede prea tare... si acum ca am si aflat ce e in burtica parca m-am relaxat si astept doar sa treaca timpul...
Faza de Sambata a trecut. Nu stiu ce a fost. Acum din nou la munca... dar peste 10 minute plec ca mi-am bagat si eu "actele" pentru reducerea programului cu 1/4. Asa ca seara buna tuturor!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

alinushca esti o fericita, ce-as vrea si eu sa-mi reduc programul, nu mai am nici un spor, cred ca astea 9 ore in fata monitorului se traduc in dureri de cap

Mergi la inceput

Monica, ce idee buna cu intalnirea, eu sunt din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

quote:
Originally posted by CD27

Va multumesc mult pentru incurajari
Nu mai bag in seama visele si gata si cu cola (am baut un pic de Paste), nu mai fac promit
Fetelor ma bucur tare mult ca va am pe voi aici, de cand am ramas insarcinata m-au parasit 'prietenele', pacat ca nu pot sa va intalnesc si eu cand merg la eco, dar lasa ca va tin la curent si o sa fac si eu poze cu burtoiul meu sa va arat hi hi

Si eu m-am confruntat cu aceeasi "parasire"...la inceput a fost mai dificil de suportat, acum parca m-am obisnuit. Multi asociaza sarcina cu un fel de boala. Nu stiu daca te menajaza sau pur si simplu nu mai sunt lucruri in comun. Eu una nu vorbesc de sarcina mai deloc, decat intrebari normale "cum te simti?" ce primesc un raspuns simplu "bine", dar nu stiu de ce s-au indepartat asa...Si pe mine ma ajuta mult acest forum, chiar dak nu sunt foarte activa, citesc zilnic!

15+

Mergi la inceput