Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
axante2000 spune:
Salut
si eu sunt o burtica de Sept-Oct 2008 si am emotii cu urmatoarea perioada ...asteptam sa simtim primele miscari ale lui bb si citim pe DC.
va pup si Paste fericit!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by CD27
alinushca esti o fericita, ce-as vrea si eu sa-mi reduc programul, nu mai am nici un spor, cred ca astea 9 ore in fata monitorului se traduc in dureri de cap
Eu am dureri de cap si la program redus. Dar tu de ce nu poti sa ti-l reduci? Nu vrei? Ca legal vorbind, stii, nu te poate impiedica nimeni! Initial nu m-am grabit sa fac asta. Dar sefa mea a devenit din ce in ce mai javra asa ca mi-am cerut toate drepturile. Si nu are ce sa faca. Ea pleaca la randul ei in Octombrie asa ca la intoarcere din concediu oricum nu mai dau cu nasu de ea. Dar nici nu mi-as dori vreo secunda sa mai raman in compania minunata
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
14+
clau_geo spune:
quote:
Nici o incurajare si pentru Mikul meu, l-am visat aseara, se nastea si avea niste bubite pe fata, dar apoi il vedeam iar si disparusera, avea fata curata
, ce face paranoia asta...
Iti tin pumnii stransi si iti urez numai de bine sa auzi vineri la eco.

19 mamica de
alinushca spune:
quote:
Originally posted by rain_loverquote:
Va multumesc mult pentru incurajari
Nu mai bag in seama visele si gata si cu cola (am baut un pic de Paste), nu mai fac promit
Fetelor ma bucur tare mult ca va am pe voi aici, de cand am ramas insarcinata m-au parasit 'prietenele', pacat ca nu pot sa va intalnesc si eu cand merg la eco, dar lasa ca va tin la curent si o sa fac si eu poze cu burtoiul meu sa va arat hi hi
Si eu m-am confruntat cu aceeasi "parasire"...la inceput a fost mai dificil de suportat, acum parca m-am obisnuit. Multi asociaza sarcina cu un fel de boala. Nu stiu daca te menajaza sau pur si simplu nu mai sunt lucruri in comun. Eu una nu vorbesc de sarcina mai deloc, decat intrebari normale "cum te simti?" ce primesc un raspuns simplu "bine", dar nu stiu de ce s-au indepartat asa...Si pe mine ma ajuta mult acest forum, chiar dak nu sunt foarte activa, citesc zilnic!15+
Hmm... probabil ca vorbiti de femei care nici nu au copii si nici nu se vad mame any time soon. Ca eu am cateva fete in jur care ori au copii, ori isi doresc intr-un viitor relativ apropiat sa aiba copii si sunt mai mult decat incantate sa afle cat mai multe despre sarcina. Dar celelalte, cele care nu se vad in postura de mama, intr-adevar s-au auto-exclus din peisaj, s-au "indepartat". Colegii de la munca... cred ca ma menajeaza si nu ca ma evita in noua postura, ca asa teoretic pe la spate e un subiect foarte in voga
Monica si eu sunt din Bucuresti. Numa' ca tre sa fie chestie bine organizata sa se simta bine toata lumea! Voua ce va place? Eu una prefer parcurile si terasele cat mai aerisite
axante2000 cand ai DPN? sa te pozam mai bine.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
14+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Si apropos, hai mai fetelor (mcar cele din Bucuresti) sa ne scoatem si noi burtile la o intalnire. Ca dupa ce ne-or creste mai tare nu o sa ne mai arda de intalniri. Ce ziceti? Organizam?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de
Denisa
EL NINO
Eu sunt pentru, e o super idee.... numai sa imi dea voie sa ma ridic din pat
19 mamica de
andy.p spune:
alinushca ai dreptate.Prietenele mele sun t super incantate si ma suna,ma intreaba tot felul de lucruri si vor sa vada burticutza.
CD27 bafta la eco 

.Totul va fi bine vei vedea.
axante2000 bine ai venit!
si va citesc chiar daca nu prea scriu.
19+
laura si andy (07.04.2002)
CD27 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
[quote]Originally posted by CD27
alinushca esti o fericita, ce-as vrea si eu sa-mi reduc programul, nu mai am nici un spor, cred ca astea 9 ore in fata monitorului se traduc in dureri de cap
Eu am dureri de cap si la program redus. Dar tu de ce nu poti sa ti-l reduci? Nu vrei? Ca legal vorbind, stii, nu te poate impiedica nimeni! Initial nu m-am grabit sa fac asta. Dar sefa mea a devenit din ce in ce mai javra asa ca mi-am cerut toate drepturile. Si nu are ce sa faca. Ea pleaca la randul ei in Octombrie asa ca la intoarcere din concediu oricum nu mai dau cu nasu de ea. Dar nici nu mi-as dori vreo secunda sa mai raman in compania minunata
Aici nu prea ma intelege lumea, chiar ca ma privesc de parca as avea cine stie ce boala, e adevarat oameni tineri, cu alte prioritati, ma cam privesc ca pe o ciudatenie, unii se uita asa cu compasiune, parca le si simt privirile pline de mila pe la spate
Merci de incurajari alinushca
denisa.g spune:
Hristos a inviat!!!!!!
Pup toate gravidutele!!!! Sper ca ati petrecut cu bine, fara excese
la mancare si ca bebica al vostru a fost cuminte 

Noi am plecat de pe 25 la Ploiesti (la soacra mea), apoi la munte la bunici si am petrecut foarte bine :gratare, plimbari....
Azi am venit acasa si acum am reusit sa va citesc din urma.
In primul rand un calduros "BINE ATI VENIT" noilor burticute!!
Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc!!
Monica_dicut - cu intarziere iti multumesc pt nota de incredere acordata.
Mi-ar placea o Denisa mica ca nora :)) 

Alexa, (Alina) multumesc pt aprecieri!! Grea decizie cu usile dar am nimerit-o, asa-i?? Majoritatea care vin la noi apreciaza usile nu mobila sau alte chestii. 

Dyanira,
. Cred ca-si face calciul efect ca m-au lasat durerile! Sper sa-ti priasca tardyferonul.
Anca multi 

pt tine!! Cu numele avem o mare problema!! Mai asteptam sa vedem poate ne vine inspiratia.
Mommy_magda
- bine ai revenit si sa intri mai des!! Felicitari pentru fetita!! Sa fie frumoasa si sanatoasa!!
Freshanna - eu la c-voda.Acolo e dr-ul meu . Tu la cta, nu? 
Bafta multa fetelor ce merge la eco in curand!!!
Pup toate gravidutele dragi mie (pe langa cele deja enumerate): Eva, Andy_garlo, Laureta, Musettepink, July_morning,andy.p, alinushca, piolica, kristin, Nushulica, AlexaM, Claudina, Andreea_and, Nacom, Beatrice, Codruta, Piersicutza, Felicic (scuze daca uit pe cineva) 

19 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
tzitziri spune:
Neata burtici
,
azi eu fac "deschiderea" unei noi zile.
Anca, fiindca am avut ieri niste discutii legate de utrogestan si col....sau pe acolo....vroiam sa iti spun si tie si celorlalte care iau utrogestan vaginal ca asta poate sa nu fie cea mai buna idee.
Concret: eu vineri am avut niste mici firisoare de sange la un moment dat cand m-am sters la baie inainte, nu dupa (paranoia - adica ma sterg si inainte si dupa....nu dati cu rosii).. episodul nu s-a mai repetat pana ieri la pranz cand aceeasi situatie...doar cateva firisoare rosii pe care nu le observam daca nu ma uitam "cu lupa".
Ieri m-am dus la consult...eco nu se putea face atunci si dr..hai sa facem consult...si a banuit de la inceput ca e ceva de la col (se vedea o mica inflamatie + sangerare)....ca sa fie sigur m-a chemat azi dimineata la colposcopie....si e o inflamatie, nepericuloasa, intretinuta probabil de sarcina si cauzata probabil de "umblatul" meu pe acolo in cercetare...asa ca de aseara iau numai utrogestan oral....nu conduc ca sa ma afecteze eventualele stari de somnolenta si cred ca asa e muuult mai bine..
Asa ca aviz amatoarelor de "umblat pe unde nu trebuie"
...dar aici trebuie sa si invatam din experientele mai putin placute,nu?![]()
17+
anca81 spune:
'Neata burtici!
Sunt tare somnoroasa, fac o cafeluta mica, cine serveste cu mine?
Tztitziri, n-am avut probleme de la utrogestan, dar adevarul e ca-l introduc foarte delicat si cu grija sa nu-mi produc nici o leziune. Poate e doar o iritatie la tine, cine stie, e bine oricum ca ai fost la medic. Pe cale orala nu-l iau, nu-l tolerez de nici o culoare. Luni merg la medic si poate reduc doza la 1/zi, sincer nu cred ca isi mai face efectul la o varsta atat de inaintata a sarcinii, peste tot scrie ca se da pana la 12 saptamani sau maxim pana la 20.
Denisa 

, ma bucur ca esti mai bine.
Axante2000, bine ai venit 
Burtica
21+
Carla Alexandra