Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca, dai si ceai?,

gentila eram si eu..doar ca in perioada asta colul e oricum mult mai sensibil si dragalasenia mea nu cred ca il bucura oricum prea tare...mie mi s-a zis sa iau utrogestanul pana pe la 20 de sapt..adica pana se simte bebelacul, asa ca probabil la tine o sa ti-l reduca si cu timpul "taia" de tot.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dau si ceiut cu multa lamaie, cioco, capuccino, laptic si cereale - Fitness sau Chocapic Fiecare ce doreste!

Referitor la Utrogestan, sper sa mi-l taie de tot ca m-am saturat de el, de la 8 saptamani imi pun. E muuuuuult prea muuuuuult

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burticoase!

Anca,TziTziri sincer eu nu inteleg de ce va mai da utrogestan dr la aceasta varsta a sarcinii mai ales ca nu aveti nici sangerari.Eu zic la urmatorul control sa intrebati poate vi-l intrerupe ca nici atatia hormoni nu sunt ok.Ah si se poate intrerupe deodata nu treptat sper sa scapati de el,am luat si eu si stiu cum e.

Ieri am fost la cumparaturi si i-am cumparat lui Luca o gramada de hainute frumoase si pt mine cateva bluzite de la magazine normale nu de gravide ca eu am renuntat sa mai caut hainute cat de cat sexi la magazinele de gravide.Voi ce ati mai cumparata pt bebelusi?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Musette, si mie mi se pare mult prea mult utrogestanul. Numai stii ce e ciudat, de fiecare data cand am redus doza la 1/zi au inceput contractiile, au fost 3 "incercari", de fiecare data a fost rau si a trebuit sa revin la 2 sau chiar 3/zi. Poate e doar coincidenta, nu stiu, mi-e teama insa ca prea mult progesteron ii poate dauna bebelusei mele.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Neata mamicutzelor!
Denisamii de
Multumim de tratatia de dimineata Anca
Musette eu mi-am luat ieri o pereche de pantaloni de gravide ff.draguti de la un magazin de aici specializat pe haine de acest gen.Bluzite imi iau de la orice magazin .Pentru bb-lina n-am luat inca nimic.

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am uitat sa va spun ca azi am schimbat semnaturayupii suntem mai mari.

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Felicitari pentru semnatura Andy.p

Si eu mi-am luat ieri o camasuta bleu dar de la un magazin obisnuit, am intrat in 2 magazine de gravide din orasul meu ... horror. Niste bluze oribile la 100 - 110 ron, bataie de joc, am renuntat sa mai caut haine speciale pentru sarcina. Doar o pereche de pantaloni din in sau o fusta lejera de vara imi mai trebuie, bluzite am destule.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata si de la mine!

eu vin cu tolba de intrebari bineinteles

in primul rand in leg cu toxoplasmoza (de care eu nu sunt protejata si mi-e frica de mor)am fost in vizita la niste prieteni care aveau pisica si acum paranoia din mine ma indruma sa repet analiza sa nu fi declansat afurisita de toxo

apoi a baut vreuna ceva alcool??bine nu cantitatila masa de paste am baut o gura buna...adik serioasaam pus gura pe pahar si am baut cu sete de parca era apanu mi-am dat seama ,si la cateva minute am si simtit ametealacare mi-a trecut rpd dar bb saracutzul oare cum a simtit asta??

e posibil sa-l fi simtit deja pe bebe??sau oare mi s-a parut??simt o vibratie in burtica,,,nush cum sa explic exact

incerc sa gasesc dr sa merg si eu la eco dar nici ieri n-a lucrat sa vad azi

in leg cu somnul ce sa zic eu inca dorm la pranz vreo 2-3 ore si seara adorm pe la 11 dar la 7dim sunt in picioare...slava Domnului inca dorm bine

musete sa poarte sanatos luca noile hainute!si eu am luat cateva dar pt ca inca nu stim exact ce e am luat culori neutre

anis felicitari pentru a3a fetita!!! nu fi suparata ca nu e baietel noi suntem 4 surori si ne intelegem perfect si ne ajutam mult suntem f.apropiate(un pic s-au format 2 bisericute a cate 2 fete dar in general ne ajutam mult)

ps. poate aflu si eu la eco asta ce e bebe!!!

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici. Ma bag si io la un ceai .

Va pe toate si va doresc o zi senina.

Denisa cuscra

Alinush, cu intalnirea si eu ma gandeam undeva in aer liber. Acum sa vedem cine vrea sa vina si sa ne vedem undeva la mijloc, prin centru la o terasa.

andy, sa cresteti mari, tot inainte pana la 40

musette, eu am cumparat vinery salteluta de infasat si niste body-uri. Ne-am hotarat si la carucior. Am gasit in Cora si Carrefour de la Chicco 3 in 1 (Landou, cosulet si carut, are si geanta si o salteluta de schimbat scutece) si costa 1000 de ron. Nu prea ne incanta culoarea dar speram sa aiba si altele (e verde cu negru, verde cam aprins )

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
20+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andy p felicitari pentru semnatura!!!! la mai mare!

anca81 ti-am vazut acum pozele cu burtica si e tare frumusica si tu esti inca slabutza se vede f bine!

eu pana acum am luat doar 2-3kg cu tot cu mesele de paste oare nu e putin?ca vad ca voi ati luat ma mult

bebelushul

Mergi la inceput